antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

aaaaaaaa antalyada oturan arkadaşlar varmış burdaa
bende yaklasık 2 yıldır antalyadayım gelir gelmez calısmaya basladım dogru durust cevre edinemedim
ben 27 yasında evli ve Lara da oturuyorum sizler nerdensiniz?

bende yaklasık 2 yıldır antalyadayım gelir gelmez calısmaya basladım dogru durust cevre edinemedim

26 yaşındayım konyaaltı tarafında oturuyorum.aramıza hoşgeldin cnm

hoşgeldin canımm.bende 1 yıldır antalyadayım.soğuksuda oturuyorum..

kızlar kusura bakmayın buluşma haberlerinizi okuyamadım..görümcem vefat edince apar topar yola çıktık.10 gündür yoktummm..buluşma ayarladınız mı? yoksa buluştunuz mu?

kızlar kusura bakmayın buluşma haberlerinizi okuyamadım..görümcem vefat edince apar topar yola çıktık.10 gündür yoktummm..buluşma ayarladınız mı? yoksa buluştunuz mu?

başınız sağolsun canım.buluşma falan düzenlenmedi zaten topiğe giren de yok.bi gün ayarlayın ama artık yaa

başınız sağolsun canım.buluşma falan düzenlenmedi zaten topiğe giren de yok.bi gün ayarlayın ama artık yaa

dostlar saolsun canım..
kızlar 8 mayıs saat 2 de yeri de siz belirleyin..uygunmudur?1 hafta olsunki arada hem herkes görebilsin. hafta sonu çalışanların da gelebilmesi için daha uygun diye düşündüm...

dostlar saolsun canım..
kızlar 8 mayıs saat 2 de yeri de siz belirleyin..uygunmudur?1 hafta olsunki arada hem herkes görebilsin. hafta sonu çalışanların da gelebilmesi için daha uygun diye düşündüm...

8 mayıs pazar günü ben büyük bi ihtimal doluyum ama başka bi gün olabilir

merhaba bende antalyaya yeni taşınanlardanım burda kimseyi tanımıyorum ve canım çok sıkılıyor

merhaba canım aramıza hoşgeldin.buluşma düzenliyor arkadaşlar gerçi ben daha buluşmalara hiç gitmedim ama inşallah bi sonraki sefere gidicem sende gelirsin birilerini tanımış çevre yapmış olursun bu arada da canın sıkılmaz.benim de canım sıkılıyor hep evdeyim bi arkadaş olsa çıksak bi kahve içsek sohbet etsek ne güzel olacak ama malesef bende sen gibiyim.bu arada nerde oturuyosun antalyada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…