Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatta sana şöle bie soyliyim ben sonuçta antalyalı değilimki burayı öveyim. inanki turistler bikiniyle pazarda geziyo yazın. ve kimse laf atmıyo cunku rahat. ben senin yerinde olsam gelip burda yaşardım . bura zararsız bana göre.
Tatlişkom bebeğin olacak sanırım allah sağlıkla kavuştursun inşallah..![]()
allahhh sen bunu duyunca hayatta göndermezsin bikinli kızları tuhh azımdan kaçtı
Erkek arkadaşımla 2.5 yıla yaklaşan birlikteliğimiz var,üniversitede tanıştık..Bu yıl onun okulu bitiyor ancak benim okulum bir kaç dersten uzadığı için benim için burda kalacak ve kpss ye benim bulunduğum şehirde hazırlanacak..Müzik öğretmenliğinde okuyor,aynı zamanda müzisyen yaklaşık on yıllık bir grupları var,konserlerde,festivallerde,bahar şenliklerinde, canlı müziklerde çalıyorlar,bir kaç yıla da albüm yapmayı düşünüyorlar.
Sorun şu ki,aldığı öğrenim kredisi okulu bittiği için kesilecek,bazı nedenlerden dolayı ailesinden gelen para da kesilecek.Tek geliri müzik dersi verdiği dersaneden gelen para..Seneye kpss ye hazırlanırken para lazım olacak,dersane parası,ev kirası,kişisel masraflar derken o para ona yetmeyecek..o da yazın çalışmak istiyor para biriktirmek için,müzikle uğaşan biri olduğu için iş bulmakta sıkıntı çekmiyor ama bu işler bazen beni deli ediyor..Yazın Antalya da canlı müzik yapmak istiyor!!! bunda ne var diyebilirsiniz..
1.si çıkmaya başladığımızdan beri üç tane konserleri oldu hepsine katıldım ama ortam hiç hoşuma gitmedi..artık gitmiyorum !!! ..konser sonrası kızlar o kadar çok ilgi gösteriyor ki ,hatta ilgi de denmez ona yapışkan gibi takılıyorlar,iğreniyorum hepsinden..öyle insanlar gördüm ki anlatsam siz de iğrenirsiniz..neyse..
2.si grup arkadaşlarını sevmiyorum..çünkü ahlak dışı davranışlarını gördüm..kızlar bu kadar ilgi gösterince onlar da karşılıksız bırakmıyor tabi,adamların başka şehirde sevgilisi var konserdeki kızlarla vakit geçiriyorlar..hatta bu arkadaşlarından biri kız arkadaşını bu şekilde kaybetti,kız onu terk etti aldatıldığını öğrenince..adamlar hala devam ediyorlar..
3.sü benim erkek arkadaşım da benimle çıkmadan önce öyle biriymiş,kızlarla gönül eğlendirdiği olmuş,üç beş kızla aynı anda görüşmeler,gezmeler,tozmalar..
Yani şimdi tüm bunlar bir araya gelince 3 ay boyunca orada canlı müzikte çalmasını istemiyorum..haksız mıyım ? ona güveniyorum ama sonuçta o da bir erkek ve en önemlisi o arkadaşları yanında olduğunda,insan nefsi o da onlara uyarsa.. geçmişte öyle olmuş olması kafamı karıştıyor,tamamen güvenmem için biraz daha zaman gerekiyor..
korkum beni aldatması değil..aldatırsa benim gidecek ve bir daha dönmeyecek olmam..sonrasında ne olacak? bunca zamanlık aşkımız,emeğimiz hepsi boşa gidecek ne uğruna bir hiç uğruna gitcek,birbirimize o kadar çok emek veriyoruz ki bütün hayallermiz her şeyimiz ikimiziz..ilişkmiz zarar görmesin diye facebook kullamıyoruz,hatlarımızı değiştrdik,onun ailesiyle tanıştım,birbirimzden ayrı nefes bile yok bize..onunla biterse başkasını sevemeceğimi biliyorum,onun da öyle..
bu nedenle Antalya konusunda çok kararsızım,bir yanım gitsin para biriktirsin diyor, bir yanımda o arkadaşlarını,geçmişini düşününce gitmesin diyor,bunu bir risk olarak görüyorum..Hangisi doğru sizce kızlar? ben duygusal düşündüğüm için doğru bakamıyor olabilirim..
