Antalya ?

Nişanlıyım kısmetse temmuzda tamamen antalyaya taşınıyorum nişanlım orda doğup büyümüş şehir gerçekten çok güzel ve evet genelde herkes kıyafet konusunda çok rahat hatta turistler bi tık daha rahat demişsiniz ki iş gereği eşim çok içli dışlı olucak ama işi gereği olmasa bile antalyanın heryerinde turistler aynı yani bence bunları sorun etme o işte çalışmasa bile antalyada yaşarsanız adım başı karşılaşıcaksınız ve biyerden sonra çok alışıldık olacak bu 😊 bence antalya gibi güzel bi şehirde yaşamak çok hoşunuza gidicek 🌸
[/Q
Yaaa adim basi demek :olamaz:
Size de hayirli olsun allah mutlulugunuzu daim etsin insallah
Peki sizde kiskanclik yokmu hiccc nasil dayanacaksiniz
Kıskancım ama öyle buna bakcak bunu görcek diye bi kıskançlık değil benim ki zaten orda doğup büyüyen herkes diyo ki biz alışkınız kimse dönüp bakmaz diyolar :) Buarada teşekkür ederim sizin içinde umarım hayırlısı olur taşınma işi 😊

Bence sizin anlattığınız kadarıyla çok sorun yaşarsınız. Ben uzun sürede iç anadoluda yaşadım çok muhafazakar bir yerde. Şu an bodrumda yaşıyorum. Eşimle 10 yıllık evliyiz ikimizin de kıskançlık sorunu yok. Ama olsaydı eğer burda zorlanırdık. Burda evli olduğumu bile bile iş yerinde dışarı davet eden oldu. Ki eşim de aynı işyeri de başka bölümde. Sarkıntılık olmasa bile insanlar çok rahat etrafındakilerin yüzde 90ı boşanmış. Sizin gibi bir aileye zor gelebilir.

ben hangi tatil yöresine gidersem gideyim bikinimle geziyorum. kimseye de gözüm takılmıyor haa benim sevebileceğim tarzda bikini mayo giyenler varsa offf kıskanarak bakıyorum. ayrıca insan rahat olursa daha mutlu oluyor. rahat olun. adam aldatmak istese bir toz ucu bahane bile yeter, aldatmak istemezse de bir ordu çıplak kadın versen içinden temiz çıkar. o yüzden sorunu antalyadaki hatunlarda değil eşinizde veya kendi düşünce tarzınızda arayın derim ben

Ben yaklaşık 3 sene yaşadım Antalya'da , ise gitmedigim zamanlarda mini etek ve şortla gezdim herkes de öyle geziyor zaten
Sizin gibi bir insan olmadığım için empati yapamıyorum size ama evli bı adam gelsin de bende onu ayartiyim diye ömrüm boyunca hiç düşünmedim , düşünen arkadaşım da olmadı
Mümkün mertebe kırıcı olmadan yazmaya çalıştım ancak gerçekten çok kızıyorum sizin gibi düşünen kadınlara , herşeyden önce tanımadığınız sokakta gördüğünüz kadınları asagiliyorsunuz bu fikirlerinizle

Bak şimdi bir şey değil ben Kıbrıs’ta yaşıyorum e sevgili adayım var. Burada gece kulüpleri var hep yabancı kadınlar var, deliriyorum evet çünkü maalesef ben de çooook çirkinim ama yapacak bir şey yok yapacak adamı bağla yine yapar, yapmayacak adamı bırak yine yapmaz

Senelerdir fıstık gibi hatunların olduğu otellerde kaldım tatil amaçlı Antalya'da,ben bile bakıyordum güzel görünce. Kıskanç değilim ama size uyarmı bilemedim.
Gezdiğimizde de otelden çıkıp,genelde rahat bir giyim tarzı ile karşılaştığımızı söyleyebilirim,yazlık yer sonuçta.
Ben yaşamak ister miydim konusuna gelince,ilk etapta evet ay ne güzel,trafikte yok ,sakin,sıcak şehir vs diyorum ama tatilin son günlerine doğru,İstanbul'a döneyim taşını toprağını seveceğim kafasında oluyorum,özleyerek dönüyorum.
Ahh istanbul keske istanbul icin olsaydi bu firsatim cok ozluyorummmmmm

