E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
:uhm:ARKADAŞLAR ANTALYA YAŞAM HASTANESİNDE DOĞUM YAPAN VARMI DOKTORUM ORADA VE ORADA DOĞUM YAPICAM BİLEN BİRİLERİNDEN BİLGİ ALMAK İSTİYORUM
:uhm:ARKADAŞLAR ANTALYA YAŞAM HASTANESİNDE DOĞUM YAPAN VARMI DOKTORUM ORADA VE ORADA DOĞUM YAPICAM BİLEN BİRİLERİNDEN BİLGİ ALMAK İSTİYORUM
merhaba canım ben anadoluda başladım bu yolculuğa orda bitireceğim galiba ama arkadaşım 1 hafta önce yaşamda sezeryanla yaptı üstelik sezeryanı dikişsiz maşallah çok iyi kalktı bile bebekte çok iyi çok memnun kalmışlar allah seninde yardımcın olsun :1hug:
ay saol canım teşekkur ederim ilgine benim doktorum cemil karakuş acaba sen arkadasının doktoru kim biliyormusun? bu arada allah seninde yardımcın olsun
onun doktorunun adını şuan bilmiyorum öğrenince yazarım ama içini rahat tut doktorun kim olursa olsun hastanen çok iyi canım merak etme bende tüp bebekle hamile kalmasaydım inan orayı düşünüyordum neyse bende çok memnunum doktorumdan ve merkezinden arkadaşım çok iyi bir görsen dikişde yok ohhhhhhhhhh bebişinin göbeğide düştü çok iyiler maşallah darısı hepimizin başına sende içini rahat tut arkadaşımŞeniz
Arkadaşlar bende medical park ve yaşam hastanesi arasında kararsız kaldım. Yaşamda pınar hanım medicalde sanem hanım var hangisini seçmem konusunda tavsiyeleriniz olur mu?