- Konu Sahibi Bluemiracle12
-
Kızlaaaaar sonucum POZİTİİİİF çıktı, iki gün sonra tekrar kan tahlili olacak umarım böyle devam eder
sevgili bala07 sizin ve kızkardeşinizin adına çok ama çok sevindim rabbim şu mübarek günlerin hürmetine çaresizce bir bebek bekleyen çiftlere hayırlı evlatlar nasip eder.cancazlarım birbirimize dua edelim edelimki rabbim semaya kalkan ellerimizi boş çevirmesin.sevgili ebru cnm gebeliğin sanırsam 31 haftalık oldu.rabbim kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin canım.canlarım hepiniz aklımdasınız dualarımdasınız.hala bnm elim boş işin kötüsü elim kolumda bağlı.ah parasızlık biz tedaviye ancak gelecek yıl haziran ayında başlayabiliriz.hayırlısı sabır edicem başka çarem başka yolumda yok.allaha emanet olunuz cancazlarım kendinize ve rabbimin verdiği emanetlere iyi bakın öptüm
Tüm bunlar ne kadar tutuyor dersen o konuda bilgim yok yeni rapor alan birini bulman gerekir.
İkinci kontrolüme gittim (30 haziran). İkizlerden birisinde hala kese var kalp atışı yok, artık o kesenin rahim tarafından eritilerek yokedilmesini bekleyecekmişiz, bir zararı olmazmış. İkinci kesedeki kalp atışı sürüyor, atış hızı ortalama 80 dedi doktor, olması gereken 120 imiş. Düzenli atışı ve kasılma açısını olumlu buldu mete bey. Yani bir bebeğim var şimdilik o da istikrarlı devam ederse haftaya kendini toplar inşallah. Hafta olarak bebek biraz geriden geliyor. Sonraki kontrolün daha ileri bir tarihte olması gerekiyormuş, durumum özel olduğu için erken gideceğim.. Kan sulandırıcı ilaçlar verdi, corasprin ve fraxiparine iğne. Bunlarıda bir ihtimal yararı olabilir denemedik demeyelim diyerek verdi. Arkadaşlar imkanı olanlar vakit kaybetmesin, beklemesinler, bir yıl bile çok şey kaybettiriyor. %45 bozuk gebelik ihtimalim var, yaştan dolayı, geçen yıl öyle oldu, bu yıl olmaz umarım.
İkinci kontrolüme gittim (30 haziran). İkizlerden birisinde hala kese var kalp atışı yok, artık o kesenin rahim tarafından eritilerek yokedilmesini bekleyecekmişiz, bir zararı olmazmış. İkinci kesedeki kalp atışı sürüyor, atış hızı ortalama 80 dedi doktor, olması gereken 120 imiş. Düzenli atışı ve kasılma açısını olumlu buldu mete bey. Yani bir bebeğim var şimdilik o da istikrarlı devam ederse haftaya kendini toplar inşallah. Hafta olarak bebek biraz geriden geliyor. Sonraki kontrolün daha ileri bir tarihte olması gerekiyormuş, durumum özel olduğu için erken gideceğim.. Kan sulandırıcı ilaçlar verdi, corasprin ve fraxiparine iğne. Bunlarıda bir ihtimal yararı olabilir denemedik demeyelim diyerek verdi. Arkadaşlar imkanı olanlar vakit kaybetmesin, beklemesinler, bir yıl bile çok şey kaybettiriyor. %45 bozuk gebelik ihtimalim var, yaştan dolayı, geçen yıl öyle oldu, bu yıl olmaz umarım.
meraba arkadaşlar bugün itibariyle tedaviye başladım dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var.ilk tedavim ve çok şaşkınım.vitamin ilaçı-dogum kontrol hapı ve antibiyotiği kullanmaya başladım.ayrıca rapor konusunda soru soran kamer arkadaşım rapor sadece tıp fakültesinden alınıyor.onuda artık vermiyorlarmış yani orda tedavi olursan ancak fakat tıp fakültesinin xaten durumu ortada başarı oranları çok düşük.sormak istediğin bişe varsa cevaplarım merkezde evine yakınmış madem git görüş için rahatlasın hemde
beyazpembe selamlar çok sevindim herşey yolunda gitsin inşalaah seninde güsel haberlerini bekliyoruzz. sen herşeyi akışına bırak ilaçlarını iç hep olumlu düşün ve bebeğinin hayalini kur. sağlıklar bolşanslar dilerim sevgiler. kendine iyibak.
olmadı maalesef arkadaşlar, ikinci bebeğiminde kalbi durmuş, doktor çok üzüldü, almamız gerek dedi. 10 yılda ikinci belki böyle bir tablo gördüm dedi ikizlerde ikisindede kayıp olması nerdeyse imkansız, sizi buldu şanssızlık dedi. iki kese yanyana ikiside sağlıklı ikisindede kalp atışı yok. çok kötüyüm anlatamam, haftasonu şehirdışına gideceğiz 10 gün kafamı dinlemeye ihtiyacım var. allah hamile kalanların ve tedavi olanların yardımcısı olsun.
çok saol ebrudan inşalah kalbimize göre olur.bugün 2.iğnemi vuruldum çok ağrılı ben kendim vurmuyorum kalçada olduğu için hastande vurduruyorum.bugünde adet oldum cuma günü ilk muayeneme gidecem ben alanyada devam ediyorum dua edin bana
olmadı maalesef arkadaşlar, ikinci bebeğiminde kalbi durmuş, doktor çok üzüldü, almamız gerek dedi. 10 yılda ikinci belki böyle bir tablo gördüm dedi ikizlerde ikisindede kayıp olması nerdeyse imkansız, sizi buldu şanssızlık dedi. iki kese yanyana ikiside sağlıklı ikisindede kalp atışı yok. çok kötüyüm anlatamam, haftasonu şehirdışına gideceğiz 10 gün kafamı dinlemeye ihtiyacım var. allah hamile kalanların ve tedavi olanların yardımcısı olsun.
selam, bende öle hep e sonuncuda kalçadandı hergün aynı saatte gidiyoduk vurdurmaya ilk baş biras yanıyodu ama sonra geçiyo kasma kendini herşey güsel olcak. dua ediyorum hep zaten. sevgiler.
çok saol ebrudan bugün çatlatma iğnemi vurduracam pazarda yumurtalar toplanacak bakalım ne olcaksonuç.gerçi ben herşeye hazırım üzülmeyecem yani ama tutumanı umuyorum maddi manevi insan yoruluyo çünkü.bebeğine isim buldunmu kızdı dimi seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?