• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya Urolog Önerisi

Eklentiler

• IMG_FD0F35A7-B0BD-4248-A589-E5ADE9906FC9.webp
    IMG_FD0F35A7-B0BD-4248-A589-E5ADE9906FC9.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 85
Canim bizim sadece varikosel sorunumuz yok. Fsh yüksek çıktı sperm üretimi durmuş veya çok az deniliyor. Veriğimiz testte bile sperm bulunamadı. Ben zaten doğal yolla gebelik arayışında değilim. Tüp bebekle bile şansımız 30-50 arasında ama sperm bulunmadı lazım. Mikrotese öneriyorlar ancak hemen ameliyat olsa ne derece iyi bi sperm gelecek bilmiyoruz o yüzden tedavi varsa tedavi araştırıyorum. İşini ahlakla yapan doktora ihtiyacımız var para için eşimi kessin istemiyoru

Canim bizim sadece varikosel sorunumuz yok. Fsh yüksek çıktı sperm üretimi durmuş veya çok az deniliyor. Veriğimiz testte bile sperm bulunamadı. Ben zaten doğal yolla gebelik arayışında değilim. Tüp bebekle bile şansımız 30-50 arasında ama sperm bulunmadı lazım. Mikrotese öneriyorlar ancak hemen ameliyat olsa ne derece iyi bi sperm gelecek bilmiyoruz o yüzden tedavi varsa tedavi araştırıyorum. İşini ahlakla yapan doktora ihtiyacımız var para için eşimi kessin istemiyorum
Haklısın canım umarım iyi bir doktor karşınıza çıkar benim eşimde sadece varikosel rahatsızlığı vardı bilgi vermek istedim ama umutsuz olmayın Allah büyük vardır bundada bir hayır inşallah
Canim bizim sadece varikosel sorunumuz yok. Fsh yüksek çıktı sperm üretimi durmuş veya çok az deniliyor. Veriğimiz testte bile sperm bulunamadı. Ben zaten doğal yolla gebelik arayışında değilim. Tüp bebekle bile şansımız 30-50 arasında ama sperm bulunmadı lazım. Mikrotese öneriyorlar ancak hemen ameliyat olsa ne derece iyi bi sperm gelecek bilmiyoruz o yüzden tedavi varsa tedavi araştırıyorum. İşini ahlakla yapan doktora ihtiyacımız var para için eşimi kessin istemiyorum

Cuma günü vereceğiz nasipse. Genetikten kaynaklıysa düzeltilme şansı var mı
Eğer genetik karyotipi 46XY çıkarsa, Y kromozomuna bakılır, Y kromozomunda sperm üreten genler olmayabilir AZF delesyonu diye geçiyor. Veya hiç Y kromozomu olmayan 46XX erkekler var, bunlar çıkarsa pek tedavi şansı olmuyor mikro tese işe yaramıyor

Sizin durum. Bizimkinden farklı
Biz alanya şifa hastanesinde ameliyat olduk doktordan memnunduk size daha fazla yardım etmek isterdim kadın doğum doktorum da mahmut coşar

Diğer hormon düzeyleri nasıl? Lh, testosteron bakıldı mı?

Eğer genetik karyotipi 46XY çıkarsa, Y kromozomuna bakılır, Y kromozomunda sperm üreten genler olmayabilir AZF delesyonu diye geçiyor. Veya hiç Y kromozomu olmayan 46XX erkekler var, bunlar çıkarsa pek tedavi şansı olmuyor mikro tese işe yaramıyor
Genetik temiz gelirse bir şansımız olur mu

Test sonucu varmi yanınızda
Eşimin sperm testinde ileriye sperm ne kadar göremiyorum . Her hastanenin Sonuçlar i farklı mı olur. Anlıyorsanız bakabilir misiniz

Eklentiler

• Screenshot_20260215_211438_Adobe Acrobat.webp
    Screenshot_20260215_211438_Adobe Acrobat.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20260215_211434_Adobe Acrobat.webp
    Screenshot_20260215_211434_Adobe Acrobat.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 72
Eşimin sperm testinde ileriye sperm ne kadar göremiyorum . Her hastanenin Sonuçlar i farklı mı olur. Anlıyorsanız bakabilir misiniz
Bende hangisi bilemedim bizimki direk ileri hızlı lineer hareket diye geçiyor ama sonuç iyi gibi sperm var

Keşke Mersin'de olsaydınız. Eşimin varikosel ameliyatından 1 ay sonra hamile kaldım. Doktorumuz çok iyiydi. İnşallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz 🙏🏻
Merhaba doktorunuz adı nedir ?

Merhaba Mesut tül hocayı araştırabilirsiniz Ankara da

Dr Murat araştırıp online görüşme yapmanızı tavsiye ederim

Kızlar herkese merhaba,
Eşimin sperm testinde azospermi sonucunu aldık. Fsh’ı da 22 çıktı maalesef. Bunlara ek olarak varikosel grade 2 çıktı. Antalya’da çok iyi bir urolog’a ihtiyacımız var. Hem özel hem devlet takipli olmak istiyoruz. Lütfen yardımcı olun gidip memnun kaldığınız doktor var mıdır?
Detaylı sperm testi yapan yerlerde mi yaptırdı testi yoksa sıradan bir yerde mı varikoseli ameliyatını olsun micro cerrahi ile ama başa yöntemler de var olmasın onları en sağlamı micro cerrahı ile kasıktan kesip varikoseli bağlıyorlar sonra bitkisel tedavi ile sprem yapıcı takviyler kullansın ama kendi kan tahlillerini de baktırsın karaciger yağlanması yapıyor o takviyeler sonra artış olursa tüp bebekşe devam edersiniz

Kızlar herkese merhaba,
Eşimin sperm testinde azospermi sonucunu aldık. Fsh’ı da 22 çıktı maalesef. Bunlara ek olarak varikosel grade 2 çıktı. Antalya’da çok iyi bir urolog’a ihtiyacımız var. Hem özel hem devlet takipli olmak istiyoruz. Lütfen yardımcı olun gidip memnun kaldığınız doktor var mıdır?
Canım şimdi gördüm, üzülme bir çaresi bulunur illaki. Doktor için Antalya Tüb Bebek Merkezine gittiniz mi hiç? Orada çok iyi doktorlar var diye duydum, Türkiyenin her yerinden oraya gelenler varmış hatta

Back
X