kızlar nerde doğum yapcaksınız ve ücretler nasıl
ya kafama takılan bişi var ben özel muayenehaneye gidiyorum diyelim ki özelde doğum yaptım hem hastaneye hem doktora mı ödeme yapıcam bide acaba tıp fakültesinde doğum yapsam doktor gelir mi
doktorla konuşmak içn çok mu erken
ben olimposda yapmayı düşünüyorum normal doğum 1200tl sezeryan 1500 falan dedi
uzun araştırmalardan sonraofm hastanesinde yapmaya karar verdim canım oraya da bi bak istersen fiyatlarda çok uygun normal doğum 450 sezeryan 630tl
aa çok iyiymiş peki doktorları nasıl önerebileceğin bi doktor varmı gittiğin?
akif kösekahyaoğluna gidiyorum canım araştır netten çok iyi bi doktor hastaneyi gezdim hayran kaldım istersen git bi bak
valla arkadaşlarım hep burcu hanıma gitti memnun da kaldılar ama bilemiyoreum
bebek istediğimiz için rutin kontrole Güray Ünlü'ye gittim araştırmadan, o zaman uncalı meydan hastanesindeydi şimdi nerede bilmiyorum. Rahmimde perde olduğunu söyledi ve 6 ay hamile kalmaya çalış olmazsa rahim filmi çekelim perdenin boyunu görelim dedi. hamile kalsan bile bebek tutunamayabilir, 5. ayda düşük yapabilirsin falan dedi muayene esnasındada oldukça kabaydı, hiç o kadar utandığımı hissetmedim ilk kez jinekoloğa gitmiştim. Sonuç şu anda 6 aylık hamileyim hiç özel bir çaba harcamadım hamile kalmak için, çok şükür sıkıntısız bir hamilelik geçiriyorum. ve orada gördüğüm muamelenin ne kadar kötü olduğunu hamileliğim esnasında gittiğim 3 ayrı doktorda farkettim.Dr Derya Aksu veya Dr Güray Ünlü ile ilgili bilgisi olan, deneyimi olan var mı kızlar !??
Medicalparkta Timur Uğurluya gidiyorum 2 aydır, çok memnunum çok sevimli, ve iyimser bir doktor.Merhaba, Medical park hastanesinde doktor tavsiye edicek arkadaşlar varsa bekliyorum..
güray ünlü şuan ofm'de. hala çok kaba ve anne duygularını hiçe sayan bi kadın.hiç hoşlanmadım.19+3 'deyim doktorumu değiştiricembebek istediğimiz için rutin kontrole Güray Ünlü'ye gittim araştırmadan, o zaman uncalı meydan hastanesindeydi şimdi nerede bilmiyorum. Rahmimde perde olduğunu söyledi ve 6 ay hamile kalmaya çalış olmazsa rahim filmi çekelim perdenin boyunu görelim dedi. hamile kalsan bile bebek tutunamayabilir, 5. ayda düşük yapabilirsin falan dedi muayene esnasındada oldukça kabaydı, hiç o kadar utandığımı hissetmedim ilk kez jinekoloğa gitmiştim. Sonuç şu anda 6 aylık hamileyim hiç özel bir çaba harcamadım hamile kalmak için, çok şükür sıkıntısız bir hamilelik geçiriyorum. ve orada gördüğüm muamelenin ne kadar kötü olduğunu hamileliğim esnasında gittiğim 3 ayrı doktorda farkettim.
Medicalparkta Timur Uğurluya gidiyorum 2 aydır, çok memnunum çok sevimli, ve iyimser bir doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?