antalyada burun estetiği???imdaaat

Siz oldunuz mu Ömer Özkan'a ameliyat? Fiyatları nasıldı acaba, uygun olursa bende istiyorum ameliyat olmayı.

Hayır canım ben yaptırmadım.. ama bi akrabam göğüs estetiği olucaktı orda bi kız görmüştüm o yaptırmıştı tamponları çıkmamıştı daha düşün;) gayet memnundu halinden ayrıca ömer özkan iyi bir doktor ilk kol nakli yapan estetik cerrah onun dışında televizyonda haberlerde bile görebiirsin;)

kızlar ömer özkana burun yaptırann yokmu yyawwwwwww ben anlamadım herkes istanbuldamı ameliyat oluyor ilginççççç:(

bir arkadaşımın arkadaşı yaptırmış eli çok hafifmiş yaptığı burunda gayet doğal gözüküyor

Sağol,ayrıntıları zaman içerisinde paylaşman mümkün müdür?Bu şehirde biliyorsun,paylaşım hususunda sıkıntı yaşamaktayız.Çevrenizde,yakınınızda veya siz bizzat kendiniz,Ömer Özkan 'a burun estetiği olmuş kişilerin paylaşımlarını deneyimlerini bekliyoruz.

evet ben oldum 16 kasımda çok doğal güzel sadece hafif bi kemik çıkıntısı var oturacak burnun dedi bana iyi biri

aaa cnm benimm geçmiş olsunn hele şükür biri çıktıı koca antalyadan acaba ne kadara oldun,hangi hastanede oldun,önce ve sonra diye fotograflarını paylaşırmısın yada mail olarak sadece ban atarmısın

Son düzenleme:
sevgili goncameser birkaç tane sorum olacak sana hadi beyin yptığı burunlar nasıl doğalmı, hangi hastanede yapıyor

selamlarr

eli çok hafifi ne şişlik ne morluk olmadı o konuda kusursuz
andeva yıldızda yapıyo ameliyatı sabah 8:30 da girdim 2,5 saat sürdü ameliyat
akşam 6 da eve geldim. herşey çok güzeldi
ertesi gün tamponları aldı eli hakkaten hafif hiç acımadı

8. gün alçımı aldı ama hafif bi kemik çıkıntısı var çok hafif sadece ben görüyorum şiş indikçe belli olacak sanırım ama o inecek oturacak kemikler yerli yerine dedi. bakalım görcez sanki biraz salladı gibi konuşucam bi daha gittiğimde.

ama hiç estetik olduğu belli değil inan o kadar doğal ki süper o konuda..

umarım yardımcı olmuşumdur sana :) ben mutluyum

foto paylaşırım ama pek bilmiyorum bu forumu

selamlarr

eli çok hafifi ne şişlik ne morluk olmadı o konuda kusursuz
andeva yıldızda yapıyo ameliyatı sabah 8:30 da girdim 2,5 saat sürdü ameliyat
akşam 6 da eve geldim. herşey çok güzeldi
ertesi gün tamponları aldı eli hakkaten hafif hiç acımadı

8. gün alçımı aldı ama hafif bi kemik çıkıntısı var çok hafif sadece ben görüyorum şiş indikçe belli olacak sanırım ama o inecek oturacak kemikler yerli yerine dedi. bakalım görcez sanki biraz salladı gibi konuşucam bi daha gittiğimde.

ama hiç estetik olduğu belli değil inan o kadar doğal ki süper o konuda..

umarım yardımcı olmuşumdur sana :) ben mutluyum

foto paylaşırım ama pek bilmiyorum bu forumu

cnmm çok sevindimm beğendiğine fiyatt ne ödedinn ve hadi beyy tasarım yapıyormu onu merak ettim

Doç.dr.Ömer Özkan 'a burun estetiği olan bir kişi çıkıp da,şunu yaşadım,sonuç şu oldu demeyecek mi?Bu nasıl iştir yahu:)))

arkadaslar ben yeni üyeyim ben dr hadi nurala burun estetgi olmak istıyorum acaba yaptıran yada dr iyimidir nasıldır bilen varmı cok önemlı mesajlarınızı beklıyorum simdiden tesekkur ederim..

Canım Hadi Nural'a oldun mu ameliyat, nasıl sonuç, bilgi verir misn?

arkadaşlar antalyada hadi nurala burun ameliyatı olan yokmu ben 2 hafata sonra olmayı dusunuyorum gorusmemız yapıldı ama sonuçlarından bıraz korkuyorum diyebilirım olan varsa LÜTFEENNNN sonuçlarından bılgilendirebilirmi

Back
X