Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üretimi bilmiyorum şu an. Ancak sperm testi verdi sperm testinde bir adet bile ölü-canlı sperm bulunamadıHiç mi üretmiyor spermi ben tam anlayamadım
Test sonucu varmi yanınızdaÜretimi bilmiyorum şu an. Ancak sperm testi verdi sperm testinde bir adet bile ölü-canlı sperm bulunamadı
Genetik test yapildi mi, infertiliteye sebep olan kromozomal durumlar varÜretimi bilmiyorum şu an. Ancak sperm testi verdi sperm testinde bir adet bile ölü-canlı sperm bulunamadı
Cuma günü vereceğiz nasipse. Genetikten kaynaklıysa düzeltilme şansı var mıGenetik test yapildi mi, infertiliteye sebep olan kromozomal durumlar var
Test sonucu varmi yanınızda
Canim bizim sadece varikosel sorunumuz yok. Fsh yüksek çıktı sperm üretimi durmuş veya çok az deniliyor. Veriğimiz testte bile sperm bulunamadı. Ben zaten doğal yolla gebelik arayışında değilim. Tüp bebekle bile şansımız 30-50 arasında ama sperm bulunmadı lazım. Mikrotese öneriyorlar ancak hemen ameliyat olsa ne derece iyi bi sperm gelecek bilmiyoruz o yüzden tedavi varsa tedavi araştırıyorum. İşini ahlakla yapan doktora ihtiyacımız var para için eşimi kessin istemiyoru
Haklısın canım umarım iyi bir doktor karşınıza çıkar benim eşimde sadece varikosel rahatsızlığı vardı bilgi vermek istedim ama umutsuz olmayın Allah büyük vardır bundada bir hayır inşallahCanim bizim sadece varikosel sorunumuz yok. Fsh yüksek çıktı sperm üretimi durmuş veya çok az deniliyor. Veriğimiz testte bile sperm bulunamadı. Ben zaten doğal yolla gebelik arayışında değilim. Tüp bebekle bile şansımız 30-50 arasında ama sperm bulunmadı lazım. Mikrotese öneriyorlar ancak hemen ameliyat olsa ne derece iyi bi sperm gelecek bilmiyoruz o yüzden tedavi varsa tedavi araştırıyorum. İşini ahlakla yapan doktora ihtiyacımız var para için eşimi kessin istemiyorum
Canim bizim sadece varikosel sorunumuz yok. Fsh yüksek çıktı sperm üretimi durmuş veya çok az deniliyor. Veriğimiz testte bile sperm bulunamadı. Ben zaten doğal yolla gebelik arayışında değilim. Tüp bebekle bile şansımız 30-50 arasında ama sperm bulunmadı lazım. Mikrotese öneriyorlar ancak hemen ameliyat olsa ne derece iyi bi sperm gelecek bilmiyoruz o yüzden tedavi varsa tedavi araştırıyorum. İşini ahlakla yapan doktora ihtiyacımız var para için eşimi kessin istemiyorum
Eğer genetik karyotipi 46XY çıkarsa, Y kromozomuna bakılır, Y kromozomunda sperm üreten genler olmayabilir AZF delesyonu diye geçiyor. Veya hiç Y kromozomu olmayan 46XX erkekler var, bunlar çıkarsa pek tedavi şansı olmuyor mikro tese işe yaramıyorCuma günü vereceğiz nasipse. Genetikten kaynaklıysa düzeltilme şansı var mı
Diğer hormon düzeyleri nasıl? Lh, testosteron bakıldı mı?Canim bizim sadece varikosel sorunumuz yok. Fsh yüksek çıktı sperm üretimi durmuş veya çok az deniliyor. Veriğimiz testte bile sperm bulunamadı. Ben zaten doğal yolla gebelik arayışında değilim. Tüp bebekle bile şansımız 30-50 arasında ama sperm bulunmadı lazım. Mikrotese öneriyorlar ancak hemen ameliyat olsa ne derece iyi bi sperm gelecek bilmiyoruz o yüzden tedavi varsa tedavi araştırıyorum. İşini ahlakla yapan doktora ihtiyacımız var para için eşimi kessin istemiyorum
Lh normal, testeron testi çıkmadı henüz bekliyoruz bu hafta çıkar sanırımDiğer hormon düzeyleri nasıl? Lh, testosteron bakıldı mı?
