- 25 Nisan 2015
- 52
- 83
- 8
- 38
- Konu Sahibi Bluemiracle12
-
- #1.201
Merhaba; oncelikle cevap yazdığın icin cok tesekkur ederim.yarin bizde esimle gorusmelere gidecegiz.senin onerebilecegin bir yer var mi? Izinliyken orayla da gorusmek isterim. Dilerim sende en kisa surede bebisine kavuşursun.denemelere devam ediyorum, ancak bilinçlendim, maddi kaygılarla hareket eden merkezlerden uzak durun, tedaviye başlayacağınız ayı iyi seçin, hatta kendi doktorunuz karar versin, iğnelere rağmen bir gelişme yoksa ve hormonlar düşükse tedaviyi yarım bırakın, bunlar gelecek tbm de bana yapılmadı ve daha sonra gittiğim yerlerde hataları hep geç de olsa gördüm.
ne konuda yardım istiyorsun belki olabilirimneden bu topik dağılmış kiyardımcı olabilecek kimse yok mu ?
gelecek tup bebek merkezı kesınlıkle ama kesınlıkle tafsıe etmorum.benim yaşadıklarımı allah kımse vermesı.onların hatası dan olaye....denemelere devam ediyorum, ancak bilinçlendim, maddi kaygılarla hareket eden merkezlerden uzak durun, tedaviye başlayacağınız ayı iyi seçin, hatta kendi doktorunuz karar versin, iğnelere rağmen bir gelişme yoksa ve hormonlar düşükse tedaviyi yarım bırakın, bunlar gelecek tbm de bana yapılmadı ve daha sonra gittiğim yerlerde hataları hep geç de olsa gördüm.
gelecek tup bebek merkezı kesınlıkle ama kesınlıkle tafsıe etmorum.benim yaşadıklarımı allah kımse vermesı.onların hatası dan olaye....
Transfer olmadığı için belli bi miktar iadesi olmalı peşine düşmezsiniz oralı olmazlarEmbriyon dondurulma, transfer işlemlerı olmadığı için paranın bellı birmıktarı gerı iade edilir mı
Cevap için tşk ediyorum arkadaşımTransfer olmadığı için belli bi miktar iadesi olmalı peşine düşmezsiniz oralı olmazlar
Cevap için tşk ediyorum arkadaşımTransfer olmadığı için belli bi miktar iadesi olmalı peşine düşmezsiniz oralı olmazlar
cnm bende yeni yaptirdim.orda ama tutmadi,bunlar nasip kiamet isi,ikinci denememide orda yapicam.maliyeti ilacalrla beraber 6500selam arkadaslar. pko teshısı ıle gelecek tüp bebek merkezine gönderdi doktorum. orada mete bey ılgilenecekmiş.esim pek olumlu yorumlr yok baska doktora gıdelim diyor ama burada okudugum kadarıyla herkes memnun. ilk tüp bebek denemem olacak. asılama sansı dusuk olduğu için doktorum direk tüp bebek dedi. malıyeti ne kadar yaptıran arkadaslar var mı?
cevabınız için teşekkürler. heyecan stres hepsi bir arada benim . mete beye mi gitmiştiniz doktor olarak.cnm bende yeni yaptirdim.orda ama tutmadi,bunlar nasip kiamet isi,ikinci denememide orda yapicam.maliyeti ilacalrla beraber 6500
yok cnm Batu bey cok iyi bir doktor.onin sayesinde esimin sorununu cozdukcevabınız için teşekkürler. heyecan stres hepsi bir arada benim . mete beye mi gitmiştiniz doktor olarak.
benim gelecek tüp bebek merkezinde 2 denemem oldu, ikisi de başarısız, daha sonra gittiğim merkezlerde buranın ne kadar hatalı ve eksik davrandığını sonradan gördüm, hastanın durumuna göre özel tedavi geliştirilmiyor, ezbere hareket ediliyor, asla kimseye tavsiye etmem, daha kaliteli merkezlere gidin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?