antalya dr mehmet şimşek nasıl bir doktor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi km83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

km83

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
2
0
16
Antalya
yeni hamileyim. iyi bir doktora gitmek istiyorum ama bu konuda bilgisizim. mehmet beyi duydum giden arkadaşlar var mı? ilgileniyor mu? araştırma hastanesi ya da devlette önereceğiniz doktorlar var mı?

yeni hamileyim. iyi bir doktora gitmek istiyorum ama bu konuda bilgisizim. mehmet beyi duydum giden arkadaşlar var mı? ilgileniyor mu? araştırma hastanesi ya da devlette önereceğiniz doktorlar var mı?

Antalyada 2 tane kadın doğumcu mehmet şimşek var. akdeniz üniversitesinde profosör olanı mı soruyorsunuz? onunla ilgili çok iyi şeyler duydum. hiç muayene olmadım ama zaten meşhur alanında uzman bir prof. ben hamile kalırsam muhakak gidip görünmek istiyorum ona. çok ilgili diyorlar. bir de sorunlu gebeliklede ve erken doğum riski olanlarda çok başarılıymış. diğer mehmet şimşek'e de bir tanıdığımız gidiyordu, atatürk devlet hastanesinde sanırım. o memnundu. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi :nazar:

Son düzenleme:
Atatürk devlet hastanesini duymuştum. iki aynı isimli doktor olduğunu bile bilmiyordum. bende iyi bir doktor araştırıyorum. hem iyi doktor olsun hem de gelir durumuma uysun diye. tavsiye edeceğiniz doktorlar var mı acaba.

Atatürk devlet hastanesini duymuştum. iki aynı isimli doktor olduğunu bile bilmiyordum. bende iyi bir doktor araştırıyorum. hem iyi doktor olsun hem de gelir durumuma uysun diye. tavsiye edeceğiniz doktorlar var mı acaba.

Benim iyi olarak bildiklerim Figen Demir, Sibel Malkoç, Mehmet Tongal, İbrahim Tırak.. Bir araştırın isterseniz. yanlız devlette ya da üniversite hastanesinde değiller. özel muayenaneleri var. Prof Mehmet Şimşek te çok iyiymiş. Ama özel hastanelerdeki doktorları bilmiyorum. Bir keresinde Medical Parka gittim ve hiç memnun kalmamıştım.

devlet hastanedeki MEHMET şimşek'den hic memnun kalmadim. kendini beğenmiş bir adam ! bugun gittim sinirli dondum, sorulara cevapde alamadim,kendini zor tuttum sinirdan titremeya basladim. :41: :41: :41: kimse tavsi etmem zaten devlet hastanede gitmeye. yanlis yazdiysam kusura bakmayin. turkce tam öğrenemedim daha :49:

Akdeniz ünv de prof.dr.mehmet şimşek....
Özel muayenehanesi var.tüp bebekle hamile kalmıştım kemal özgürde..takip ve doğumu mehmet bey yaptı..bi kadının sorgusuz sualsiz güvenebileceği bir doktor kendisi..hiç bir soru yanıtsız kalmıyor,her tel.da ulaşabişirsiniz..şuan 2.bebeğime gebeyim ve ona gidemiyorum antalyada değilim..inanın hiç bi dr a adapte olamadım...

Mehmet beyde dogum yapan bayanlar yasn bilgi vern biraz

arkadaşlar burada 2 tane doktordan bahsetmişssiniz acaba iyi dediğiniz akdeniz üniversitesinde hoca olanın telefonunu özelden bana yazabilir misiniz

Merhaba,
Mehmet Hocanın muayenesinin numarası eğer hala bulamadıysanız 242. 228 57 67.
Ben de kendisinin hastasıyım. Sevdiğim ve güvendiğim bir doktorumdur. :)

Back
X