Aslında başta normalı oneren her doktor annenın bebegın durumuna gore son anda sezeryana alabılıyor doktorunuz onemlı siz netarafta otuyorsunuz? Ben yalnızca ofm hastanesını gördum begendim odaları cok rahat doktoruda anlayıslı ılgılıydı hep aklımda kaldı ama bana uzak daha iyi oldugunu dusundugum yakınımda bı hastane olursa larada tercih ederimKizlar dogumumu memlekette dusunuyorum.antalya da normal dogumu tesvik etmesi onemli olam benjm icin.gecen sene normal dogumla kizimi kucagima almistim ama sehir farkli. Ozellerde doktoruniz doguma geliyor mu ayrica
Kepezde olcam canim.ama istebu doktorlarin kacamak tavirlari bahane ile sezeryana almalari filan korkusundan ozele hic gitmesem mi acaba diyorumAslında başta normalı oneren her doktor annenın bebegın durumuna gore son anda sezeryana alabılıyor doktorunuz onemlı siz netarafta otuyorsunuz? Ben yalnızca ofm hastanesını gördum begendim odaları cok rahat doktoruda anlayıslı ılgılıydı hep aklımda kaldı ama bana uzak daha iyi oldugunu dusundugum yakınımda bı hastane olursa larada tercih ederim
Canım gecen yıl 1000 1300 arasıydı dıye bılıyorum gelıyordur cunkı ozel hastane ve doktoruna haber verılır ki doktorun tarıh verıyor onun ıcın durumuna bağlı yanıBenim doktorum dogum aninda geliyor mu.ayrica fiyat sordunuz mu siz
Ben normal dogum geceye filan gelirse doktor gelmezse diye merak ediyorum.gelirse ek ucretler çıkıyor filan yaziyorlarCanım gecen yıl 1000 1300 arasıydı dıye bılıyorum gelıyordur cunkı ozel hastane ve doktoruna haber verılır ki doktorun tarıh verıyor onun ıcın durumuna bağlı yanı
Ben hiç ole birsey duymadım geceye gelırse aranıyor kı doktor o tarıhlerde hazırlıyordur kendını senın dokt sonucta mudahaleyı yapacak olan o hastaneyle dogum ucretı falan sorup anlasıyorsunuz onceden hastaneden bılgı alsan daha iyi olurBen normal dogum geceye filan gelirse doktor gelmezse diye merak ediyorum.gelirse ek ucretler çıkıyor filan yaziyorlar
Nerede oturuyorsunBende Antalya'da kadın doğum uzmanı arıyorum hamilelik süreci ve doğum için
LaraNerede oturuyorsun
Yasamda Caner Sönmez'e gittim çok memnun kalmadım Ayhan Yılmaz'ı önerdi bi arkadasım Andevadan medical parka geçmişBende oradayım larada en yakın anadolu hastanesi var bana... laraya yakın medıcal park yaşam var şirinyalıda ama bılgım yok Anadolu hast doktorlarını merak edıyorum
Evet öyle ama bende ofm dr sevmiyorum belki bölümüne göre değişir ama gözümdeki küçük bi arpacık yüzünden hemen acil ameliyat dediler psikolojim bozuldu başka bi yerde dr bi krem verdi 2 günde geçtşMedıcal parkta doktorlar iyi diye duydum bende ama hastane comforu pek iyi değilmiş ofm hastanesı comforu odaları cok iyiydi
Evet öyle ama bende ofm dr sevmiyorum belki bölümüne göre değişir ama gözümdeki küçük bi arpacık yüzünden hemen acil ameliyat dediler psikolojim bozuldu başka bi yerde dr bi krem verdi 2 günde geçtş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?