Antalya'da doktor ve hastane tavsiyesi

Anladım Evet yoğun oluyor ilk gidiş için sıra çok malesef. Başka bi yerle görüş orda da devam ederken tıpta belki gelir sıra dışarda da ilk 1-2 ay bekletiyolar hazırlık oluyor ilaçlarla falan
Merhabalar, biz Akdeniz Üniversitesi'nde Doç. Dr. Şafak Olgan'a gittik. Uzun zamandır kendisine ulaşmak istiyorduk ama ulaşamamıştık. Üniversitede çalışmaya devam ediyormuş ve özel hasta da bakıyormuş artık. Beklediğimize değmiş. Çok bilgili ve mükemmel bir doktor, birçok işimizin hızla çözümlenmesini sağladı. Dışarda 3 sefer denememe rağmen olmamıştı bizim. Sayesinde gebeliğim oldu sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alacağız inşallah. Bir arkadaşım söylemişti dr. beyi zaten orada gördük ki diğer hastalar da koridorda kendisini anlata anlata bitiremiyor. Kendisi bir süredir yokmuş. Artık hem tüp bebek merkezinde hem de özel hasta bakmaya başlamış. Antalya için şiddetle tavsiye ederim.

Ben de şafak olgan beye gitmek istiyordum.dogrudan gidemiyor muyuz?önce murat beye gitmek şart mı yanitlarsaniz çok sevinirim.bir de her muayenede 120 tl ödüyor muyuz?
Merhabalar, biz Akdeniz Üniversitesi'nde Doç. Dr. Şafak Olgan'a gittik. Önceden Murat Özekinci hocaya gitmeye gerek yok. Zaten Şafak Bey de hoca. Özelden kendisine direk randevu aldık. Biz de uzun zamandır kendisine ulaşmak istiyorduk ama ulaşamamıştık. Şimdi üniversitede çalışmaya devam ediyormuş ve özel hasta da bakıyormuş artık. Beklediğimize değmiş. Çok bilgili ve mükemmel bir doktor. Dışarda 3 sefer denememe rağmen olmamıştı bizim. Tüp bebek ile sayesinde gebeliğim oldu sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alacağız inşallah. Bir arkadaşım söylemişti dr. beyi zaten orada gördük ki diğer hastalar da koridorda kendisini anlata anlata bitiremiyor. Kendisi bir süredir yokmuş ama artık hem tüp bebek merkezinde hem de özel hasta bakmaya başlamış. Antalya için şiddetle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…