Antalya Opr. Dr. Hayriye Gözüaçık

A_KONTES

yaşam bir mucizedir
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
112
57
98
Antalya
Selam kızlar. 6 aylık hamileyim ve gittiğim doktor hastane değiştirdi. ne kadar yıkıldığımı tahmin edersiniz. Gittiği hastane evimden çok uzakta ve zatende hastanemdende çok memnunum. Aynı hastanede çalışan başka kadın doğum doktorunu denemk istiyorum Dr. Hayriye Gözüaçık. Almanyada iki ünv bitirmiş ve almanyada hastanede çalışmış. Ama onun hakkında hiç bir yerde yorum bulamadım. Acaba giden varmı?

CANIM BENDE ANTALYA'DA YAŞIYORUM AMA HİÇ DUYMADIM O DOKTOR İSMİNİ? BU DOKTOR HANGİ HASTANEDEYNİŞ? KENDİ DOKTORUN HANGİ HASTANEYE GİTTİ?

Antalya'lı hiç yok zannediyordum valla :). Ben uncalı meydan hastanesine 1 seneden beri gidiyorum. Ilk doktorum Melek Büyükkınacı idi ve çok memnundum. Medikal parka gitmiş...
Hayriye hanım daha once almanyada imiş daha sonra çallı meydanda çalışmış yani hep meydan grubundaidi. Bende onu hiç duymadim çok gıcik bir durum! Biliyorumki en iyi doktorun bile olumsuz yorumları vardır tabi ama yinde merak icindeyim. Bayramdan sonra ona gidicem bir bakayım tanışayım, hayirlısi... antalyalı gördüğüme sevindim :)))

Bende sevindim açıkcası :) ben medstar hastanesi ünal yirmibeş'e gidiyorum. Çok da memnunum aklında olsun eğer memnun kalmazsan.

Teşekkür ederim canım. Valla medstara kadar gideceksem ben Melek hanima kadarda giderim :) hastanemin yakın olması çok rahat. Inşallah memnun kalırım. Allah sana kolaylık versin güzel bir hamilelik ve doğum geçirirsin inşallah. Meraknettiģin bir şey rahatlıkla yazabilirsin :)

evet arada çok mesafe kalmıyor haklısınız :) amin inşallah sizde hayırlısıyla bebeğinizi alırsınız kucağınıza inşallah :) tamam aklıma takılan olursa sorarım teşekkür ederim :)

Acaba gittiniz mi yorumunuzu merak ediyorum

Selam kızlar nasılsınız iyi güzel bi hamilelik geçirirsiniz inşallah bu arada ben de Antalya dayım özel harici bi kaç test için Selda Ümit Atalay a gittim meydan Atatürk hastanesine bağlı bilmiyorum herşey normla dedi yedi aylık evliyim ama dört ay oldu korunmayalı sizce gebelik öncesi danışmanlık için gideceğim özel ya da devlette bildiğiniz bi dr var mı

MEDSTAR TOPÇULAR HASTANESİ ÜNAL YİRMİBEŞ BEN .OK MEMNUNUM DOKTORUMDAN. Ama dah çok yeni 4 ay aslında. tabi yaşınıza da bağlı bu durum. ben 35 yaşındayım doktorum bana 6 ay demişti 6 aydan içince olmazsa tedavi yöntemlerine bakarız demişti

Tşk ederim tavsiyen için yok ben 25 yaşındayım inşallah en kısa zamanda ben ve tüm isteyenlerin olur amin

Merhaba bundan 7 ay once antalyadaydim
cok iyi bir doktor diye duymustum :)

Tşk ederim tavsiyen için yok ben 25 yaşındayım inşallah en kısa zamanda ben ve tüm isteyenlerin olur amin
Merhaba meydan tip hastanesinde Kemal guntekin doktor var yurtdisinda yasiyorum arkadasimin tavsiyesi ile gitmistim gercekten mukemmel bir doktor hala hamileligimle uzaktan da olsa ilgileniyor tavsiye ederim :)

