- Konu Sahibi tugbacozar
-
merhaba. ben de antalya'da medicalpark'a gidiyorum. senin doktorun kim? benimki ünal bey
andeva da güzel ama küçük. medicalpark en donanımlısı. ben ünal beyden memnunum tavsiye ederim.
sagol canım.ben hamile kalırsm 12. hft da rahim agzına dikiş atılcak.hasta doktor ilişkisi önemli. ücret nekadar.
ben bağkurluyum 35 tl fark ödüyorum. doktor da hemşireler de çok anlayışlı. senin neden dikişe ihtiyacın olacak? yani hamile kalmadan ne oldu da böyle söylendi sana?özel değilse öğrenmek isterim. umarım gerek kalmaz.
benım ılk hamıllıgım 22 hafta sürdü. düşük yaptım. buda rahım agı yetmezlıgı yuuzunden oyuzden amelıyat olacagım.doktoru iyi seçmem gerek.canım bizde bagkurluyuz
medicalpark da bir de ertuğrul sağlam var o yaşça daha büyük. daha tecrübeli olabilir. randevu saati hep doludur ama günler öncesinden al hastası ol gerisi kolay. umarım ameliyatla herşey çözülür de sağlıkla bebeğin olur. medicalpark'in sitesine gir bak doktorlara belki içine sinen biri olur
antalyada en iyi hastane ve dr lara jinefem diyolar..benim endokrin dr um en iyi hastane jinefem dedi fakat ben ücretten dolayı gidemedim biraz pahalı..125 TL..bide emekli sandığı ile anlaşması yok diye biliyorum..o yüzden gidemedim..
antalyada bende iyi dr arıyorum..en az 20 dr değiştim hala anlayışlı güler yüzlü hastasına insanca muamele yapan tribe girmeyen bi dr bulamadım..
iyi dr bulan varsa bana da söylesin :))
merhaba,
ben Antalya'da yasamıyorum.
tatıl ıcın Antalya'da bulundugum sırada gebeydım, ters gıden bırseyler vardı.
hem tanımadıgım bır yer ham de ınanılmaz sancı yasıyordum. bır cok hastaneye gıttım.
aynı gun ıcınde bır kac doktora gıttım bırcok kez vajınal ultrasona gırdım.
yıne de ne oldugu teshıs edılemedı.
cok sukur 7+0 ıken (cok geckalmadan) Ertugrul AKDAS'a rastladım hemen
anladı dıs gebe oldugumu ve aksamına amelıyat oldum.
eylul/2009'da yasadım bunları, bılmıyorum kendısı hala oradamı.
antalyada en iyi hastane ve dr lara jinefem diyolar..benim endokrin dr um en iyi hastane jinefem dedi fakat ben ücretten dolayı gidemedim biraz pahalı..125 TL..bide emekli sandığı ile anlaşması yok diye biliyorum..o yüzden gidemedim..
antalyada bende iyi dr arıyorum..en az 20 dr değiştim hala anlayışlı güler yüzlü hastasına insanca muamele yapan tribe girmeyen bi dr bulamadım..
iyi dr bulan varsa bana da söylesin :))
jinefem iyi güzel hatta sibel malkoç'u şahsen tanıdım ancak orası bir tıp merkezi hastane değil yani bir komplikasyon olsa acil müdahale gerekecek. ve katılıyorum ciddi pahalı ve hiçbir yerle anlaşması yok. bırakın emekli sandığını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?