Merhaba, medical park Timur beye gidiyorum çook memnunum. Tavsiye ederimSelam arkadaşlar ,
4 haftalık hamileyim , hastane ve doktor araştırıyorum. Medstar veya Medikal Park düşünüyoruz. Kararsız kaldım.
Medstar'ın doktorları ile ilgili bilginiz var mı ? Ayhan bey ve Koray bey ?nasıllar ve hastane olarak nasıl medstar ?
Medikalpark için de aynı sorularım var .Orada Timur Bey'e gidicem eğer medikalpark olursa. ama çok karasız kaldım.
Merhaba, medical park Timur beye gidiyorum çook memnunum. Tavsiye ederimArkadaslar merhaba 2 aylik hamileyim. Medikalpark timur bey ve anadolu hastanesi mine hanim arasinda kaldim hangisiyle devam etsem bilemedim ne olur bilgilerinizi paylasin
Medikalpark yine iyiymis anadolu hastanesi icinde cok sikayet duydum mesela..Bende timur beye gidiyorum ama hastaneden doğum yapanlar çok memnun kalmamışlar kararsız kaldım ben de
Doktor konusunda kesinle timur bey çok güleryüzlü insanı rahatlatan biri ama doğumu bilmiyorum odaları nasıl içinde ne var
ben timur uğurlu'ya gidiyorum. çok ilgili bir doktor. her şeyi ince ince anlatıyor. tavsiye ederim.Merhaba, Medical park hastanesinde doktor tavsiye edicek arkadaşlar varsa bekliyorum..
timur bey gayet iyidir. bir bayana daha tavsiye ettim. çok ilgili bir doktor. ishal olsam arayıp taciz ediyorum :)Selam arkadaşlar ,
4 haftalık hamileyim , hastane ve doktor araştırıyorum. Medstar veya Medikal Park düşünüyoruz. Kararsız kaldım.
Medstar'ın doktorları ile ilgili bilginiz var mı ? Ayhan bey ve Koray bey ?nasıllar ve hastane olarak nasıl medstar ?
Medikalpark için de aynı sorularım var .Orada Timur Bey'e gidicem eğer medikalpark olursa. ama çok karasız kaldım.
Canim merhaba biraz gec yaziyorum ama yeni gordum ben hamileliğim boyunca medstar da uc foktor değiştirdim ayhan bey le devam edip sezaryen olarak dogumumu gerceklestirdim. Bende risk oldugu icin 37 . Haftamda dogum yaptim biz cok memnunduk ayhan beyden.Selam arkadaşlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?