antalya'da normal doğum yapan bayanlar lütfen cevap verin

• Konu Sahibi Konu Sahibi niss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

niss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
64
4
96
Antalya
merhaba,
antalya'da normal doğum yapan arkadaşlar doktorunuzun adını, çalıştığı yeri, memnuniyet durumunuzu ve maliyeti(!) yazar mısınız?
lütfen cevap verin :18:

Ben Antalya da Medical Parkta yapıcam eğer bir terslik olmazsa...Doktorumun verdiği tarihe göre bu cuma ama sanırım biraz bekletecek bizi..Doktorum Aslı Vural Sesver, başka doktora muayene olmadım hiç. Güzel bir 9 ay geçirdik sayesnde..Umarım bir terslik olmaz doğumumuzda da doktorum da ben de normal olmasını istiyoruz çünkü...Doğumdan sonra fiyatı memnuniyeti anlatırım yine. Allah ım o günleri göstersin de sağ salim..Off çok heyecanlı....

bende beklıyorum inş cvplar doğrultusunda 2 3 hafta kadar sonra dr gidicem oraya giderim

allah kolay ve sağlıklı doğum versin, inşallah bebeğinize sağ salim kavuşursunuz. bebek doğunca beni unutup cevapsız bırakmayın, pabucumu dama atmayın lütfen bu herkes gibi benim için de çok önemliiii

canım ben ilçede oturduğum için başka bir doktorda yaptım doğumumu ve sezeryan yapmak zorunda kaldım ama hamilelik boyunca jinefem de sibel malkoç a da düzenli gittim, o normal doğum yapabileceğimi söylemişti ve yaptırdığı biçok normal doğum var. çok tatlı ve bilgili bir bayan tavsiye ederim

teşekkür ederim :) listeme sibel hanımı da ekledim...

Ben Yıldız Andeva'da Şeniz Hanım'a gittim kendini çok hoş bilgili sorulara çok açıklayıcı yanıtlar veriyor ben sezaryen istiyordum beni normal doğuma ikna etti ve çok başarılı geçti doğumum

Ben Yıldız Andeva'da Şeniz Hanım'a gittim kendini çok hoş bilgili sorulara çok açıklayıcı yanıtlar veriyor ben sezaryen istiyordum beni normal doğuma ikna etti ve çok başarılı geçti doğumum

teşekkür ederim :) hayırlı evlat olsun inşallah

merhabalar,

arkadaşım eylül ayında Anadolu Hastanesinde doğum yaptı, doktorunu bilmiyorum.
fakat arkadaşım eski sporcudur; vücut sağlığı çok iyidir; hamileliğinde en ufak bir problem bile yaşamadı.
karnım şişmese hamile olduğumu da anlamıcam diyordu; 10-12 kg bir şey aldı.
ve doktoru son hafta normal doğum iptal deyip sezaryene karar verdi...

normal doğum istiyorsanız ANADOLU HASTANESİNDEN uzak durun....benim fikrim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…