Antalya ve İstanbul Burun Estetiği

asedmr02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2019
2
0
1
29
Antalya ve İstanbul'da burun estetiği olup memnun kalan kişilerden doktor tavsiyesi bekliyorum. Tercihim Kulak Burun Boğaz doktoru olması nefes sorunu da yaşadığım için. Aklımda olan doktorlar
Hüseyin Balıkcı (Burdur&Antalya)
Onur Dede (Antalya)
Erkan Soylu (İstanbul)
Mehmet Melih Çiçek (İstanbul)
Mehmet Erdil (İstanbul)
Şaban Çelebi (İstanbul)
Nihat Kaya (İstanbul)
Şahruz Şeyda (İstanbul)
Niyazi Altıntoprak (İstanbul)

Çok zor bir liste sunmuşsun.

1. Çok Kalkık çok kavisli küçük istiyorsan: Hüseyin Balıkçı ve Şahruz Şeyda (Hüseyin daha pahalı Şahruz daha ekonomik)
2. Küçük doğal hafif kavisli istiyorsan: Nihat Kaya

Bu listeye bence Ömer Faik Sagun da eklenmeli.

Bahadır Çelik’e olmayı düşünme. Oldum pişmanım. Yüzümün ortasında yarım bir üçgen var. Burnumda çıkıntılar var. Burun kanadımda dikiş ipi belli oluyor. Ve en önemlisi tavırları. Kabul etmeyip görünen şeyi görmüyorum diye yalan söylüyor.

Antalya ve İstanbul'da burun estetiği olup memnun kalan kişilerden doktor tavsiyesi bekliyorum. Tercihim Kulak Burun Boğaz doktoru olması nefes sorunu da yaşadığım için. Aklımda olan doktorlar
Hüseyin Balıkcı (Burdur&Antalya)
Onur Dede (Antalya)
Erkan Soylu (İstanbul)
Mehmet Melih Çiçek (İstanbul)
Mehmet Erdil (İstanbul)
Şaban Çelebi (İstanbul)
Nihat Kaya (İstanbul)
Şahruz Şeyda (İstanbul)
Niyazi Altıntoprak (İstanbul)
Revizyon için Şaban Çelebi olabilir. Diğerlerinden yana oy kullanmıyorum.

Merhaba İSTANBUL PENDIK te KBB doktoru OP. DR Uğur Har putluoğlu çok memnun kaldık.
Burun estetiği oldu kuzenım çok güzel oldu tavsiye ederim 👍

Hüseyin balıkcıya fiyat soran oldu mu arkadaşlar ne kadar fiyat veriyor ?
ben revizyon icin aldım 5,800 euro dedi. yurtdisindan gidicem diye havaalanında almak icinde. kaygilarim, sekli vs hakkında çok bilgi vermedi ama ücretle ilgili bayağı detaylı bilgi var =) artık bilmiyorum randevu alindiginda farklı olur mu ama garantilemek icin 600 euro ödenmesi gerek

ben revizyon icin aldım 5,800 euro dedi. yurtdisindan gidicem diye havaalanında almak icinde. kaygilarim, sekli vs hakkında çok bilgi vermedi ama ücretle ilgili bayağı detaylı bilgi var =) artık bilmiyorum randevu alindiginda farklı olur mu ama garantilemek icin 600 euro ödenmesi gerek
Hüseyin beye ameliyat oldunuz mu?

Back
X