Antalya hadi nural a ameliyat olan varmı acaba?

Betus_07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
31
2
48
Antalya
Kızlarrr merhaba
Hadi bey e ameliyat olup memnun olan yada olmayan varmı acaba?
Ameliyat olmam gerekıyor et ve kemık ıcın yapmışken dısınıda duzeltelim dıyor ama cok korkuyorum. Sızce estetık olayına gırmelimiyim? Sonrasında seklınde bozulma olurmu dıye korkuyorum. Yada eskısınden beter olur dıye. Fıkırlerınızı beklıyorum kızlar... :( sızce estetık olayına gırmelımıyım?

Merhaba ben Koray coskunfirata burun estetiği olmustum.memnun kaldım şükürler olsun ki.tavsiye ederim.ama hadi bey ile ilgili bi bilgim yok

Tesekkurler. Pekı nezaman oldunuz. Olduktan sonra herhangı bır sorun yasadınızmı burnunuzla ılgılı nebılıyım sekılde degısıklık falan? Sonrasından korkuyorum ben.

Bu haziran ayında oldum.benim burnumda kemik vardı ve biraz ucu düşüktü bide uykuda nefes almam zordu.sislik ve morluklarim oldu olmasida normal yani burun yuzumuzun tam ortasinda ve hassas. Gunese cikmadim dikkat ettim

MERHABALAR ; BEN DR HADİ NURALA AMELİYAT OLDUM ESKİDEN BURNUMDA HAFİF KEMER VARDI BURUN UCUM DÜŞÜKTÜ VE BURUN DELİKLERİM GÖZÜKÜYORDU ŞUANDA 2 . AYIM BİTTİ FOTOĞRAFIMI PAYLAŞIYORUM 1 FOTOĞRAF AMELİYAT OLMADAN ÖNCE 2. FOTOĞRAF 1,AYDA 2,FOTOĞRAF 2,AYDA ÇEKİLDİ.

Eklentiler

• IMG_6770.webp
    IMG_6770.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 1.813
Hep diyorum yine diyorum Hadi Nural'dan uzak durun. Kesinlikle burnunuzu elinize verir yollar. Benim dudakları benim elime veriyordu ameliyat masasında ölüyordum. yamuk yumuk taktı permalipi zaten. rezalet ötesi. cerrahi beceri noksanı.

Merhaba hanımlar beyler 10 yıllık kararsizligimin üstüne beni ameliyata ikna eden hekimdir Hadi nural. tam 3 yıl önce Doktor Kbb uzmanı hadi nural 'a burun ameliyatı oldum. Estetik kaygılarım da vardı elbet ama en çok da yaşam kalitesini düşüren nefes alamama sorunu ile ilgili gitmiştim kendisine. Ameliyat ve sonrasi sürecimi gerçekten çok kolay atlattim.işinin ehli Hadi bey tam da istediğim gibi bir burun yaptı bana doğal yüzüme uyumlu .En büyük korkum ifadenin değişmesiydi 32 yaşından sonra bu büyük risk olurdu.ama korkularımin yersiz olduğunu ameliyat sonrası sürecimde anladım. Ayrıca nefes sorunun tamamen bitti hayat kalite yükseldi. Hadi beye çok güveniyorum gerçekten işinin ehli ,sadece burun ameliyatı değil, dolgu Botox prp konusunda hAlen tek adresimdir kendisi.
Tavsiyem şu ki kendinizi gönül rahatlığıyla bu hekimin ellerine bırakın pişman olmayacaksaksiniz emin olun.

Nedense hadi beye yaptıranlar foto paylaşmıyor hiç bi topikte...

Back
X