Antalyada dogum için hastane tavsiyesi ve ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?

meliha81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
540
6
118
44
merhaba arkadaslar ben Ağrıdayım gebelıgımın 33.haftasında antalyaya gıdecegım doguma ordayım erhan muluk ve unal yirmibeş 'ten randevu aldım bırı medstar hastanesınde dıgerı anadolu hastanesınde arastırarak buldugum doktor ısımlerı bunlar hastanenin durumu , ucretleri hakkında bılgısı olan varsa yazabılır mı tesekkurler

cnm merhaba, hayırlı doğumlar öncelikle. Ben Özel antalya yaşam hastanesinde doğum yaptım. takibimide başından beri doktor cemil karakuş yapmıştı. epidural sezeryan oldum. çok memnun kaldım tavsiye ederim kesinlikle. sgk lı isen 1,200 tl veriyorsun. 2 kişilik odada kalıyorsun ama eğer özel tek kişilik istersen odayı 150 tl fark ödüyorsun bir gece için. ben özel odada kaldım daha rahat ettim. ama şansına iki kişilik odada tek olarakta kalabilirsin hasta yoksa. Anadolu hastanesi Erhan beyinde iyi bir doktor olduğunu duymuştum ama orası biraz daha pahalı diye biliyorum.

ben antalya vitale kadın hastalıkları ve doğum hastanesinde ali fuat şengöre gidiyorum. doktor çok yoğun çalışıyor o yüzden sıra sorunu çok oluyor ama doktor çok bilgili hatta 2010 yılın doktoru seçildi birde tüm çalışanları güler yüzlü ben çok memnunum sezeryan ucreti geçen yıl 750 tl tek kiişilik oda ücreti 150 tl diye biliyorum

kızlar nerde doğum yapcaksınız ve ücretler nasıl
ya kafama takılan bişi var ben özel muayenehaneye gidiyorum diyelim ki özelde doğum yaptım hem hastaneye hem doktora mı ödeme yapıcam bide acaba tıp fakültesinde doğum yapsam doktor gelir mi
doktorla konuşmak içn çok mu erken

ben olimposda yapmayı düşünüyorum normal doğum 1200tl sezeryan 1500 falan dedi

bende antalya metstar hastanesine gidiyorum doktorum gökbay elpek doktorumdan memnunum.doğumu orada gerçekleşen varmı normal ve sezeryan ne kadar bilgisi olan varmı.?

Dr Derya Aksu veya Dr Güray Ünlü ile ilgili bilgisi olan, deneyimi olan var mı kızlar !??
bebek istediğimiz için rutin kontrole Güray Ünlü'ye gittim araştırmadan, o zaman uncalı meydan hastanesindeydi şimdi nerede bilmiyorum. Rahmimde perde olduğunu söyledi ve 6 ay hamile kalmaya çalış olmazsa rahim filmi çekelim perdenin boyunu görelim dedi. hamile kalsan bile bebek tutunamayabilir, 5. ayda düşük yapabilirsin falan dedi muayene esnasındada oldukça kabaydı, hiç o kadar utandığımı hissetmedim ilk kez jinekoloğa gitmiştim. Sonuç şu anda 6 aylık hamileyim hiç özel bir çaba harcamadım hamile kalmak için, çok şükür sıkıntısız bir hamilelik geçiriyorum. ve orada gördüğüm muamelenin ne kadar kötü olduğunu hamileliğim esnasında gittiğim 3 ayrı doktorda farkettim.

Merhaba, Medical park hastanesinde doktor tavsiye edicek arkadaşlar varsa bekliyorum..
Medicalparkta Timur Uğurluya gidiyorum 2 aydır, çok memnunum çok sevimli, ve iyimser bir doktor.

güray ünlü şuan ofm'de. hala çok kaba ve anne duygularını hiçe sayan bi kadın.hiç hoşlanmadım.19+3 'deyim doktorumu değiştiricem

kızlar rica etsem bana antalya'da güvenebileceğim ve sevebileceğim bi doktor önerir misiniz? tepeden tepeden konusan bi tip olmasın biz zaten herseyden pimpirik yaptığımız bi dönemdeyiz. hamileliğim 19+3 şuan bu hafta sonu doktoru değiştiricem

arkadaşlar merhaba ben 24. haftamın içindeyim . Aslı Vural Sesver'e gidiyorum kontrollere ücreti biraz yüksek (150tl aylık) ama tatlı dilli sağolsun... doğumda hastane ücreti dışında 1800 tl alıyormuş, hastane olarak da memorial, medikal ve yaşaşm hastanesi ile çalışıyor. Bu hastaneler ve doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı ????

hafta sonu akdeniz şifaya sorduk.

normal 750, sezeryan 850 tl imiş. ek bir şey istenmiyormuş ama özele belli olmaz yine. Halil beyin kendisi giriyormuş doğumlara.

hafta sonu MEDİSU HASTANESİNE de gittik, mehmet emin beye..... ama böyle rezil bir çalışma stili ben görmedim. hiçbir yerde ekran yok içeriden bir sekreter çıkıp çağırıyor elinde kağıda yazmış bilgisayar çıktısı bile değil. ama tarla mübarek gelen giriyor sen kenarda öksüz gibi kalıyorsun. ki ben orada daha önce çalışmış bir doktorun referansıyla gittim, dr unda, sekreterin de veznenin de haberi vardı. ona rağmen 2 saat 15 dk bekledim elimde belgelerimle. kaç kişi var diyorum 1 kişi var diyor, tüm dünya girdi ben hala kenarda. eşim de sinirli biri, zor tuttum. kıza soruyorum 1 kişi var dedin herkes giriyor, ben ne zaman gireceğim diye. SİZİN RANDEVUNUZ YOK (ki nasıl yok dr özel kendisi arayıp benim için randevu aldı) SİZ BİLMEM KİMİN GÖNDERDİĞİ HASTASINIZ diye çemkirdi bana herkesin içinde kalakaldım öyle. öyle hastayım da 2 saat beklettiği yetmedi 83 tl de muayene parası aldı sanki parasız bakıyor da öyle rica minnet bekletiyor beni. çıkıp açıklama yapan yok takip edebileceğin bir ekran yok.

en sonunda gittim paramı geri aldım, tavırlarının da çirkin olduğunu belirttim. şikayet de edeceğim. siz de bu tarz tavırlara dikkat edin arkadaşlar. dr çok iyi dediler gittim ama bu bekleme süresiyle, tavırlarla erkenden doğururdum alimAllah. Velhasıl böylesi çok iyi oldu orayı hemen eledim kafamda.

Arkadaşlar. Merhaba bende yeni katildim hamilelik seruvenine ancak sigortam yok esiminde öyle ama özelde doğum yapmak istiyorum daha çok erken ama şimdiden strese girdim lütfen fiyat ve öneri konusunda tavsiye verirmisiniz cahit Bozyel gidiyorum özel muayene 80 tl ama doğum. İçin eminim boyumu asicak lütfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…