YARDIMMM LÜTFEN ARKADAŞLAR hadi nurala ameliyat olann varsa sonuclarını sabırsızlıkla bekliyorum
ben hadi beyi düşünüyordum gökhan uğuruda duydum ve mail attım fiyat 2500 tlden 4500 5000 e kadar dedi ona yada hadi, beye ameliyat olan arkadaşlar lütfen paylaşabilirmi burda fikir bekleyen arkadaşlar var ben de dahil antalyadanda hiç foto yok 1 2 kişi dışında onlarda yan profil kimse net bir şekilde koymamış foto
Antalyadan kimseler yok anlasilan melism, zaten eskilere de goz attim hickimse paylasmamis foto falan. Sadece bizim gibi dr arayanlar israrla sormus durmus:) Tabi arada coook memnun olanlar ovmus ovmus doktorunu ama sonra 2-3 mesajdan sonra yok olmus!!! Onlara hic itimat etmiyorum zaten, doktorunu oven ama yani zamanda resimlerini de koyan arkadaslar cok burda oyle olsa........
Bu arada melism Muhammet Dilberin ceylan isimli hastasinin fotograflarini gordum harika olmus tam istedigim gibi bir burundu. Bunu Antalyada yapan doktor var mi ki, umidim azaliyor benim(
poems ceylan diyince baktım da evet görmüştüm ben ama adına bakmamıştım hep linsaylohanın burnuna baktığından onun adı var tek aklımda :) ama ceylanında burnu çok güzel evet
Şu Engin Erkal ında ne çok memnun hastası var üye olup yazıp çıkıyorlar ama birisi hariç resim koyan görmedim:) dediğin gibi insan memnun olsa o mutlulukla koyar buraya resmini. Birsürü özellikle İstanbulda ameliyat olan koyan arkadaş var ve doktor fikri verme açısından ne kadar önemli. Ben sadece fotoğraf koyanlara göre Dr u değerlendirebiliyorum yoksa kim yazdı doğru mu nerden bilecez...
yarın hadi beyi arıyım da fiyat öğreniyim sana da haber vereyim poems :) bugün geçti artık ahhh ahhh istanbulda olmak varmış inşallah nasip olur da muhammet beye olurum umudum tükendiii burda dr övüyosunuz foto gösterin de biz de övelim güzellik anlayışınızı görelim
Melism benim de Antalya'da hiç yaptırasım yok valla, bi mucize bekliyorum ama belki son anda birileri çıkar da foto paylaşır diye:))
Ömer Özkan için de iyi deniyordu ona gitmişmiydin sen hatırlayamadım şuan. Yaptıran vardı eskilerde aradım ama bulamadım kimdi belki resim koymuştur diye bakmıştım. Bence de aslında en mantıklısı Muhammet Dİlbere yaptırman, 1 yıl daha bekleyip para biriktirilip tam içine sinen tek kerede o ameliyatı başarıyla yapan birine teslim olmak. Birasürüde delili var Facebook'tan da baktım hastalarına erkek kadın hepsi de çok iyiydi. Elbette mutsuz olan da vardır arada ama o da artık biraz şans işi ya da hiç memnun olmayan hasta tipi olabilir.
Hadi inş iyi haberlerle gelirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?