Antalya'da hsg cektiren varmı acaba

melekfatma

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
1.148
1.606
333
3senedir hamile kalamadim.Gittigim doktorlar ya erken dedi yada ilgilenmedi.simdi iyi bir doktor buldum cumartesi kendisine gitmeyi planlıyorum.Rahim filmi cekilmek istiyorum daha once hic cekilmedim içinizde Antalya da çektiren varsa nereye kime cektirdi yazabilirmi acaba?Çokta korkuyorum aslında ama yapacak bir şey yok ne yazık ki.Tecrubelerinize ihtiyacim var..

merhaba ben antalya tup bebek merkezınde cektırmıstım murat berkantoglu cekmıstı. cok rahattı anestezı falan da olmadı cok korkmustum ama cok rahattı. bır de kemal bey var antalya tup bebek merkezınde o da cok ıyıymıs.

merhaba ben antalya tup bebek merkezınde cektırmıstım murat berkantoglu cekmıstı. cok rahattı anestezı falan da olmadı cok korkmustum ama cok rahattı. bır de kemal bey var antalya tup bebek merkezınde o da cok ıyıymıs.

Ne kadara cekiyorlar peki canım ? Bende OFM hastanesini duydum. Bay bir doktor varmis çok iyi diyorlar.7 yaşında dunyalar guzeli bir kizim var istedigim tek şey aşik oldugum adamdan (eşim) tekrar bir evlat sahibi olmak ayni heyecanı tekrar tatmak o minik elleri tekrar tutabilmek. Cok seymi istiyorum acaba diyorum bazen. Kusura bakma uzun yazdım cok doldum .

Acisi umrumda değil zaten. Nekadar aci cekmem gerekirse hepsine razıyım yeterki o minik elleri tekrar tutuyim:'( istedigim iyi bir ddoktor ve sonucu.simdiye kadar hiçbir doktor tuplerime bakmadi bende yeni duydum hsg nin ne işe yaradığını canım. Bütün acilara gikim cikmaz katlanirim.

Back
X