- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
ben 5. gün bi başladım en son 11. gün yaptırdım. murat bey 9 ve 11 gün istedi. gidip yaptırsana hemen nasıl sabrediyon? 5. gün bellli oluyo.YARIN 8. GÜN SEN KAÇ GÜNDE YAPTIRDIN ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 5. gün bi başladım en son 11. gün yaptırdım. murat bey 9 ve 11 gün istedi. gidip yaptırsana hemen nasıl sabrediyon? 5. gün bellli oluyo.YARIN 8. GÜN SEN KAÇ GÜNDE YAPTIRDIN ???
ben 5. gün bi başladım en son 11. gün yaptırdım. murat bey 9 ve 11 gün istedi. gidip yaptırsana hemen nasıl sabrediyon? 5. gün bellli oluyo.
sen bilirsin tabiki. İnşallah hayırlı haberi alırsın bir an önce.ben biraz garanticiyim sanırım cnm belki çıkmazda moralim bozulur diye garantiye alayım deddim hatta pazartesi mi gitsem diye düşünmedim değil![]()
inşallah bakalım hayırlısısen bilirsin tabiki. İnşallah hayırlı haberi alırsın bir an önce.
canım 12 haftalık hamileyim çok şükür. allah murat beyden razı olsun.Bende murat beyin hastayım Sonuclarinizi çok merak ettim..inşallah hamilesinizdir..
Merhaba, öyle çok abartıldığı gibi beklemiyorsun, ilgi alaka on numara, en fazla 10-15 dk ama bazende hemen alıyorlar karar sizin, ben daha yenilerde tedavi oldum gerçi dün negatifle sonuçlandı... Bana güven verdiler, allah yardımcınız olsunmerhaba kızlar bende hastandıktan sonra tedaviye başlamak için adım atmak istiyorum Murat bey mi yoksa gelecek tüp bebekteki Mete bey mi? Antalya tüp bebek merkezinde sıra beklemesıkıntısı çok oluyor mu? randevunuza saatinizde girebiliyormusunuz genelde?
Merhaba, öyle çok abartıldığı gibi beklemiyorsun, ilgi alaka on numara, en fazla 10-15 dk ama bazende hemen alıyorlar karar sizin, ben daha yenilerde tedavi oldum gerçi dün negatifle sonuçlandı... Bana güven verdiler, allah yardımcınız olsun
Merhaba canım ben 2015 eylülde tedavi gördüm, 2500 tl ilaçlar tuttu, 4000 sanırım tedavi ücretiydiBişey sorabilirmiyim.. Tüp bebeği kaça yaptırdınız Murat beye? İlaçlar iğneler falan dahil mi ayrıca fiyata? Cevap verebilen olursa çok sevinirim
Antalya Tüp bebek Güncel bilgisi olan var mı Murat Berkkanoğlu ya da
kemal özgür hakkında IVF nasıl bir merkez fiyat ve başarı oranları nasıl