Selam. Evet gittim ve memnun kalmadım. Hemen aynı gün eski doktoruma gittim. Yolum uzadı ama gittiğime deger. Hayriye hanima ilk geldiğim gün ben ile hamileleiğimle ilgili hiçbirşey sormadı sonuçta ben başka doktordan geliyorum daha detaylı sorması gerekirdi. Kiloma bakmadı. Ultasona bakt, tansiyona baktı herşey normal dedi. Şeker yüklemesi yapılmasını istermisin diye bana sordu. Şaşırdım açıkçası dedimki bu soruyu bana sormayacaksınız gerkli ise yapılacak değil ise yapılmayacak. Dedim.
Cevap olarakta "ben herkese yaptırma taraftarıyım."dedi. Canan karatayın şeker yüklemesi yapılmamalı açıklamasından sonra kimisi yaptırıyor kimisi istemiyor. Ancak doktor bunu bilmeli ihtiyaç varsa söylemeli, sormamalı.
Bunun üzerine "oldu ozaman hoşçakalın"dedim ve çıktım. Eşimde beğenmedi ve sonuç olarak medikalpark melek hanıma gittim. Gelince hemen tansiyonumu olçtu kiloma baktı uzun uzun ultrasona baktı ve kilo artışımın normal olmadığımı çok hızlı kilo aldığımı söyledikten sonra bence bir şeker yuklemesi yapılmalı dedi, gebelik şekerinden şüpheleniyorum"dedi. Nitekim gebelik şekeri ortaya çıktı ki şu anada diyet yapıyorum. Son derece ilgili güleryüzlü ve günün her saatinde ulaşılabilir. Yolu ve muayene ücretini (ssk 75tl) göze alıp melek hanıma gitmeye devam ediyorum. Hiç değilse içim rahat ve güvenim var.

bende bugün melek hanıma randevu almak adına hastaneyi aradım fakat gitmiş
halil ılgın beyi önerdiler şifa hastanesinden gelmiş bu yıl, aslında çekinmiyor da değilim hani :) bir bakalım hayırlısı artık

Konu güncel değil ancak Antalya'da olup da Dr. Hayriye Hanıma gitmek isteyip yorum arayan biri olursa diye yazmak istedim. Bende Antalya'da yaşıyorum ve yaklaşık iki ay önce doğum yaptım. Hamileliğimin başından beri 9 değişik doktora 7 farklı hastaneye gitmişim . Evime yakınlığına uzaklığına bakmadan, güleryüzlü ilgili ve özellikle de normal doğumu destekleyen bir doktor arayışındaydım. Vitalede Ali Fuat'a, OFM'de Göknur Öztürk'e ve Akif Beye, Medicalpark'da Ayhan Yılmaz'a, Lara Anadolu'da Özgür Kavaz'a, Atatürk Devlet Hastanesinde ismini hatırlamadığım bir kadın doktor (hiç bu kadar ilgisizini görmemiştim, aralarında en fecisiydi), Eğitim Araştırma Hastanesinde Bekir Sıtkı İsenlik'e (memnundum, çok ilgili iyi bir doktor, fakat devlet hastanesinde doğum yapmamak için devam etmedim) ve yine ismini hatırlamadığım iyi dedikleri başka bir erkek doktora gittim. Sonunda bir akrabamın tavsiyesi üzerine Hayriye hanıma gittim ve doğuma sadece 1,5-2 ay kalmıştı ki ben 37+4 de doğum yaptım. Öncelikle çok güleryüzlü, kibar, ilgili bir doktor. Evet herkes doktordan yönlendirme bekliyor, bir yerde haklısınız ama bize fikirlerimizi sormaları da önemli bence. Ayhan Yılmaz'a her yönden çok iyi bir doktor demelerine rağmen ben şeker yüklemesi yapılmasını pek de istemediğimi söylediğimde bana o kadar olumsuz konuştu ki eşimde çok sinirlendi hatta bir beddua etmediği kaldı demişti, sinirlendik ve gitmedik bir daha. Ben şeker yüklemesi yaptırmadım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Beslenmeye ve hareketli olmaya her zaman dikkat etmek lazım tabiki.
Sonuçta Hayriye hanımla son iki ayım çok rahat geçti ve hep normal doğum konusunda destekledi. Gece yarısı suyum geldi diye aradım ve hastaneye yönlendirdi, kendisi de sabah geldi muayeneyi yaptı ve öğlene de yaklaşık 20 dk süren bir normal doğum ile doğumu gerçekleştirdik. Uncalı meydan hastanesinden pek iyi bahsedilmemesine rağmen (diğer hastaneler gibi lüks ve yeni görünmediğinden sanırım) hemşireler ve ebelerde çok iyiydiler, her konuda yardımcı oldular. Ben normal doğum yapmak isteyen, gereksiz ayrıntılara fazla takılmayan (çok pimpirikli olmamak lazım) güleryüzlü, samimi, bilgili ve hastayı bazı şeyleri yapmaya gereksiz zorlamayan bir doktor arayanlara kendisini kesinlikle tavsiye ederim. Ben çok araştırıp uzun zaman sonra böyle bir doktor bulduğum için ve kendisi hakkında da fazla yorum bulunmadığı için uzun uzun anlatmak istedim. Umarım birilerine faydalı olur. Birşeyler sormak isteyen Antalyalı arkadaşlar olursa seve seve yardımcı olmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…