CANIM BENDE ANTALYA'DA YAŞIYORUM AMA HİÇ DUYMADIM O DOKTOR İSMİNİ? BU DOKTOR HANGİ HASTANEDEYNİŞ? KENDİ DOKTORUN HANGİ HASTANEYE GİTTİ?Selam kızlar. 6 aylık hamileyim ve gittiğim doktor hastane değiştirdi.ne kadar yıkıldığımı tahmin edersiniz. Gittiği hastane evimden çok uzakta ve zatende hastanemdende çok memnunum. Aynı hastanede çalışan başka kadın doğum doktorunu denemk istiyorum Dr. Hayriye Gözüaçık. Almanyada iki ünv bitirmiş ve almanyada hastanede çalışmış. Ama onun hakkında hiç bir yerde yorum bulamadım. Acaba giden varmı?
Bende sevindim açıkcası :) ben medstar hastanesi ünal yirmibeş'e gidiyorum. Çok da memnunum aklında olsun eğer memnun kalmazsan.Antalya'lı hiç yok zannediyordum valla :). Ben uncalı meydan hastanesine 1 seneden beri gidiyorum. Ilk doktorum Melek Büyükkınacı idi ve çok memnundum. Medikal parka gitmiş...
Hayriye hanım daha once almanyada imiş daha sonra çallı meydanda çalışmış yani hep meydan grubundaidi. Bende onu hiç duymadim çok gıcik bir durum! Biliyorumki en iyi doktorun bile olumsuz yorumları vardır tabi ama yinde merak icindeyim. Bayramdan sonra ona gidicem bir bakayım tanışayım, hayirlısi... antalyalı gördüğüme sevindim :)))
evet arada çok mesafe kalmıyor haklısınız :) amin inşallah sizde hayırlısıyla bebeğinizi alırsınız kucağınıza inşallah :) tamam aklıma takılan olursa sorarım teşekkür ederim :)Teşekkür ederim canım. Valla medstara kadar gideceksem ben Melek hanima kadarda giderim :) hastanemin yakın olması çok rahat. Inşallah memnun kalırım. Allah sana kolaylık versin güzel bir hamilelik ve doğum geçirirsin inşallah. Meraknettiģin bir şey rahatlıkla yazabilirsin :)
Acaba gittiniz mi yorumunuzu merak ediyorumAntalya'lı hiç yok zannediyordum valla :). Ben uncalı meydan hastanesine 1 seneden beri gidiyorum. Ilk doktorum Melek Büyükkınacı idi ve çok memnundum. Medikal parka gitmiş...
Hayriye hanım daha once almanyada imiş daha sonra çallı meydanda çalışmış yani hep meydan grubundaidi. Bende onu hiç duymadim çok gıcik bir durum! Biliyorumki en iyi doktorun bile olumsuz yorumları vardır tabi ama yinde merak icindeyim. Bayramdan sonra ona gidicem bir bakayım tanışayım, hayirlısi... antalyalı gördüğüme sevindim :)))
Selam kızlar nasılsınız iyi güzel bi hamilelik geçirirsiniz inşallah bu arada ben de Antalya dayım özel harici bi kaç test için Selda Ümit Atalay a gittim meydan Atatürk hastanesine bağlı bilmiyorum herşey normla dedi yedi aylık evliyim ama dört ay oldu korunmayalı sizce gebelik öncesi danışmanlık için gideceğim özel ya da devlette bildiğiniz bi dr var mıAcaba gittiniz mi yorumunuzu merak ediyorum
MEDSTAR TOPÇULAR HASTANESİ ÜNAL YİRMİBEŞ BEN .OK MEMNUNUM DOKTORUMDAN. Ama dah çok yeni 4 ay aslında. tabi yaşınıza da bağlı bu durum. ben 35 yaşındayım doktorum bana 6 ay demişti 6 aydan içince olmazsa tedavi yöntemlerine bakarız demiştiSelam kızlar nasılsınız iyi güzel bi hamilelik geçirirsiniz inşallah bu arada ben de Antalya dayım özel harici bi kaç test için Selda Ümit Atalay a gittim meydan Atatürk hastanesine bağlı bilmiyorum herşey normla dedi yedi aylık evliyim ama dört ay oldu korunmayalı sizce gebelik öncesi danışmanlık için gideceğim özel ya da devlette bildiğiniz bi dr var mı
Tşk ederim tavsiyen için yok ben 25 yaşındayım inşallah en kısa zamanda ben ve tüm isteyenlerin olur aminMEDSTAR TOPÇULAR HASTANESİ ÜNAL YİRMİBEŞ BEN .OK MEMNUNUM DOKTORUMDAN. Ama dah çok yeni 4 ay aslında. tabi yaşınıza da bağlı bu durum. ben 35 yaşındayım doktorum bana 6 ay demişti 6 aydan içince olmazsa tedavi yöntemlerine bakarız demişti
Merhaba bundan 7 ay once antalyadaydimSelam kızlar nasılsınız iyi güzel bi hamilelik geçirirsiniz inşallah bu arada ben de Antalya dayım özel harici bi kaç test için Selda Ümit Atalay a gittim meydan Atatürk hastanesine bağlı bilmiyorum herşey normla dedi yedi aylık evliyim ama dört ay oldu korunmayalı sizce gebelik öncesi danışmanlık için gideceğim özel ya da devlette bildiğiniz bi dr var mı
cok iyi bir doktor diye duymustum :)Selam kızlar. 6 aylık hamileyim ve gittiğim doktor hastane değiştirdi.ne kadar yıkıldığımı tahmin edersiniz. Gittiği hastane evimden çok uzakta ve zatende hastanemdende çok memnunum. Aynı hastanede çalışan başka kadın doğum doktorunu denemk istiyorum Dr. Hayriye Gözüaçık. Almanyada iki ünv bitirmiş ve almanyada hastanede çalışmış. Ama onun hakkında hiç bir yerde yorum bulamadım. Acaba giden varmı?
Merhaba meydan tip hastanesinde Kemal guntekin doktor var yurtdisinda yasiyorum arkadasimin tavsiyesi ile gitmistim gercekten mukemmel bir doktor hala hamileligimle uzaktan da olsa ilgileniyor tavsiye ederim :)Tşk ederim tavsiyen için yok ben 25 yaşındayım inşallah en kısa zamanda ben ve tüm isteyenlerin olur amin
Selam. Evet gittim ve memnun kalmadım. Hemen aynı gün eski doktoruma gittim. Yolum uzadı ama gittiğime deger. Hayriye hanima ilk geldiğim gün ben ile hamileleiğimle ilgili hiçbirşey sormadı sonuçta ben başka doktordan geliyorum daha detaylı sorması gerekirdi. Kiloma bakmadı. Ultasona bakt, tansiyona baktı herşey normal dedi. Şeker yüklemesi yapılmasını istermisin diye bana sordu. Şaşırdım açıkçası dedimki bu soruyu bana sormayacaksınız gerkli ise yapılacak değil ise yapılmayacak. Dedim.Acaba gittiniz mi yorumunuzu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?