antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

Sen de gelsene yerimseniben.3 kişi oluruz.

:1hug: Kızlar bende gelmek isterim. yarın olsun bi işim olmaz ise akşam o saatte buluşuruz

canım daha erken bi saaat olsa benim için daha iyi olur... o saatte eşim gelmiş oluyor.. titizdir de biraz..

yarınsa zaten yarın gelemem.. anneme sözüm var.. cuma günü doktor kontrolüm var... ha cumartesi saat 2 falan deseniz.. gelirim.. hafta içi ve akşam olunca zor :kedi:

Yarın akşam 18:30 saat kulesi.Ayse ve ben kesin geliyoruz.

Bir dahaki sefere diyelim o zaman.:sinifsinif:Görüşmek dileğiyle.

yeni gördüm bende katılmak isterdim ama yarın için daha önceden yaptığım bir programım var inşallah diğer buluşmada aranızda olurum:)))

Ama bende istiyordum gelmeyi bugün.yemekli misafirimiz geliyo bu akşam.

kızlar bende geliyorum kaçta buluşalım nerede buluşalım.

Canım o saatte yeni işten çıkmış olacağım. gelmem yarım saati geçer nerelerde olursunuz ona göre geleyim bulunduğunuz yere birde özelden cebini bildirirsen iyi olur.

Canım o saatte yeni işten çıkmış olacağım. gelmem yarım saati geçer nerelerde olursunuz ona göre geleyim bulunduğunuz yere birde özelden cebini bildirirsen iyi olur.

Saat kulesinin yakınlarında bi yere otururuz senin için.Ama en garantisi telefonumu yazıyorum özeline bak canım.Ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…