Ama apartlainda kac gündür kiz yok
başkabişey olmasın ozaman bunlar..zaten 5 erkek tuhaf....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama apartlainda kac gündür kiz yok
nilbeste 15 yaşında açılışı bir yapmış mutluluğun tadına bir varmışhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hirpalandim.834293/page-5#post-41530760
nilbeste dedi: ↑
Hayır psikolojik bir travma yaşamadım çünki ben bu cinselliĝin ne olduğunu 13 yasimda araştirmaya baslamistim14 yasimda yasamayi dusundum psikolojik olarak hazir oldugumda on bes yasindaydim ve yasadim yasadiktan sonra dunyanin en mutlu kızı bendim.
bu konuyu açan başka bir konusunda bunu yazıyor. kuzenine telaş eden kişi,
kalkmış kendide bunu yaşamış ve mutlu oldum diyor
ama 14 yaşındaki kuzeninin bavulunda bulduğu doğum kontrol hapınıda dert ediyornilbeste 15 yaşında açılışı bir yapmış mutluluğun tadına bir varmış
artık nerede yakuşuklu bir erkek görse aşeriyoranladığım kadarıyla birlikte olmadan rahat edemiyor
Eski konularına bakınca ailesinin pek endileşeleneceğini sanmıyorum amasenin ailen nerde, aparta dalmadan önce haber verde başına bişey gelirse hemen yardıma gelsinler
vah vah demek ondan 1 yaş erken başladı diye paniğe kapıldıama 14 yaşındaki kuzeninin bavulunda bulduğu doğum kontrol hapınıda dert ediyor
Insallah karsilasmaz bende onun gibi on bes yaslarimda yani bekaretimi bozdugumda kolejdeki alman cocugu tercih etmistim cunku turk erkekleri tabiri caizse saldiriyorlar insallah kuzenimde bilincli davranir. (Ben gibivah vah demek ondan 1 yaş erken başladı diye paniğe kapıldı![]()
Paylaşalım biride bana yaparsan 5 taneymiş zatenArkadaşlar ben Antalya alanyada bir otelde kalıyorum karşımdaki apartta 5 tane rus erkek kalıyor karsimda derken balkonlar karsi karsiya hepsi kaslı yakışıklı ama ben bir tanesine bayiliyorum ve tüm gün balkonda onu izliyorum her rus erkeği gibi bira içiyorsüper kasları var ve sesi ve müzik zevki çok güzel balkondan bu kadarını görfüm onu tavlamak(biraz kaba oldu ama cuk oturdu :) ) için ne yapayım? Apartlarına gidip içeri girebilirmiyim diye sorup hemen kendimi içeri atıp tanisiyimmi biraz saçma oldu ama apart disindami yakalamaya calisiyim bir fikir verin şimdiden tesekkurler
-huzur-
Bende benle evlensinler veya da uzun yillar sevgili olsunlar demiyorum bir kaç gün takiliyim yeter
Yok kesinlikle beklentim yok eğer beklentim olursa sonra sonunda üzülen ben olurumKonevamı
-sevgilim Rus ülkesine dönecek uzak ilişki olur mu
-yabancı sevgilim artık daha az Arıyor aldatılıyor olabilir miyim
-sevgilim evlilik istemiyor(kendisi yabancı)
Profile iki yaş buyuk girdim sonra degistirmedinagustos7büyükst: 42298529 .!.:senin ailen nerde, aparta dalmadan önce haber verde başına bişey gelirse hemen yardıma gelsinler
19 yaşındayım diyo profilinde 21 yazıyo