Tüp Bebek Merkezleri Antalya IVF Murat Berkkanoğlu hastaları

ben 5. gün bi başladım en son 11. gün yaptırdım. murat bey 9 ve 11 gün istedi. gidip yaptırsana hemen nasıl sabrediyon? 5. gün bellli oluyo.

ben biraz garanticiyim sanırım cnm belki çıkmazda moralim bozulur diye garantiye alayım deddim hatta pazartesi mi gitsem diye düşünmedim değil :D

Bende murat beyin hastayım Sonuclarinizi çok merak ettim..inşallah hamilesinizdir..

merhaba kızlar bende hastandıktan sonra tedaviye başlamak için adım atmak istiyorum Murat bey mi yoksa gelecek tüp bebekteki Mete bey mi? Antalya tüp bebek merkezinde sıra beklemesıkıntısı çok oluyor mu? randevunuza saatinizde girebiliyormusunuz genelde?

merhaba kızlar bende hastandıktan sonra tedaviye başlamak için adım atmak istiyorum Murat bey mi yoksa gelecek tüp bebekteki Mete bey mi? Antalya tüp bebek merkezinde sıra beklemesıkıntısı çok oluyor mu? randevunuza saatinizde girebiliyormusunuz genelde?
Merhaba, öyle çok abartıldığı gibi beklemiyorsun, ilgi alaka on numara, en fazla 10-15 dk ama bazende hemen alıyorlar karar sizin, ben daha yenilerde tedavi oldum gerçi dün negatifle sonuçlandı... Bana güven verdiler, allah yardımcınız olsun

Merhaba, öyle çok abartıldığı gibi beklemiyorsun, ilgi alaka on numara, en fazla 10-15 dk ama bazende hemen alıyorlar karar sizin, ben daha yenilerde tedavi oldum gerçi dün negatifle sonuçlandı... Bana güven verdiler, allah yardımcınız olsun

Hayırlısı olsun canım vakti var daha demekki sıkma canını. Valla ben başlayamadım nasip olmadı çnkü eşim bayan dr die tutturdu. Prof Dr Münire hanmla başladım yola bende ama o da bu ay ilaç tedavisi ve bir takım kan testleri istedi bidahaki aya kısmetse tedaviye başlıcaz. Münire hanımında muayene ücreti pahalı biraz ama özel muayehanesi olması ve özel hastanede yapacağını sölemesi baana moral oldu. Kendisi çok tatlı saatlerce açıklama yaparak anlatan güven veren biri.

Bişey sorabilirmiyim.. Tüp bebeği kaça yaptırdınız Murat beye? İlaçlar iğneler falan dahil mi ayrıca fiyata? Cevap verebilen olursa çok sevinirim

Bişey sorabilirmiyim.. Tüp bebeği kaça yaptırdınız Murat beye? İlaçlar iğneler falan dahil mi ayrıca fiyata? Cevap verebilen olursa çok sevinirim
Merhaba canım ben 2015 eylülde tedavi gördüm, 2500 tl ilaçlar tuttu, 4000 sanırım tedavi ücretiydi

Antalya Tüp bebek Güncel bilgisi olan var mı Murat Berkkanoğlu ya da
kemal özgür hakkında IVF nasıl bir merkez fiyat ve başarı oranları nasıl

Ben gecen sene bu ay yani.nisanin 27 de transfer islemim oldu ve kizimi kucagima aldim.sukur 3 bucuk aylik klinik ve doktorum murat berkkanoglu cok iyi harika ilgili isinde alaninda uzman bi doktor kendisinden cok memnun kaldik Allah razi olsun 9 yillik hasretim.bitti rabbim isteyen herkese nasip.etsin guncel durumu bilmiyorum.ama biz 5 bin haataneye yatirdik 1 bin lirada iki tup.dondurdum siz iaterseniz dondurmaya bilirsiniz ilaclarda 1,500 2 bin arasi tuttu. Doktorumuzun tedavi uygulama metoduda olusan embriyoyu hemen transfer etmiyo donduruyo 45 gun sonra transfer islemi oluyo 45 gun boyinca alinan hormon.ve ilaclarin etkisi gidiyo bol.vitamin guzelce beslenmemizi tavsiye ediyo vucudu hamilelige hazirliyo benim.ilk denemeydi oldu sukur rabbim sizlerede iateyen herkesede nasip.etsin

Merhaba arkadaşlar. Biz de tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz. Eşimin sperm sıkıntısı var. Sormak istediğim şeylerden biri ücreti tedavinin başında mı alıyorlar? Bilgi verirseniz sevinirim. Bir de iğneler çok acıtıyor mu? Beni baya bir korkutuyor bu süreç açıkcası. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin hayırlısıyla

Antalya Tüp Bebek Merkezi’nin kapısından hiç girmemiş olmaydım keşke. Önce gereksiz yere laparoskopi histeroskopi istediler tamam yapalım dedik ameliyat CD’sini veriyoruz dediler güvendik. Ameliyattan çıktım histeroskopiye gerek görmedik bir şey yapmadık laporoskopiye de gerek yokmuş dediler boşu boşuna anestezi aldığıma mı yanayım ameliyat izlerime mi haftalarca karnım davul gibi dolaştığıma mı. Sonra CD’yi istedik kaydolmamış dediler, sonra hiçbir hastamıza vermiyoruz yalan söyledik en başta dediler. Tabii bu olaylardan sonra Murat Berkkanoğlu’na hiç güvenimiz kalmadı ama embriyoları dondurup transfer ettiğimiz için dış gebelik neredeyse hiç yaşanmıyor merkezimizde dedikleri için tüp bebek tedavisine başladık. Murat Bey histeroskopi yapmamış lazım geçen sefer size gerek görmedik dedik ama aslında biz servikal dilasyonu sağlayamadık yani içeri girip bakamadık opu işleminde histeroskopi de yaparız dedi. Yumurta rezervim çok iyi olmasına rağmen çatlatma iğnesinden 36 saat sonra opu işlemi yapacaklarına beni saat 8’den 11’e kadar ameliyathaneye alamadılar başka işlem olduğu için 9’da işlem yapılmalıydı. 11.15 gibi işelmgerçekleşti yumurtalarım çatlamış ve bana bunu söylemediler

Back
X