Antalyalilar hala denizdemi?
kızım antalyada medilife güzellik merkezinde iki yıldır yüzüne lazer yaptırıyordu,, seans aralıkları sık olduğu için biz tüylerin artığının farkına varamadık...yaz tatilinde eve gelip zaman geçince tüylerin azalmak bir yana korkunç derecede arttığını ,tüysüz olan boyun altında bile tüylerin aktifleştiğini gördük, .kliniğin sahibi cem beyle tlf görüştüğümde böyle birşeyin mümkün olamayacağını idda etti..sonuç olarak MAHKEME aşamasına geldik.(lazer epilasyonu YÜZÜNÜZ için asla düşünmeyiniz kesin sonuç boş laftan ibaret)
kardeşim bizi zan altında bırakıyorsun.benim adım Ayşen.ben de Şeyda hanımın müşterisiyim.Burada yazdığın hiç bir cümle doğru değil. NEDEN?orası ASKERİ KIŞLA DEĞİL......Kadın ilk başta olabileceklerin bilgisini aktarıyor.kabuk olur ama hassas ciltlerde birkaç seanstan sonra olmaz diyor.hem o kadın robot değil ki,sinirlenebilirde......eleştirebilirde.cahilimiz çok.hem ben oraya gidip gelirken çok müşterisi ile konuştum kimseyi susturmadı hatta siz özel olarak birbirinize sorablirsiniz dedi.bu da benim çok hoşuma gitti.
tayt demişsin.güzel ama biz şeyda hanımla her konuda ama her konuda soru soruyor,danışıyor ve konuşuyoruz.sanırım taytı da sorulmuş!!!veya konu oraya gelmiştir.Allah aşkına yapmayın yaaaaa.başarılı insanları kösteklemek yerine hep beraber DESTEKLEYELİM.çünkü hakikaten işini çok başarılı yapıyor...kazandığı her bir kuruş helal bence.ben den fazlası ile helal olsun.
hem apartmanada yazmışsın.eski püskü değil.çok ayıp.orası 3 oda bir salon.6 tane tedavi yatağı var.bilmeden konuşup insanları kandırma.ve çok temiz.HEM BEĞENMİYORSAN BABANA SÖYLE DE ONLARA ESKİ PÜSKÜ OLMAYAN BİR APARTMAN DAİRESİ ALSIN derler sonra sana.ben şeyda hanımla randevum var diye psikolojim rahatlayacak diye koşa koşa giderken senin bunları yazman zoruma gitti.beğenmediysen gitmezsin olur biter..
ben dende herkese tavsiye vücudunuzun ve psikolojinizin güzelliği için şeyda hanımı bulun.ben de insanları böyle uyarıyorum....................
arkadaşlar gerçekten gidip memnun kalanlar yazarsa diğer arkadaşlarında hakkına girmemiş olurlar sonuçta hepimiz aynı dertten maduruz ben antalyada yüz için gerçekten iyi bir yer arıyorum mümkünse gidip memnun olan arkadaşlar cvp verebilir mi ?
Merhaba,
Mesaj yazanların üyelik tarihlerine ve yazdıkları toplam mesaj sayısına bakınca kimlerin ne amaçla yazdığı belli oluyor zaten. 2 mesaj var ikiside bu konuda üyelik yeni!!!
Biz burda birbirimizden birşeyler öğrenmek, paylaşımda bulunmak için varız. Gidin kendi reklamlarınızı başka yerde yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?