- 21 Ocak 2024
- 192
- 22
- 18
- Konu Sahibi portakalcicegi2
Antalyada önerebileceğiniz tüp bebek de uzmanlaşmış doktor tavsiyesi olan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm süreci kendisi mi takip ettiAntalya ıvf kurucusu Kemal özgür benim doktorum çok memnunum
İcinden hangisi geliyorsa ona git ama ola tavsiye istiyorsan şafak hoca derim
Hangi merkezlere acabaMemorial Şafak Olgan’ın hastasıyım. Bütün süreçleri kendisi takip ediyor. Çok ilgili, bilgi aktarımı çok güzel. Neyse onu söyleyen bir doktor. Ayrıca hastanenin laboratuvar kısmı da çok başarılı. Biz Antalya’da diğer üç merkeze gidip oraları beğenmedik.
Safak hocaya gittim ama sonuç olumsuz oldu ben kemal hocayada gitmiştim daha önce yine olumsuz olmustu başka önerebileceğiniz biryer var miMerhaba konuyu açalı baya zaman olmuş karar verip yaptırdınız mı?
Antalyada bu ikisini duydum sadece , bir de özel muayenehanesi olan doktorlar var onlar da antalya ivf nin laboratuvarını kullanıyordur büyük ihtimalle onlar hakkında bi bilgim yok. Sizin sorun neydi? Memorialdeki denemede neden olmadı?Safak hocaya gittim ama sonuç olumsuz oldu ben kemal hocayada gitmiştim daha önce yine olumsuz olmustu başka önerebileceğiniz biryer var mi