- Konu Sahibi Bluemiracle12
-
2 ebrucum nasılsınız ben hamdolsun iyiyim dualarımdasınız allaha emanet olunuz hepinizi seviyorum çok çok öpüyorum cancazlarım
KIZLAR NASILSINIZ BEN ÇOK ÜZGÜNÜM bana yardımcı olacak birileri varmı antalyada oturuyorum merkezd4e değilim ama 22 yaşındayım 4 yıllık evliyim bende pko eşimde sperm hareket azlığı ve yapışıklık varmış birkez aşılama yaptırdık olmadı bu ay yine yaptıracaktık hiç yumurtam gelişmemiş ağlamaktan bittim artık çok üzüldüm hafta içi antalyaya gelecez dr um tüp bebek yaptırmamı söyledi başka türlü çok beklersnz ciddi anlamda yumurtlama sorunun var dedi ssk lıyım maddi durumm çok iyi değil devlet nekadarını karşılıyor üniverste hastanesine gitmeyi düşünyorum sizce nasıl olur ne önerirsiniz birde devlet hangi durumlarda karşılıyor masrafları
Sağol ebrudan daha yeni bakabildim foruma. Ben geçen ay bel ve boyun ağrısından dolayı emar çektirdim, hamile kalırsam sonra baktıramam diye, ikişer fıtık çıktı, boynumun durumu daha ciddiymiş. 15 gün çift taraflı fizik tedavi gördüm, tabii tüp bebek tedavisine başlayamadım. Ama bugün Mete beyden randevu aldım hayırlısı ise bugün kontrol olacak duruma göre mayıs ayı içinde deneme yapacağız inşallah.
sağolun teşekkürler, dün merkeze tedavi kısmının ücretini verdik, hayırlısı inşallah, bugün kan tahlillerim yapıldı, Serbest T3 ve 4 biraz düşük çıktı tahlili tekrarlamayı düşünüyorum başka bir yerde, önceden de yaşadım böyle bir sorun tahliller yanlış olabiliyor.
Bu arada bu ay kızkardeşimde tüp bebek deneyecek, geçtiğimiz ocak ayında hormon iğneleri yapıldı ama yumurta gelişmedi. Bu ay tekrar hormon iğnelerini yapıyor, haftaya haftasonu sanırım transfer olacak, ankara'da. evi, işi orda. kardeşimde benden farklı çikolata kisti varmış, doktoru laparoskopi yaptı, epeyce zarar vermiş kistler rahme ve tüplere, yumurta sayısı şu anda bile 5 tane filan östrojen hormonu çok düşük, onun durumu zor ama yaşı 33 belki başarılı olurlar. Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar...
selam arkadaşlarr
bu tüp bebek merkezinde aşılama yapan yokmuuuuu?
Arkadaşlar ben 7 mayıs'ta puregona başladım, hayırlısı artık, şimdilik fena değil dedi mete bey, bugünde kontrolüm vardı, iğnelere devam ediyoruz. Eczanede son durum: 900 lük puregonu bana eş dost hatırı ecza deposundan geliş fiyatı 475 tl den buldular 3 kutu varmış onları aldım. Devamınıda yine ucuz bulacaklar.
Bugün benim en mutlu günlerimden biri. Kızkardeşimin ankaradaki tedavisinde 12.gün kan testi pozitif, kan değeri 120, iki gün sonra tekrar bakacaklar, telefonda karşılıklı resmen hüngür hüngür ağlaştık duygu seli oldu sevinçten, inşallah devamıda gelir
MERHABA ARKADAŞLAR BİZ ANTALYADA TÜPBEBEK DÜŞÜNÜYORUZ.AMA İLK OLACAĞI İÇİN BİR FİKRİM YOK SORULARIM VAR CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM
1)öncelikle hangi özel merkez daha iyidir
1)biz 2 defa aşılama yaptırdık biri özelde biride yine özelde ama devlet karşıladı bu rapor için olur mu?
2)devlet yardımı olursa kaç para tam olarak vereceğiz ilaçları içinde?
3)devlet kaç defa karşılıyor? tutmazsa
4)tüpbebek raporu hangi ünv.hastanesinden alabiliriz?
5)ve ünv.rapor alma süresi ne kadar
cevaplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?