Antalya/Op.Dr Mahmut Ulvi Kayalı ameliyat olanlar yardım edin lütfen

buqsem07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
45
1
1
31
merhaba arkadaşlar artık çok klasikleşmiş,klişe tınlayan şeyler söylicem ama anlayışla karşılayacağınıza eminim.Sorunum şu ki burun estetiği yaptırmak istiyorum antalyada bilindik iyi işler çıkartan bildiğiniz doktor veya doktorlar var mı özellikle Mahmut Ulvi Kayalıya ameliyat olanlar varsa lütfen yardımcı olsun.şimdiden teşekkür ederim :)

merhaba arkadaşlar artık çok klasikleşmiş,klişe tınlayan şeyler söylicem ama anlayışla karşılayacağınıza eminim.Sorunum şu ki burun estetiği yaptırmak istiyorum antalyada bilindik iyi işler çıkartan bildiğiniz doktor veya doktorlar var mı özellikle Mahmut Ulvi Kayalıya ameliyat olanlar varsa lütfen yardımcı olsun.şimdiden teşekkür ederim :)

Merhaba uzun zaman olmuş soralı ama görünce yanıtlamak istedim... ben 2 yıl önce burun estetiği yaptırdım Mahmut beye... ifadem değişir mi korkusuyla çok korkup yıllarca kaçtım ameliyattan ta ki Mahmut bey i tanıyana kadar.. botox için gidip ben bu doktora ameliyat olurum dedim... Titizliği, özeni, işini yaparken ki itinası hızla karar vermemi sağladı.. bir tane bile ağrı kesici içmeden, kolaylıkla atlattım... kesinlikle en doğru kararı veemiş olursunuz.... Sonunda pişmanlık değil, gurur duyacaksınız emin olun... Kulak burun boğazcılar kendi işlerinde uzamnlık yapmalı, içinde hem estetik hem sağlık olan bu ameliyatı Plastik Cerrah yapmalı bence...umarım doğru karar verirsiniz... sevgiler...

Ben İsmail önder uysala oldum ameliyatimi bir ay olacak kesin birşey diyemiyorum bende yeni olduğum için ama aklınızda olsun

slm

Slm ben istanbuldan gelip Mahmut beye ameliyat oldum.çok memnun kaldım.kimse burnumun estetik olduğunu anlamıyor.hiç pişman olmazsın kesinlikle Mahmut bey derim.

Back
X