Antalya'da Rus(erkek) Sevgili nasıl edinilir

Bazen düşünüyorum gidipşak diye odaya firlasammi diye ama şöyle bir sorun var insafli davranip bir kişimi olur yoksa beşi bir mi olur birde sürekli iciyorlar kafalari nasil bbirde rus gencler cogunlukla madde alıyorlar diye biliyorum urkuyorum
Nilbeste dayı boşver bunları sen şimdi.
Sapık grup fantezilerini git başka yerlerde anlat.
Mune Mune kaptan Burada odaya fırlatılmak isteyen bir dayı var.
Yardım istiyor da. :KK53:

Konunun gerçek olduğuna dair şüphelerim var.
Şaka dışında hangi kız tanımadığı 5 erkeğin olduğu bir eve pat diye girer ki? Belki adamlar kokain partisi yapıyor. Belki hepsi gay. Şu devirde şunu ciddi anlamda yapacak zihniyet tanımıyorum ben.

Arkadaşlar ben Antalya alanyada bir otelde kalıyorum karşımdaki apartta 5 tane rus erkek kalıyor karsimda derken balkonlar karsi karsiya hepsi kaslı yakışıklı ama ben bir tanesine bayiliyorum ve tüm gün balkonda onu izliyorum her rus erkeği gibi bira içiyorsüper kasları var ve sesi ve müzik zevki çok güzel balkondan bu kadarını görfüm onu tavlamak(biraz kaba oldu ama cuk oturdu :) ) için ne yapayım? Apartlarına gidip içeri girebilirmiyim diye sorup hemen kendimi içeri atıp tanisiyimmi biraz saçma oldu ama apart disindami yakalamaya calisiyim bir fikir verin şimdiden tesekkurler
koptum ya ne güzel konu acmıssın D::D:DD

Arkadaşlar ben Antalya alanyada bir otelde kalıyorum karşımdaki apartta 5 tane rus erkek kalıyor karsimda derken balkonlar karsi karsiya hepsi kaslı yakışıklı ama ben bir tanesine bayiliyorum ve tüm gün balkonda onu izliyorum her rus erkeği gibi bira içiyorsüper kasları var ve sesi ve müzik zevki çok güzel balkondan bu kadarını görfüm onu tavlamak(biraz kaba oldu ama cuk oturdu :) ) için ne yapayım? Apartlarına gidip içeri girebilirmiyim diye sorup hemen kendimi içeri atıp tanisiyimmi biraz saçma oldu ama apart disindami yakalamaya calisiyim bir fikir verin şimdiden tesekkurler
nilbestenin suçu ne part 1 i çevireceksin git kapıyı çal gerçi bunlar 4 değil 5 kişiler:KK53:

Derdin de dertmiş kardeş :KK53: Biraz erkekler kulübünde konu açan ergen gibi yazmışsın ama neyse.

madem balkondan seslen hi diye
seninkinin adını öğren
lets have a drink xxx de

arkadaşları da gelcek olursa just you and me dersin
Arkadaşım, sen de tam teçhizatlı yorumcu çıktın. Hem taktik, hem İngilizce desteği. :KK53:

Benim 14 yaşinda bir kuzenim var guzel bir lise kazandigi icin teyzem onu soz verdigi gibi yurtdisina(kanada) gonderecek kuzenimin bavulunda bir eksik varmi diye kontrol ederken bir doğum kontrol hapı buldum bu hapı nasıl elde etti bilmiyorum. En mühimiyse kuzenim bakireliğe onem vermiyor bir keresinde ben yurtdisinda yasayacagim o yuzden benim icin bir onemi yok demisti. Sizce on dört yaslarinda bir kizin cinsellik yasamasidogrumu?

bir diğer konusu

Benim 14 yaşinda bir kuzenim var guzel bir lise kazandigi icin teyzem onu soz verdigi gibi yurtdisina(kanada) gonderecek kuzenimin bavulunda bir eksik varmi diye kontrol ederken bir doğum kontrol hapı buldum bu hapı nasıl elde etti bilmiyorum. En mühimiyse kuzenim bakireliğe onem vermiyor bir keresinde ben yurtdisinda yasayacagim o yuzden benim icin bir onemi yok demisti. Sizce on dört yaslarinda bir kizin cinsellik yasamasidogrumu?

bir diğer konusu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hirpalandim.834293/page-5#post-41530760
nilbeste dedi:
Hayır psikolojik bir travma yaşamadım çünki ben bu cinselliĝin ne olduğunu 13 yasimda araştirmaya baslamistim14 yasimda yasamayi dusundum psikolojik olarak hazir oldugumda on bes yasindaydim ve yasadim yasadiktan sonra dunyanin en mutlu kızı bendim.

bu konuyu açan başka bir konusunda bunu yazıyor. kuzenine telaş eden kişi,
kalkmış kendide bunu yaşamış ve mutlu oldum diyor

Back
X