Antalya tüp bebek merkezinde dilekçe karşılığı iki embriyo nasıl yanii?

umutbizimolsun

Kerem oğlan
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
3.600
19
118
Diğer
arkadaslar boyle bısey olabılırmı yaa ısteyenletre dilekçe karsılığında 2 atne koyuolarmuıs valla gıdıp orda yaptırırm yanii olurmu yaa kapattırırlar orayı yada yasada bı boşluk buldular

arkadaslar boyle bısey olabılırmı yaa ısteyenletre dilekçe karsılığında 2 atne koyuolarmuıs valla gıdıp orda yaptırırm yanii olurmu yaa kapattırırlar orayı yada yasada bı boşluk buldular

Canım daha önce iki denemem var die ısrar et...İstanbulda da çok arkadaşıma yaptılar...Dilekçe veriyolar ve senin söylediğiğin karşısında tamam diyorlar...Yani bi ispat istememişler...........

Canım daha önce iki denemem var die ısrar et...İstanbulda da çok arkadaşıma yaptılar...Dilekçe veriyolar ve senin söylediğiğin karşısında tamam diyorlar...Yani bi ispat istememişler...........

ayy tamam cnm saoll zaten benım bı denemem yarım kaldı tansfer olmadı donduruldu onları transfer ettitip iki denemem oldu derim
yeni denemeyi orda yaptırırım ozaman iyiyymiş yaa ücretsizz misafirhaneside varmış sanırım yarıyıl tatilinde deneyebilirim

ayy tamam cnm saoll zaten benım bı denemem yarım kaldı tansfer olmadı donduruldu onları transfer ettitip iki denemem oldu derim
yeni denemeyi orda yaptırırım ozaman iyiyymiş yaa ücretsizz misafirhaneside varmış sanırım yarıyıl tatilinde deneyebilirim

Nerde yaptırdın??? Bende donmuşlarla yapacağım ama kürtaj olalı bi ay oldu...Daha adet bile olamadım....Bende öğretmenim, yarı yıl tatilini beklemeyeceğim heralde...Yoksa beklesem mi ?? Kararsızım biraz:)) Okulla zaman daha çabuk geçer die düşünüyorum İlk denememde hep yattım..İki embrio konuldu :)) Teki tuttu...11 haftalıkken kalbi durdu...Yatmakla bişeyolmuyo yani....

[QUOTENerde yaptırdın??? Bende donmuşlarla yapacağım ama kürtaj olalı bi ay oldu...Daha adet bile olamadım....Bende öğretmenim, yarı yıl tatilini beklemeyeceğim heralde...Yoksa beklesem mi ?? Kararsızım biraz:)) Okulla zaman daha çabuk geçer die düşünüyorum İlk denememde hep yattım..İki embrio konuldu :)) Teki tuttu...11 haftalıkken kalbi durdu...Yatmakla bişeyolmuyo yani....[/QUOTE
]

Bende öğretmenim yarıyıl tatilini bekleyemedim bu sefer.Diğerlerinde hep tatile denk getirdim hep yattım ama olmadı.şimdide izin için strese girmeye başladım bakalım nasıl halledeceğim,10 gün rapor almak istemiyorum siz ce kaç gün dinlenmek yeterli olur acaba???

bende öğretmenim ikinci denemem için 10 günlük rapor alacağım ank. gidip geleceğim için orda 4 gün bi dört günde evimde dinleneceğim sonra iş başı. ama sürekli yatmayı düşünmüyorum öncekinde 11 gün yattım bende 11. gün kanamam oldu ve tutmamış :( o yüzden katılıyorum yatmakla alakalı değil.

Nerde yaptırdın??? Bende donmuşlarla yapacağım ama kürtaj olalı bi ay oldu...Daha adet bile olamadım....Bende öğretmenim, yarı yıl tatilini beklemeyeceğim heralde...Yoksa beklesem mi ?? Kararsızım biraz:)) Okulla zaman daha çabuk geçer die düşünüyorum İlk denememde hep yattım..İki embrio konuldu :)) Teki tuttu...11 haftalıkken kalbi durdu...Yatmakla bişeyolmuyo yani....
ben adanada yaptırdım ama aşılamayla başlandı cok yumurta olunca tüpe geçelim dedik yumurtalarım kendiliğinden çatladı tedavi iptal dediler ben ısrar attim kalanları toplayın dedim 3-4 tane kalmıs 2 dondurulmuş embriyom var tarnsferi o zaman yapmadılar progesteron erken artığı için..
ne kadar zor yaa bende şimdi sabredemıyorum transferi bile yaşayamadım bu ay yapabiliriz dedi dr nasıl gidip geleyim 2 saat mesafedeyiz adanaya
artık bende yarıyıl tatilini beklicem mecburen halbuki ben yeni denemeyi yaptırmak istıodum sonuçta ıkısıde çözülmeyebilir hucre kaybı cok olabilir benım doktorum transferden sonraki gün normal hayatınıza dönebeilirsiniz üstüne düştükçe olmaz dedi
[QUOTENerde yaptırdın??? Bende donmuşlarla yapacağım ama kürtaj olalı bi ay oldu...Daha adet bile olamadım....Bende öğretmenim, yarı yıl tatilini beklemeyeceğim heralde...Yoksa beklesem mi ?? Kararsızım biraz:)) Okulla zaman daha çabuk geçer die düşünüyorum İlk denememde hep yattım..İki embrio konuldu :)) Teki tuttu...11 haftalıkken kalbi durdu...Yatmakla bişeyolmuyo yani....[/QUOTE
]

