Antalya'da jinekolog önerir misiniz

ya arkadaşlar etmeyin kız kadın-doğumcu arıyor üstelik antalyada siz bucaktaki doktoru ali fuatı tavsiye etmişsiniz allahaşkına bucak antalyaya bağlı bile değil kız hamile 2 haftada bir nasıl gitsin gelsin onca yolu ayrıca ali fuat infertelitede ün yapmış bi doktor hoş benim etrafımda şu ana kadar 4 arkadaşım hiç bir yol alamadı kendisiyle ben asla tavsiye etmem doğumu bırak hiçbişeye tavsiye etmem o doktoru
canım soruna gelince mustafa torgaçı tavsiye ederim atatürk devlet hastanesi doktoru ayrıca muayenehaneside var çok iyi bir doktordur onun dışında diğer arkadaşların tavsiye ettikleri doktorlarıda duydum çoğu dedikleri gibi iyi
çok fazla düşünme çabuk karar ver derim zira yolu yarılamışsın sevgiler

BUCAKTA DEĞİL CANIM ANTALYADA VİTALLE HASTANESİNİ AÇTI ŞU AN ANTALYANIN EN İYİ DONANIMLI HASTANESİNDE HEMDEE..YOĞUN İSTEK ÜZERİNE GELDİ.biliyosun namını söylemeye gerek yok ozaman ta buralardan akın akın gidiliyodu ki gene öyle ..
valla onu bana kimse kötüleyemez 100 kişiden 5 kişi sonuç alamadıysa oda allahtan..
benim doğumumuda o yapıcak. başka doktorlara gidin de 150 tl bayılın ozaman ne diyim .teklif var ısrar yok.benim doktorum 1 saat sürekli bebeklerime bakıyo doğumu orda yapıcam fiyattan hiç bahsetmiyiim komik bir rakkam çünki..haa İBRAHİM BEYİ BANA HİÇ ANLATMA PİSKOLOJİMİ BOZAN BENİ YANLIŞ YÖNLENDİREN PARACI BİRİ ONUDA KİMSE BANA TAVSİYE ETMZSİN.GERÇEKLERİ KONUŞALIM İYİ DOKTOR NİYE ÇEKİLMİYO HALA ANLAMIYORUM..

BUCAKTA DEĞİL CANIM ANTALYADA VİTALLE HASTANESİNİ AÇTI ŞU AN ANTALYANIN EN İYİ DONANIMLI HASTANESİNDE HEMDEE..YOĞUN İSTEK ÜZERİNE GELDİ.biliyosun namını söylemeye gerek yok ozaman ta buralardan akın akın gidiliyodu ki gene öyle ..
valla onu bana kimse kötüleyemez 100 kişiden 5 kişi sonuç alamadıysa oda allahtan..
benim doğumumuda o yapıcak. başka doktorlara gidin de 150 tl bayılın ozaman ne diyim .teklif var ısrar yok.benim doktorum 1 saat sürekli bebeklerime bakıyo doğumu orda yapıcam fiyattan hiç bahsetmiyiim komik bir rakkam çünki..haa İBRAHİM BEYİ BANA HİÇ ANLATMA PİSKOLOJİMİ BOZAN BENİ YANLIŞ YÖNLENDİREN PARACI BİRİ ONUDA KİMSE BANA TAVSİYE ETMZSİN.GERÇEKLERİ KONUŞALIM İYİ DOKTOR NİYE ÇEKİLMİYO HALA ANLAMIYORUM..

kötülediğiniz doktor hangi ibrahim bey?forumda iki isim geçmiş de.ibrahim tırak mı?

andeva topçular daki hicran giriş e gitmeye karar verdim.güzel ilgilendi.tatlı bi kadın.ama tanımıyorum.bebeğim 4 aylık.cinsiyetini belirleyemedi.erkeğe benziyor ama yumurtalıkları yok dedi.3 hafta sonra kesin söylerim dedi.bende dayanamadım bugün yani 5 gün sonra medisu daki eda şimşek eski dr.um.ona gitmek istedim.izne ayrılmış.özgür kavas vardı.o baktı ultrasonda.eda şimşek daha 13 haftalıkken erkek demişti.şimdi bu özgür bey %99 kız dedi.ama ben hala inanamıyorum.kız olmasını eşimde bende çok istiyoruz.tabi herşeyden önemlisi sağlıklı doğması.bundan sonra da yola hicran hanım la devam edeceğim.topçular evime çok yakın.artık dr değiştirmek istemiyorum.bakalım o 2 hafta sonra cinsiyeti için ne söyleyecek.bu arada alifuat ın methini çok duyduk da bu yeni açılan hastane nerde yazarsanız sevinirim.sevgiler

