Canim sen medicalparka İlk görüşmemizde aklımda sorularım yoktu bana vayy ben sormadan her şeyi cevaplıyor gibi geldi.Daha sonraki randevuda tam konuşmasını bitirdi sanıp aklıma bir şey geldi sorayım dedim zaten ilk gebeliğimiz çok heyecanlıyız uçup gidiyor sorularımız doktoru görünce.Ben konuşmamı bitireyim siz öyle konuşun tamam mı dedi.Sonrasında hevesim kalmadı zaten.Ki ben doktor fobisi olan biriyim zar zor konuşurum.Tamam bilgisine tecrübesine diyeceğim yok onun bu tarzını seven de çoktur ama bize çok soğuk davrandı gibi geldi. Ben doktora çekinerek değil severek girmek istiyorum.Konuşmasını bitirip sorularımızı sorduğumuzda da net cevaplar alamadık.Yine diyorum onu da beğenen seven çoktur bilgisini de bilemem o kadar vakit geçirmedim.Bizim için sıcaklık yakın hissetmek de çok önemli.O son randevudan sonra baya bir doktor araştırdık.Çevreye sorduk soruşturduk.Bizim tercihimiz kadın doktor bir de.Medikalin tüm kadın doktorlarına çok iyi dedi herkes.Bana da en güleryüzlü melek hanım geldi onu seçtik.ilk randevumuz da süper geçti.Sorularıma cevap verdi.İlerleyen aylarda mutlaka yapacaklarımızı,yapmayacaklarımızı hatırlattı.Belki yarım saat konuştu bizle.Defalarca sizin sorunuz var mı başka dedi.Ultrasonda her şeyi detaylı anlattı.Çatlak kremine kadar ilgilendi.İnşallah böyle devam eder.İlerleyen randevularda belli olur.Olmadı medikalin doktorlarını tek tek deneyecem.Doktor çok önemli çünkü