Bende öğretmenim yarıyıl tatilini bekleyemedim bu sefer.Diğerlerinde hep tatile denk getirdim hep yattım ama olmadı.şimdide izin için strese girmeye başladım bakalım nasıl halledeceğim,10 gün rapor almak istemiyorum siz ce kaç gün dinlenmek yeterli olur acaba???
yaa bende oyle hocam işte diyorum iki gunde bir gune bırlık gıdıp gelsemmı aynı zamanda aşılamada yapacakmış dr aşılama yapp 3 gun sonrada enbriyoyu koyacakmış yoksa ıkı gun arayala bakması gerekmezdi yıne 2-3 tane yumurta geliştirecekler onada 2 gunde bır bakarlar heralde,,hcam sadece tarnsfer gunu dınlenmk yeterli dedi dr kasmayın kendınızı strese sokmayın yormayayaım kendımı dıye dedi
bende öğretmenim ikinci denemem için 10 günlük rapor alacağım ank. gidip geleceğim için orda 4 gün bi dört günde evimde dinleneceğim sonra iş başı. ama sürekli yatmayı düşünmüyorum öncekinde 11 gün yattım bende 11. gün kanamam oldu ve tutmamış :( o yüzden katılıyorum yatmakla alakalı değil.

istanbulda da mı yapıyorlar yani. çok şaşırdım. benim doktorum kesinlikle yapamayız demişti ama... [/QUOTkçe
2 tane koymuslar valla yarıyılda giderim antalyaya ücretsiz misafirhaneside varmıs istanbulu bilmiyorumda cnm antalyada yapılmıs özel yerler yapıo demekki kılıfına uydurup

ankaraya kaç saat mesafedesın hocam ben 2 saatlık mesafedeyım yaptırcağım merkeze bazı ogleden sonralarım bazen ogleye kadarlık derslerım boş acaba ayarlayabılırımıyım bılmıorum gidip gelsem cok sıkıdtığımda o gunluk sevk alsam
hiç sabredemıorum taa yarıyıla kadar cok var bazen dıorum cok yorucu olur bazen dıorum yarıyılda yenı denememi yaparım

Arkadaşlar anlaşılan yarı yıl tailinde bayağı yoğunluk olacak...Ben transferden sonra sürekli yatanlardanım...Olmayınca olmuyor...11. hafta rutin kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim...Aslında transfer cumaya gelse 5 gün rapor alsak okula döndüğümüzde 10. gün oluyo..Çokta rapor almaya gerek yok...Yani ben bu sefer o kadar titizlenmeyi düşünmüyorum....Bu arada iki embrio konusunda ısrarcı olunnnn...

antalyada ılk denemsınde ıkı embriyo konulan arkadasımız BUGO uyelığini iptal etti baskı yapıldı sanırım
antalya tüp bebek merkezini sağlık bakanlığına şikayet eden arkadaşlar oldu onlarda ilgilenmişler çok ,soruşturma geçirecek merkez buyuk ıhtımalle ve dahada koymazlar 2 embriyo
yanii bilmiyorumki hangisi doğru hepımıze 2 embriyo olayını duyuran arkadasımmı yoksa onun sözü üzerine merkezi şikayet eden arkadaşlarımmı

bende öğretmenim 15 günlük rapor alıp gidip ankarada yaptırmıştım çok şükür tuttu rapor haklarım full dolu şuan sırf bu yüzden:)

Arkadaşlar bende sordum diğer arkadaşlara, onların yaşla ilgili, eşleri tese ile sperm bulunmuş ve dondurulmuş embriosu kalmayan kişilermiş...Yani bu embrio olayı abartı bence...Israrcı olalım dedim ama boşuna görünüyo...

