Antalya ikiz bebek bekleyenler

selam.Bende Antalyadayım.daha yeni hamişlerdenim hatta 7 haftalık :) Daha dün öğrendim.Yalnız benim doktorum ikizi teke indirmem konuzunda ısrarcı.Şu an karar verme aşamasındayım :(.ne sevineceğimi bildim nede üzüleceğimi.Bu kararı vermek çok zor.Hamilelikte iyi gidiyor az bulantı ve iştahsızlık var sadece senınnasıl gidiyo? kaç haftalık bebişlerin)?sevgiler görüşürüz...

Bende antalyadayım ve ıkız beklıyorum. 21+1 haftalık olduk ama ben Şu antalyada bı ıyı doktora rastlayamadım arkadaŞlar. Varmı tavsıyelerınız. Devlettede olabılır Özelde olur.ya nı tÜp bebek bıraz Özel ılgı gerektırıyor ama Öyle bı doktor bulamadım.
Bu arada esra arkadaŞım eĞer bebeklerde bı sorun gÖrÜnmÜyosa bence asla ve asla bırını aldırma ıkısıde bÜyÜyo ve rabbım ınsana yardım edıyo bana sorarsan bÖyle ama senın fıkrın tabı bana tırılyon verseler dÜnyayı verseler bı daha o doktorada gıtmem bebeĞımede elletmem.

Bende antalyadayım ve İkİz beklİyorum. 21+1 haftalık olduk ama ben Şu antalyada bİ İyİ doktora rastlayamadım arkadaŞlar. Varmı tavsİyelerİnİz. Devlettede olabİlİr Özelde olur.ya nİ tÜp bebek bİraz Özel İlgİ gerektİrİyor ama Öyle bİ doktor bulamadım.
Bu arada esra arkadaŞım eĞer bebeklerde bİ sorun gÖrÜnmÜyosa bence asla ve asla bİrİnİ aldırma İkİsİde bÜyÜyo ve rabbİm İnsana yardım edİyo bana sorarsan bÖyle ama senİn fİkrİn tabİ bana tİrİlyon verseler dÜnyayı verseler bİ daha o doktorada gİtmem bebeĞİmede elletmem.

selam canım.Hemşeriyis ne güsell:) banada merkezdeki dr.teke indirelim dedi.Neyseki bugün kararımı bildirdim ve ikiz devam etmeye karar verdim.Gebelik takibine LARA da DOÇ.DR. GÜRKAN ZORLU var onun özeline gidiyorum.oda dedi zaten sakın teke indirme.çok ii bi doktor ve çok bilgili.Özellikle tüp bebek konusunda uzman.Tıp Fakültesinden ayrılma.Tedavi ücreti 140. ama değiyo bence.insanı çok rahatlıyo sana gönül rahatlığıyla tavsiye edebiirim.sen kime gitiin şimdiye kadar?

esra merhaba .kardeşimde ikiz bebeklere hamile.13. haftadayız.antalya tüp bebek merkezine gidiyor halen rahim ağzı daralması var dediler ilk kontrolde.bugün sorunyok 38 mm dendi senin bilgin var mı bu konuda biz de doktor araştırıyoruz aslında manavgatta ikamet ediyoruz.. antalyada mı devam etsek manavgattamı bir doktor bulsak karar veremiyoruz ama gürkan bey in adını ben de çok duydum..anadoluda da çalışıyormuş heralde hepimize hayırlı doğumlar...

esra merhaba .kardeşimde ikiz bebeklere hamile.13. haftadayız.antalya tüp bebek merkezine gidiyor halen rahim ağzı daralması var dediler ilk kontrolde.bugün sorunyok 38 mm dendi senin bilgin var mı bu konuda biz de doktor araştırıyoruz aslında manavgatta ikamet ediyoruz.. antalyada mı devam etsek manavgattamı bir doktor bulsak karar veremiyoruz ama gürkan bey in adını ben de çok duydum..anadoluda da çalışıyormuş heralde hepimize hayırlı doğumlar...