Bak şimdi bir şey değil ben Kıbrıs’ta yaşıyorum e sevgili adayım var. Burada gece kulüpleri var hep yabancı kadınlar var, deliriyorum evet çünkü maalesef ben de çooook çirkinim ama yapacak bir şey yok yapacak adamı bağla yine yapar, yapmayacak adamı bırak yine yapmaz

Yaa bende cildiriyorum resmen bu kiskanclikla bas etmek ne zor sey

Bence yapacak olan her yerde yapar öyle düşünün. Bir de insanın gözü göre göre alışıyor tatilde şortlu insanlar gördüğümde hic garipsemiyorum dönüp bakmıyorum. Ama atıyorum sivasta biraz dar giyinen biri bile olsa dikkat çeker.

Ahh istanbul keske istanbul icin olsaydi bu firsatim cok ozluyorummmmmm
Bence İstanbulda da Sivasa oranla daha çok sorun çıkar. Eşinize birisi sarkacak diye değil ama yaşam tarzı olarak kıskançsanız buluttan nem kaparsınız. Yazın ben foçada bir arkadaşımla sahilde otururken gözümde güneş gözlüğü var gözlerim gözükmüyor. Kızın biri geldi eşime neden bakıyorsun sana dalarım falan. İki çocuklu evli kadınım eşine falan bakmadım baksam da göremez aynalı güneş gözlüğünden gözüm gözükmüyor. Sahil yeri falan olunca haliyle açık giyinmiştik durduk yere olay çıkardı

Sivas lıyım, burda yaşıyorum, ablalarım Antalya da. Sivas ın havasına alışkın olduğum in asla tercih edeceğim bir şehir değil Antalya. Aşırı sıcağı sevmiyorum.
Eşinizin işi zaten turistlerleymiş, tabi ki dediğiniz gibi giyiniyorlar. Bu kadar kıskanç olduğunuzu biliyorsunuz tercih etmeyin derim. Çok sorun çıkarırsınız.

Dogma buyume antalyaliyim esim de ayni sekilde.oyle bir guzelligim de yok pek:) denize de gideriz otele tatile de.turist de cok sortla gezen de.cok guzel kadinlar da var hem yabanci hem yerli.ama esimi kiskanmak da hic aklima gelmedi dogrusu.kim napsin benim kocami niye kiskanayim yapacak olan guzel cirkin bakmaz ki.

Antalyaya 1 haftalığına gittim ama genel olarak İstanbul standartında bi şehir bence. Aşırı derece Rus popülasyonu yüksek ben uzun boylu olmama rağmen kafamı kaldırıp bakıyordum 😁😁😁.
Açık saçık giyinme konusunda İstanbulda Taksimde yoğun açık giyinen insan görürsünüz orada da belli yerlerde, Larada falan. Ki benim kaldığım yer kampüsün yakınındaydı ben yine böyle inanılmaz oha denilecek derece açık kimseyi görmedim. Ama şunu belirteyim Bolunun bi kasabasında üni okuyan biri olarak bu gözler kışın kar ortasında mini giyen hatunları da gördü 😂😂😂 yani herşey şans, mini giyemeyezler diye gidersiniz bikiniyle gezen görürsünüz 🤷🏻‍♀️

Şuan yine öğrenci popülasyonu yüksek şehir hatta semtte yaşıyorum. Bilmiyorum belki bana saçma gelmediği için ilgimi çekmiyor ama gerçekten öyle aman aman kimseye denk gelmedim ben ya.