Merkezi şikayet etmek yerine. Kendileri de o merkeze gitselerdi ve şanslarını deneselerdi daha iyi olmazmıydı . Unutmayalımki Antalya tüp bebek merkezi çok iyi ilgili ve tecrübeli bi merkez.Benim gibi arkadaşların gözdemin dediği gibi tese ile bulunan birkaç spermle, dondurulmuşu bile olmayan arkadaşların doktorunun şansını artırmak için 2 embriyo koymasının neresi kötü ki.

Arkadaşlar anlaşılan yarı yıl tailinde bayağı yoğunluk olacak...Ben transferden sonra sürekli yatanlardanım...Olmayınca olmuyor...11. hafta rutin kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim...Aslında transfer cumaya gelse 5 gün rapor alsak okula döndüğümüzde 10. gün oluyo..Çokta rapor almaya gerek yok...Yani ben bu sefer o kadar titizlenmeyi düşünmüyorum....Bu arada iki embrio konusunda ısrarcı olunnnn...

gozdemmmmmm; arkadşaım aynı kaderi paylaşıyoruz, ilk transferde tek embriyo konuldu tutmadı; ikinci de yine tek oldu tuttu; 10. hafta kontrolünde bebeğim kalbinini durduğunu öğrendim. bugün 1 hafta oldu kürtaj oldum :(

bundan sonraki 2. adetim ile tedaviye dondurulmuşlarla başlayabilceğimizi söyledi doktorum, kanun gereği artık 2 embriyo; umutusz değilim ama bizimkisi de kolay bir durum değil.

Ayrıca transfer için bende perşembe yada Cumaya gelse diyorum hep, 1 hafta izin alıp kapatabiliriz aslında...

bu şikayet olayı gerçekse ben buna art niyet olarak bakıyorum kusura bakmasın hiçkimse. neden bu çekememezlik!! bizim şansımız azaltıldı, neden bu şansı azaltmamak isteyen doktorlar ve bu şansa sahip olmuş anne adaylarının önü kesilmek isteniyor anlamıyorum, anlayamıyorum.

gozdemmmmmm; arkadşaım aynı kaderi paylaşıyoruz, ilk transferde tek embriyo konuldu tutmadı; ikinci de yine tek oldu tuttu; 10. hafta kontrolünde bebeğim kalbinini durduğunu öğrendim. bugün 1 hafta oldu kürtaj oldum :(

bundan sonraki 2. adetim ile tedaviye dondurulmuşlarla başlayabilceğimizi söyledi doktorum, kanun gereği artık 2 embriyo; umutusz değilim ama bizimkisi de kolay bir durum değil.

Ayrıca transfer için bende perşembe yada Cumaya gelse diyorum hep, 1 hafta izin alıp kapatabiliriz aslında...

Canım tüp bebek doktorum bana da hemen gel dondurulmuş deneyelim dedi..Ama akrabam olan kadın doğum uzmanı rahim iyice iyileşsin aynı yerdan tutunma olabilir olursa gene düşer dedi..Zaten dondurulmuşlarla düşük şansı daha çok biliyosun...Kararsızım bi kaç ay beklemeyi düşnüyorum...

Şikayet olayına gelince kesinlikle art niyetli kişilerin işi..Belki biz faydalanamayabiliriz ama faydalanan bi kişi bile varsa ben sevinirim...Eşim 34 yaşında ...1.85 boyunda..Hani şu kapı gibi delikanlı dediklerinden..Taşı sıksa suyunu çıkarır...Gören hasta demez..Baş ağrısı nedeni ile doktora gittik..Beyninde tümör çıktı..Hemde tam sperm üretme emrini veren yerde...Sperm sayımız sıfıra düştü....İğne ilaç derken sperm çıkışı sağlandı...Ama zamanımız yok...Dondurulacak morfolojide olan sperm yok...Belki sperm çıkışı tekrarlamayacak...Duracak....Bizi anlamayıp tek embrio kanununu çıkaranları şikayet edelim hep birlikte...Daha doğru olur sanırım.....

Canım tüp bebek doktorum bana da hemen gel dondurulmuş deneyelim dedi..Ama akrabam olan kadın doğum uzmanı rahim iyice iyileşsin aynı yerdan tutunma olabilir olursa gene düşer dedi..Zaten dondurulmuşlarla düşük şansı daha çok biliyosun...Kararsızım bi kaç ay beklemeyi düşnüyorum...

gozdemmmmm; ama biliyorsun dimi eğer bebek anne rahminde kalbi duruyorsa bu durum düşükten farklı, bebekte sorun olduğunda oluyor. Yani anne rahminde tutunmasında sorun yok. Bu da aslında ilerki tedaviler için umutlandırıcı bişey.

Back
X