Antalyada botox tavsiyesi istiyorum

xocaliptusx

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
218
21
643
Selam arkadaşlar..malum yaş biraz ilerleyince yüz ile ilgilenmek gerek.ilk defa yaptıracağım ve antalyada yaşayan bayanlardan yardım rica ediyorum kim nereye ne kadar yaptırdı ve tavsiye edeceği doktorun ismini yazarsanız sevinirim...

Ömer Özkan'a yaptırdım. kırışıklık değil ama yüz felci sonrası yüzümün bir tarafındaki kaslarda fazla çalışma durumu oldu, onun için yaptırdım. Dudağmın bir tarafını çekiyordu aşağı kaslar, bütün bir iğneyi yaptı ağız bölgeme. 500 lira verdim, temmuzda

Aredhelar teşekkür ederim bir kaç doktor gezdim ama botox hariç bi sürü şey sayıp döküyorlar ve faturalar biraz kabarıyo amaçları para kazanmak olduğunu açıkça belli ediyorlar

ben 100.yılda dermatolog sevim güler hanıma yaptırdım alın kırışıklıklarım için fiyatı net hatırlamıyom ancak etkili olmadı ,siz biryer bulabıldınızmı

Nacizane botoks yaptıracaksınız bir daha düşünün lütfen, son dönemlerde anti haberler çok çıkmaya başladı ve ben de krem araştırıyorum

Nacizane botoks yaptıracaksınız bir daha düşünün lütfen, son dönemlerde anti haberler çok çıkmaya başladı ve ben de krem araştırıyorum
alın ve dudak kenarlarına ,krem bence pek mantıklı gelmiyor çünkü sürüyon bazen süremiyon etkısı 3 kutudan sonra gibi şeyler söylüyorlar,botoxta yapıldıktan hemen sonra belli farkı gözlemliyebılıyon buda hoş oluyor ,hijyen olarak haklısınız da ben cilt doktorları tercıh edıyorum güzellik uzmanları güven vermıyor

Back
X