Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden tüp bebek acaba problem neydi ona göre yorum yapayımAntalya’da veya Mersin’de önerebileceginiz bir tüp bebek merkezi/doktoru var mı? İlgili ve gerçekten sonuç aldırabilecek doktor önerisi
Ama düşüklüğü fsh ve lh yüksekliğiNeden tüp bebek acaba problem neydi ona göre yorum yapayım
Amh kaç acabaAma düşüklüğü fsh ve lh yüksekliği
amh 0.01Amh kaç acaba
Hımm bende de amh düşüklüğü var bence antalya bu konu da yetersız geldi şuan 3. Denemeyi düşünüyoruz araştırma yapıyorum acıkcası antalya da önermiyorumamh 0.01
Fsh 170 civarı
Hemen araştırıyorum sizin değerleriniz nasıldı nasıl sonuç aldınızMemorial Şafak Olgan, kendi doktorum harika bir hekimdir. Merkez de güzel.
Memorial Şafak olgan önerilmiş muayene oldunuz mu hiç bu doktoraHımm bende de amh düşüklüğü var bence antalya bu konu da yetersız geldi şuan 3. Denemeyi düşünüyoruz araştırma yapıyorum acıkcası antalya da önermiyorum
Bende onun hastasıydım daha 2 hafta önce transfer oldum ama olumsuz sonuclandı. Şafak hocamı ve ekibi gerçekten cok iyi sevdim ama bende 2 deneme de başarısız sonuclandı. Bilmiyorum lab mı artık yoksa tedavi mi yanlıştı şuan yeni arayışlar içerisindeyim diğer yerlerle görüşüp ona göre karar vereceğim. Ama dediğim gibi bende olumsuz sonuçlandıMemorial Şafak olgan önerilmiş muayene oldunuz mu hiç bu doktora
O zaman prof Dr Aygül Demirol - Ankara memorialBende onun hastasıydım daha 2 hafta önce transfer oldum ama olumsuz sonuclandı. Şafak hocamı ve ekibi gerçekten cok iyi sevdim ama bende 2 deneme de başarısız sonuclandı. Bilmiyorum lab mı artık yoksa tedavi mi yanlıştı şuan yeni arayışlar içerisindeyim diğer yerlerle görüşüp ona göre karar vereceğim. Ama dediğim gibi bende olumsuz sonuçlandı
Sizin Amh değeriniz nedir ve yaşınızMaalesef amh düşüklüğümüz olduğu için işimiz daha zor cok fazla tüp bebek denyenler hep amh yüzünden aksi halde diğer başka sıkıntıları olanlar genel de ilkte oluyor
Onu hiç duymadım bi fikrim yokO zaman prof Dr Aygül Demirol - Ankara memorial
Yaş 30 amh 0.26Sizin Amh değeriniz nedir ve yaşınız
Amh değeriniz iyi yine de benimkine göre. Benim çok umudum kalmadı artıkYaş 30 amh 0.26
1 yumurta dahi olsa umut her zaman vardır. Sadece ciddi anlamda güç lazım hem maddi hem maneviAmh değeriniz iyi yine de benimkine göre. Benim çok umudum kalmadı artık![]()
Hayırlısı olsun. Eğer bir şey bulursanız bana da yazabilir misiniz? Doktor tedavi vs1 yumurta dahi olsa umut her zaman vardır. Sadece ciddi anlamda güç lazım hem maddi hem manevi
TabikiHayırlısı olsun. Eğer bir şey bulursanız bana da yazabilir misiniz? Doktor tedavi vs