CANIM mrb.Bende Antalya Tüp bebek Merkezinde hamile kaldım.Ama 8.haftada artık bizlik bişey yok dediler.Bende Antalya Merkezde değilim 2.5 saat uzaklıktan gelip gidiyorum.Gürkan Hocaya devam ediyorum.O bu tarz vakalarla çok karşılaşmış bi doktor.Açıkcası tüp bebek olduğu için ben her doktora güvenemedim.Gürkan Hocada bu konuda uzman,zaten bi kere gitseniz anlıyorsunuz.Ama merkezden bana dedikleri GÜRKAN HOCA yada gidin fakat Fakülteyede arada görününki bi dosyanız açılsın.Acil bi durumda bakmıyolar dediler.Fakültedede İNANÇ MENDİLCİOĞLU diye bi prof. var onun adını çok duydum.ama Fakültede çok ilgilenmezler falan dediler. Gürkan Zorlu iyi bi secim. Sonuçta riske atmamak lazım.O kadar emek verdik, devamıda çok önemli,Allah herkese bebişlerini sağlıcakla almak nasip etsin.

esracım yorumun için teşekkürler...bayramınız kutlu olsun...gürkan hocanın adını çok duydum.yaşadıklarını paylaşırsan sevinirim...hayırlısı

merhaba bebek07 bende antalyadayım sanırım hamilesiniz nerede ve hangi doktorla tedaviye başladığını nasıl bir yol izlediğini paylaşırsan çok sewinirim hoşçakal

ayşenur manavgattayız kardeşim hamile doktor çok var antalyada siteyi incele yorumlar çok var kardeşim antalya tüp bebek merkezinde hamile kaldı...bakalım doktora daha karar vermedik..andeva yıldızda fatma seda soylu antalya anadolu hastanesinde gürkan bey üniversitede inanç mendilcioğlu birde soyadını bilmiyorum mehmet hoca yanlız üniversitedeki hocalar özel bu hekimlerin adını çok duydum herşey istediğin gibi olsun...

kızlar merhaba bende antalya manavgatta yaşıyorum 27+6 ikizlere hamileyim ilk 5 ay çok rahat bir hamilelik dönemi geçirdim ama artık çok zor oluyor iyice ağırlaştım ve bebeklerimden birinin başı leğen kemiğimin üstünde ağrı yapıyor ayrıca şeker yüklememde yüksek çıktı diyetteyim doktorum bu hafta celeston diye bir iğne verdi erken doğum olursa ciğer geliştiriyormuş ona başlıyorum bu arada medikal parka gidiyorum ertuğrul akdaş doktorum

selam kızlaar bende antalyada yaşayan ikiz annesiyiiiim..
tüp bebek sayesinde onlara ulaştım önce üçüzdüler ama birinin kalbin durdurdular:(((

allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin bizede hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah..

baby love sağlıkla büyüt bebeişleri.kardeşimde 22 haftalık ikiz bekliyor bende teyze olacağım en az onlar kadar heyecanlıyım.doğumunu kaç haftalık ve nerede yaptın...ikiz doğumlarında ücret farklı mı oluyor.bilgilendirirsen sevinirim...

baby love sağlıkla büyüt bebeişleri.kardeşimde 22 haftalık ikiz bekliyor bende teyze olacağım en az onlar kadar heyecanlıyım.doğumunu kaç haftalık ve nerede yaptın...ikiz doğumlarında ücret farklı mı oluyor.bilgilendirirsen sevinirim...

caanııııım inşallah öyle olucaaaaak da ben daha doğum yapmadım daha 2 buçuk aylık hamileyim,allah bana o günleri nasib etsin valla hemen ilkk işim bilgilendirmek olucak inşallah geç kalmam tabii..tekrar sağol..
allah sizinde bebişlerinizi sağ sağlim dünyaya getirsiiin..

Ben Dr. Ali fuat şengöre gidiyorum bucağa özelikle onun için.antalyada doğru d
zg
n doktor yok emin ol..ALİ beyde VİTALE HASTANESİNE GELİYO orda olucak inşallah doğumum allah nasib ederse..:Saruboceq: a.s.

bizde hastanenin açılmasını9 bekliyoruz aslında.bu hafta tüp bebek merkezinde seda hanıma gideceğiz rutin kontrol.hastane açılınca oraya geçmeyi düşünüyoruz.yakında açılacakmı bilgin varmı...KİB...