Ve şuna emin olun iş eşinizde ve sizde bitiyo. Yani eşiniz zaten sadakati olan bi adamsa ve siz özgüveninizi yüksek tutarsanız hiç birşey olmaz. 1 sene boyunca bir tatil kasabasında merkezde bikiniyle gezenlerle yaşadık ben farklı bir duruma denk gelmedim hiç bir zaman. İş sizde ve eşinizde bitiyor 😊

Hahahsha haklisin bacim ama kargaya yavrusu sahin gorunurmus kiskaniyorum napayim
Ben tekirdağda yaşıyorum. 1 C sıcaklıkta burası. Antalya ise (annem gideceği için baktım) 15 C falandı en son. Gıpta ettim. Çünkü sıcağı seviyorum.
Gelgelelim sizin konunuza. Antalya da insanlar giyim konusunda rahatmış. Yazın üstsüz güneşlenen turistlerin olduğunu duymuştum. Ama bence rahat olun. Çünkü siz de istediğinizi giyinebilirsiniz. İnsanların gözleri alışkın olduğu için sıradan gelecektir. Tekrar ve tekrar söylüyorum ki taciz tecavüz aldatma sarkıntılık,kıyafete ve yaşam tarzına bağlı bir olgu değildir.

Dogma buyume antalyaliyim bacim Hava oraya gore sicak olabilir ama su an bize gore soguk Ustume gecirmisim polar donu sobanin yaninda uzaniyorum(merkez yani köy sanma) Yazinda sahil dışında oyle sokakta falan mayoyla bikiniyle dolasan gormen imkansiz Belki carsida turistler gezebilirki oda normal Onlarda turkish man diye kimsenin ustune atlamiyor:KK15: evli insan kalmazdi yoksa memlekette

Öncelikle Antalya çok güzel bir şehirdir sıcağına alışabilirseniz pişman olmazsınız Ancak açık saçık giyinmeyi problem ederseniz zorlanırsınız çünkü artık Antalya nın en ücra köşesinde bile şotlu kızları görürsünüz bunu kabullenip eşinize güvenmelisiniz

Sevdiğim 3-5 şehirden biridir Antalya. Çok kaldım orada.. Ben olsam uça uça giderdim, zaten Adanalıyım sıcağa alışkınım. En sevdiğim şey ise açık saçık giyinmek. Elimde olsa bir parça dut yaprağı bile yeter =))) İstanbul'da hiç rahat değilim çok rahatsız edici bakışlarla karşılaşıyorum ama Antalya'da konyaaltında kaldığım zamanlar bikiniyle, şortla dolaşırdım bir Allahın kulu da dönüp bakmazdı. Yani eşinize güvenmiyorsanız, orda açık saçık giyinen kadınları bakışlarıyla taciz eder, rahatsızlık verir diyorsanız götürmeyin derim.

Ahahahah gercekten esime tamda boyle soyledim antalyaya gidersek benimde bi terapist bulmam lazim bu kiskancligim icin diye
Dağlık bölgeye taşınalım demediğinize sevindim. O zaman aşarsınız bence. =))

Bu arada Antalya'ya 4 yıl önce arkadaşlarımız taşındı. O kadar mutlular ki. Yazın biz de gidiyoruz yanlarına; alışmışız İstanbul'un sıkış tepiş binalarına, orada apartmanların arasındaki mesafeye bile mest olarak bakıyoruz. Bir de çocuk parklarına acayip özen göstermişler, öyle standart parklar yok, her yaşa uygun, hatta engelli çocuklara uygun parklar bile var. Burada da var ama oradaki gibi özenli ve çok değil. Hastasıyım Antalya'nın. (İzmir'den sonra ama =) Kaçırmayın bu fırsatı. Tedavi olayını da ciddiye alın. Daha güzel bir ortamda, daha huzurla yaşamak varken, bir kıskançlık yüzünden bunu kaçırmanız acı olur.

Back
X