Gerçekten mi canım çok sevindim müzik öğretmenisiniz ikinizde demek..gözü dışarıda olursa evli olsa ne olacak dimi ama..aynen bende senin gibiyim canım bir yanlışını görmedim hatta müzik yaptığı yerlerin çoğuna gitmedim bile..biraz da kıskançlık oluyor sanırım..
ama ne zaman bu arkadaşları gelse aklıma çıldırıyorum o çocukları sevmiyorum..birinin sevgili defteri vardı düşünebiliyor musun hepsinin numarasını özellilerini deftere yazmış bir sürü kız..dörtt tane telefon kullanıyordu.
sevgilin seni ve ilişkinizi düşünmüyor olsaydı bu konu da senden fikir dahi almazdı. ki az bi zamanda değil birlikteliğiniz
kıskançlık tabi ki olur seviyorsun kıskanırsın ama onunda mesleği bu ünlü şarkıcıların sanatçıların eşleri yok mu ki türkiye de yada dünya da çoğu genç kız onlara hayran, aşık oluyor ama gözleri eşlerini görüyor
olaya bu yönden bak
amin inşallah sen dedinya cok emek verdik diye. bende 6 yıl flort, 5 yıl evlilik bide ikinci cocuğu vercem. bide öle düşün kim daha cok emek vermiş o yuzden kendini öle şartlama yaparsada ayrılırsın kaybedecek bişen yok.
sende onlarla arkadaş ol muhabbet et...kafa dengi olur onlar eğlenceli olurlar..biraz da geniş olurlar ilk başta garip gelebilir benım çok var öyle arkadaşım
bi de canım şöyle birşey var bu iş artık meslek olunca çalışan insanlar da bitse de gitsek diye düşünüyorlar...yani 5 saat müziğin içinde kafa beyin patlatıp sonra da hadı bi sevgilimi aldatayım demez gider evine sızar yorgunluktan zaten sevgilin
sevgili defteri varsa var o da bi değişikmiş 4 telefon
yani senin sevgilin çocuk değil ki ondan etkilensin...
sevgilimin grubundaki davulcu msn de başka kadınlarla konuşurken eşine yakalanmış bide gelmiş bunu komık gibi anlatıyormuş
benımkınde ki tepki şu ya ne gerek var bunlara zaten sen evlisin abi
sen boş yere kendini yıpratma birşey olmaz![]()
cok ciddi soyluyorum. benim eşimde bekarken cok capkındı ve eminimki halada göz capkınlığı yapıyodur. napalım nasıl tutalım yanında mıyız her an.
Üniversite dönemlerimde ben de canlı müzikle ilgilenmiştim.Gruptaki tek bayandım.Nişanlı bir gitaristimiz vardı.Yüzüğününü çıkarır istediği hatunu eve atardı.Bana da sevgilim yasak koymuştu.Çıkmayacaksın bi daha canlı müziğe dedi ve hı hı dedim geçtim.Habersiz çıkıyodum.Telefonumu da canlı müzik esnasında bir arkadaşıma bırakıyodum, o da migrenim olduğundan "migreni tuttu yattı." falan diyodu.Seni seviyorsa ve herşeyi senle sende yaşamak istiyorsa zaten aldatmaz.Ama gereksiz yere sıkar da kıskançlık yaparsan tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu getirirsin.
bende ilk zamanlar senin gibiydim o zaman ya evliliğin ilk zamanlarıydı yada bekardık hatırlamıyorum. sürekli öle kıskançlık yapardım üstüne giderdim. sonra bana dediki yapmıyorum ama aklıma sokuyosun bari yapayımda boşuna kavga etmeyelim. sonra sonra alıştık artık ayrıca sen bişesinimi gördunki bu kadar ksıkandın. benim arayıp ettiğim kufurlerin haddi hesabı yok. kadınlar bi daha arayamazdı ben cıkacam dyebiride radyocuydu yani dj tam program saatinde konuşurken arardım sesi giderdi korkudan .
![]()
Az değilmişsin ama bravo yola getimiişsin,izindeyim tatlişkom..canım görmez miyim ya,konser afişlerinde benimkinin numarası yazılı kızlar arar durur..hep ben bakardım telefonlara,ya da yolda görür anında gelirler,özel ders almak isterler yok bilmem ne,yok konser hakkında..bir tanesi vardı hele sapıktı ya kız sapık..neyse değiştik hatları face de yok rahatız..
Frezyacım bence endişen yersiz çünkü sevgilin zamanında doymuş sen kendin söylüyorsun gelip geçici hevesler uğruna sana ihanet edeceğini ben asla düşünmüyorum.. ve bir erkek sevgilisini ailesiyle tanıştırdıktan sonra bu ve buna benzer durumlarda 1 değil 2 kez düşünüyor ben şuna inanıyorum ki bu hususta hiç bir sorun yaşamayacaksınız senden önceki hayatında hızlı yaşayan olan bir erkek sanmıyorum ki eskiye dönsün hiç kafanı takma canım bol bol ararsın ordayken yalnız bırakmazsın olur biter![]()
ay o kız bana denk gelecektiki pişman olurdu bulaştığına![]()