Arkadaşlar ben hamile değilim ama çok memnun kaldığım bir dr var şiddetle tavsiye ederim.Andeva Yıldız Hastanesinde DR.Fatma Seda SOYLU

bizde hastanenin açılmasını9 bekliyoruz aslında.bu hafta tüp bebek merkezinde seda hanıma gideceğiz rutin kontrol.hastane açılınca oraya geçmeyi düşünüyoruz.yakında açılacakmı bilgin varmı...KİB...

valla bildiğim kadarıyla 1 aya kadar açılıyo doktorları tamam..
Siz hangi tüp bebek merkezine gidiyosunuz??Seda hanımı çıkaramadım ben..
Antalya tüp bebekte hepisi erkek doktorların..CADIARZU
sende kendine çok iyi baaaaak:1hug:

antalya tüp bebekte baştan sona transfer işlemine kadar kemal bey ilgilendi bir dehasan bey di galiba...sonraki takipleri seda hanım yaptı ama statüsünü bilmiyorum kardeşimden öğreneyim....hastanenin açılmasına sevindim...ali fuat bey mi olacak sadece hekim olarak kemal bey hastaneyle ilgilenecekmi yoksa sadece tüp bebekte mi kalacak bilgin var mı....

antalya tüp bebekte baştan sona transfer işlemine kadar kemal bey ilgilendi bir dehasan bey di galiba...sonraki takipleri seda hanım yaptı ama statüsünü bilmiyorum kardeşimden öğreneyim....hastanenin açılmasına sevindim...ali fuat bey mi olacak sadece hekim olarak kemal bey hastaneyle ilgilenecekmi yoksa sadece tüp bebekte mi kalacak bilgin var mı....

anladım canım aynen benimlede hepisi ilgilendi diyebilirim..allah razı olsun hepisinden..her birinin ayrı bir emeği var..
Galiba hamile kaldıktan sonra Seda hanım ilgileniyo..bana hala denk düşmedi çünkü ben gene bucağagidiyorum ali beye..orda kan tahlillerimi yaptırıyorum..
Oranın baş hekimi ve sahibi Dr. Ali Fuat Şengör sonra anadalo tüp bebek hastanesinin baş hekimi Dr.Sinan bey..ve 3 diğer profesor var ama isimlerini hatırlayamadım..bilgiyi antalya tüp b.merkezinden alabilirsiniz genede.tam teşekürlü bir hstane olmuş yoğun bakımdan solunum cihazına kadar herşey var yani tıp hastanesinden farksız..
Kemal bey sadece inferite hastalarla ilgilenir kadın doğuma bakmaz zannetmiyorum..zaten yetişemiyorum randevü bile alamıyosunuz artık.iyice çoğaldı..a.s

anladım canım aynen benimlede hepisi ilgilendi diyebilirim..allah razı olsun hepisinden..her birinin ayrı bir emeği var..
Galiba hamile kaldıktan sonra Seda hanım ilgileniyo..bana hala denk düşmedi çünkü ben gene bucağagidiyorum ali beye..orda kan tahlillerimi yaptırıyorum..
Oranın baş hekimi ve sahibi Dr. Ali Fuat Şengör sonra anadalo tüp bebek hastanesinin baş hekimi Dr.Sinan bey..ve 3 diğer profesor var ama isimlerini hatırlayamadım..bilgiyi antalya tüp b.merkezinden alabilirsiniz genede.tam teşekürlü bir hstane olmuş yoğun bakımdan solunum cihazına kadar herşey var yani tıp hastanesinden farksız..
Kemal bey sadece inferite hastalarla ilgilenir kadın doğuma bakmaz zannetmiyorum..zaten yetişemiyorum randevü bile alamıyosunuz artık.iyice çoğaldı..a.s

slm arkadaşlar bende figen demir ve sinan kurşun sayesinde ikizlerime kavuştum figen hanım doktorumdu tüp bebek yapılacagında sinan beyle ikisi beraber yaptılar ve beraber takip ettiler benimde 4transfer yapıldı tutmadı dondurulmuşlardan tekrar denendi gene 4 taneydi 3ü tuttu ama 1ini sonlandırma kararı aldılar ve iki kız annesiyim artık 1.5 yaşındalar dogumum figen hanım andevada yaptırdı onun sayesinde hiç zorluk çekmedim şükür allahıma kızlarımda var artık çok zor bakımları ama çok güzel bir duygu allahım herkese nasip etsin inş.

slm arkadaşlar bende figen demir ve sinan kurşun sayesinde ikizlerime kavuştum figen hanım doktorumdu tüp bebek yapılacagında sinan beyle ikisi beraber yaptılar ve beraber takip ettiler benimde 4transfer yapıldı tutmadı dondurulmuşlardan tekrar denendi gene 4 taneydi 3ü tuttu ama 1ini sonlandırma kararı aldılar ve iki kız annesiyim artık 1.5 yaşındalar dogumum figen hanım andevada yaptırdı onun sayesinde hiç zorluk çekmedim şükür allahıma kızlarımda var artık çok zor bakımları ama çok güzel bir duygu allahım herkese nasip etsin inş.:7::13:

Back
X