Antalya Yaşam Hastanesi op. dr. Pınar Akkaya ile ilgili bilgi paylaşırmısınız?????

bu bilgiye benimde ihtiyacım var. ayrıca medical park sanem çimen i de merak ediyorum.

bu bilgiye benimde ihtiyacım var. ayrıca medical park sanem çimen i de merak ediyorum.

merhaba bende böyle bir konu açtım ama kimseden yanıt gelmedi o zaman yeni başlamıştım gebelik takibine pınar hnm çok iyi tanımıyordum ama şimdi tanıdıkça çok memnun kaldım oldukça ilgili ve kafamda hiç soru işareti bırakmıyor herşeyi ayrıntılı anlatıyor.kısacası ben pınar hanımdan memnunum dogumuda yaşam da onunla yapmak istiyorum.
sanem hnmla ilgili bir bilgim yok..

yaşam daki pınar hanıma ben de gitmiştim ama daha o zaman hamile değildim ama gercekten cok ilgili bi bayan her konuda yardımcı olmuştu.
sanem hanıma da kuzenim gidiyo ilk dogumunu da o yaptırmıştı.aslında o cok memnun sanem hanımdan ama forumda ondan memnun olmadıgını yazanları da gördüm.kuzenime yarım saat içinde normal dogum yaptırdı ve dediğine göre her konuda cok yardımcı oluyomuş o nedenle 2. içinde direk ona gitti.
karşılıklı frekansların tutması önemli olan.

Back
X