aNtAlYaDa boşanmak :)

SabriminSonuVar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
1
1
1
Antalya
Antalyalı bankacı bir bayanım. İki küçük kızım var. Çok sabırlı bir insanım. O kadar sabırlıyım ki, şiddet gördüğüm bir evlliği 14 yıl sürdürdüm. Geçen yıla kadar herşeyden umudumu kesmiş, kaderim bu deyip kabul etmiştim. Sağolsun bir arkadaşım beni Esin hnm la tanıştırdı. Sevgili avukatcığımın bana ilk söylediği cümleler hala beynime kazılı duruyor... bu işin hukuk kısmı kolay, zor olan senin bunu kader olarak kabul etmeyip hayatında değişiklik yapmaya karar vermen... demişti.
Arkadaşlar, evet... BENİM HAYATIM, BENİM KARARIM! Esin hanım bana bunu gösterdi.
AVUKAT ESİN YÜCE SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. Beni bu savaştan çekip ustalıkla boşayalı bugün tam 1 yıl oldu. Ve sayende çok mutluyum bir tanecik avukatcığım.

Avukatların iş elde etmek için, reklam sayılabilecek her türlü teşebbüs ve harekette bulunmaları ve özellikle tabelalarında ve basılı kağıtlarında avukat unvanı ile akademik unvanlarından başka sıfat kullanmaları yasaktır.

ben ne cübbeler gördüm içinde avukat yok ne avukatlar gördüm üstünde cübbe yok :ssz:

Back
X