Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası antalya da montessori eğitimi veren okul var mı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

cilvenaz07

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
557
367
323
Antalya
merhaba kızım 40 aylık,kreşe gidiyor ama okulunu değiştirmek istiyorum.montessori eğitimi veren
bir okul araştırıyorum.talya ve uzmanlar yuvayı nette buldum.bu okullara çocuğunu gönderen veya
bu okullarla ilgili bilgisi olan var mı?ve ya başka tavsiye edebileceğiniiz bir okul?

...........................................
merhaba. konuya cevap veren olmamış. sonuç ne oldu, ne yaptınız merak ettim. montessori eğitimi veren bir yer bulabildiniz mi? bulduysanız memnun musunuz? yakında bu tür arayışlara biz de gireceğiz. bilgi verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Merhaba bende antalyada oturuyorum montesorrı eğitimi bitek uzman yuva veriyo sanırım bende hangi okula göndericeme karar veremedim uzmanlar yuvaya gönderenker varsa fikirlerini alabilirmiyim yada okul tavsiyesi acil lütfennn

merhaba kızım 40 aylık,kreşe gidiyor ama okulunu değiştirmek istiyorum.montessori eğitimi veren
bir okul araştırıyorum.talya ve uzmanlar yuvayı nette buldum.bu okullara çocuğunu gönderen veya
bu okullarla ilgili bilgisi olan var mı?ve ya başka tavsiye edebileceğiniiz bir okul?
Merhaba şuan hangi okulda karar kıldınız bende oğlum konusunda kararsızım fikrinizi alabilirmiyim

bende montessori eğitimi aldırmak istiyorum ve uzmanlar ile talyaya gönderen varsa bizimle paylaşırlarsa çok sevinirim.

bende montessori eğitimi aldırmak istiyorum ve uzmanlar ile talyaya gönderen varsa bizimle paylaşırlarsa çok sevinirim.
Talyayla görüşmedim sadece uzman yuvayka görüştüm ama bilmiyorum hiçkimse yorum yapmayınca kararsızım pzt ye kadar düşünücem

Back
X