Genetik temiz gelirse bir şansımız olur muEğer genetik karyotipi 46XY çıkarsa, Y kromozomuna bakılır, Y kromozomunda sperm üreten genler olmayabilir AZF delesyonu diye geçiyor. Veya hiç Y kromozomu olmayan 46XX erkekler var, bunlar çıkarsa pek tedavi şansı olmuyor mikro tese işe yaramıyor
Eşimin sperm testinde ileriye sperm ne kadar göremiyorum . Her hastanenin Sonuçlar i farklı mı olur. Anlıyorsanız bakabilir misinizTest sonucu varmi yanınızda
Bende hangisi bilemedim bizimki direk ileri hızlı lineer hareket diye geçiyor ama sonuç iyi gibi sperm varEşimin sperm testinde ileriye sperm ne kadar göremiyorum . Her hastanenin Sonuçlar i farklı mı olur. Anlıyorsanız bakabilir misiniz
Merhaba doktorunuz adı nedir ?Keşke Mersin'de olsaydınız. Eşimin varikosel ameliyatından 1 ay sonra hamile kaldım. Doktorumuz çok iyiydi. İnşallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz![]()
Merhaba Mesut tül hocayı araştırabilirsiniz Ankara daCanim bizim sadece varikosel sorunumuz yok. Fsh yüksek çıktı sperm üretimi durmuş veya çok az deniliyor. Veriğimiz testte bile sperm bulunamadı. Ben zaten doğal yolla gebelik arayışında değilim. Tüp bebekle bile şansımız 30-50 arasında ama sperm bulunmadı lazım. Mikrotese öneriyorlar ancak hemen ameliyat olsa ne derece iyi bi sperm gelecek bilmiyoruz o yüzden tedavi varsa tedavi araştırıyorum. İşini ahlakla yapan doktora ihtiyacımız var para için eşimi kessin istemiyorum
Hangi doktor acabaKeşke Mersin'de olsaydınız. Eşimin varikosel ameliyatından 1 ay sonra hamile kaldım. Doktorumuz çok iyiydi. İnşallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz![]()
Detaylı sperm testi yapan yerlerde mi yaptırdı testi yoksa sıradan bir yerde mı varikoseli ameliyatını olsun micro cerrahi ile ama başa yöntemler de var olmasın onları en sağlamı micro cerrahı ile kasıktan kesip varikoseli bağlıyorlar sonra bitkisel tedavi ile sprem yapıcı takviyler kullansın ama kendi kan tahlillerini de baktırsın karaciger yağlanması yapıyor o takviyeler sonra artış olursa tüp bebekşe devam edersinizKızlar herkese merhaba,
Eşimin sperm testinde azospermi sonucunu aldık. Fsh’ı da 22 çıktı maalesef. Bunlara ek olarak varikosel grade 2 çıktı. Antalya’da çok iyi bir urolog’a ihtiyacımız var. Hem özel hem devlet takipli olmak istiyoruz. Lütfen yardımcı olun gidip memnun kaldığınız doktor var mıdır?
Canım şimdi gördüm, üzülme bir çaresi bulunur illaki. Doktor için Antalya Tüb Bebek Merkezine gittiniz mi hiç? Orada çok iyi doktorlar var diye duydum, Türkiyenin her yerinden oraya gelenler varmış hattaKızlar herkese merhaba,
Eşimin sperm testinde azospermi sonucunu aldık. Fsh’ı da 22 çıktı maalesef. Bunlara ek olarak varikosel grade 2 çıktı. Antalya’da çok iyi bir urolog’a ihtiyacımız var. Hem özel hem devlet takipli olmak istiyoruz. Lütfen yardımcı olun gidip memnun kaldığınız doktor var mıdır?