benim de doktorum eda hanımdı şuan sanırım andevaya geçmiş medisudan ayrılmış iyi bir doktordur.ben ona devam edin derim

topiğin sahibi galiba yeni dr.bulmuş hayırlısı olsun.kendinizi nerde rahat hissediyorsanız sizin için en iyi doktor en güvenilir odur mutlaka..[/COLOR][/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de ibrahim tırak'a gidiyorum ve öyle bir güven verdi ki başka hiçbir doktoru düşünmedim,psikolojik olarak rahatlatıyor öncelikle,yanında hiç kasılmıyorsun.panik değil çok illa ameliyat diyen biri de değil.mesela ben 15 tatilde laparoskopi olup kistimi aldırmak istedim,almadı.biraz daha bekleyelim dedi.başkası olsa dünyanın parası,kaçırmazdı beni..1 muayene ücretiyle 3 kez kez gittiğimi biliyorum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar
herkese hayırlı doğumlar dilerim
benim kızımı Orhan Hoşgör doğurttu normal doğum yaptım
yine hamileyim yine tercihim Orhan bey
dr.un iyi yada kötü olması birazda şans işi bence

arkadaslar ben tedavıyle hamıle kaldım tedavımım ıcın antalyanın en ıyı doktorlarını soledıler ama ben dr.eda sımsek e gıttım cok guzel bır dıyalogumuz oldu tam 7. ayda hamıle kaldım allah razı olsun ondan sonra hamılelik donemı basladı cok sıkıntılı gectı sabırla ve ALLAHı tealanın yardımıyla 34. haftaya geldık hala o muane edıyor ALLAH pısman etmesın sımdı andeva topcularda samımıyetle tavsıye ederım en onemlı sebebıde sızınle doktor arasındakı dıyolag

benim kız kardeşim ve yengem sevgül şahine gitti çok memenun kaldılar. hiç paracı değil. herkese tavsiye ederim

valla kızlar ssk doktoru alı kızılateş var ona gıdıyorum ben ve memnunum..bundan oncede larada mehmet tongal vardı ona gıtmıstım oda super bır doktordu...

Son düzenleme:
merhabalar ben bu hafta içinde sinan kurşun dr beye gittim polikistik over hastalığı için doktor beye diyorum ki . ben sigorta hastanesinde bi dr a gittim bana hastalığımın ne olduğunu söylemedi dedim ve 2 yıl ona ilaç yazdırdım andracor ve diane 35 hapı dedim hiç belli sürelerle tahlilimi yenileyim durumu mu söylemedi dedim . sinan bey direk bende aynı kanıdayım demesin mi bana diyetisyen gibi 3 beyazdan kaçıcaksın VE SPOR DEDİ diyor böle saçma bi doktor görmedim ben 3 beyazdan kaçıcak olsam diyetisyene giderdim ben hastalığımın tedavisi olmadan diyet yapsamda bi faydası olmaz. benim kilo verememe sorunumu bulup öneride bulunmasını beklerdim.ben diyorum ki dr kontrolunde hap tedavisi ve diyet yaptım 4 ay dedim günde 2 saat spor yaptım dedim 1 kilo DAHİ veremedim . bana bunun sebebini araştırırmısınız diyorum oda benle dalga geçer gibi HADİ YA NASIL VEREMEZSİZ DİYOR. BÖLE GEREKSİZ SAÇMA HASTANIN MORALİNİ BOZAN DOKTORLARI LÜTFEN UZAK DURUN BU DOKTORDAN

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
henüz hamile değilim ancak düşünüorum doktor seçimini şimdiden yapmak istiyorum.
bayan kadın doğumcu önerilerinizi bekliyorum.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
henüz hamile değilim ancak düşünüorum doktor seçimini şimdiden yapmak istiyorum.
bayan kadın doğumcu önerilerinizi bekliyorum.

jinefemde Havva hanım var çok iyi bir doktor diye duydum ama biraz pahalı bir merkezdir.

vitalede sema hanım var kendiside gayet ilgili bir doktordur

Back
X