Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz cix kuaförle anlaştık. Daha önce yaptıkları saç modellerini gösterdiler. Beğendiğim için 2. bi yere bakma gereği bile duymadım. Fakat otele gidiyorlar mı onu bilmiyorum.
canım ne kadara anlaştın bide paketin içinde neler var
600 e anlaştık. Bu sadece saç için olan fiyat ama biz manikürü de dahil ettirdik. Tabi prova da var.
teşekkür ederim çok fazla ama sadece saç için
Rica ederim canım. Makyaj da dahil bu fiyata onu demeyi unutmuşum. Ben yine de buna rağmen fazla olduğunu düşünüyorum ama söz konusu gelin saçı olunca kuaförlerin gözü açılıyor. Ben de dış mekan çekimi ve video için fotoğrafçı arıyorum yani netten araştırıyorum. Senin bildiğin iyi bi yer var mı?
Aynen enayi yerine konmayı kabulleniyoruz meburen.
Dış mekan düşünüyosan daha hiç araştırma da yapmadıysan sana bi tavsiye duyacakların karşısında şok olma hazırlıklı ol :130:
Yanlış hatırlamıyosam (2.5 ay oldu ben soralı ) bi yer 3750 demişti. 3 binden sonrasını ben şoktan algılayamamışım daha sonra eşim söyledi. Ha bu arada o da en son inebileceği rakammışşş
gelin saçı için bile olsa çok ya resmen insanları sömürüyolar biliyolar çünkü öyle yada böyle veriliyo paralar valla o işi daha bizde halledemedik canım bu ay içinde halldicez inşallah
merhaba makyaj ve fotografcı işini ne yaptın canım ben de makyaj sa ve fotografcı ıcın yer arıyorum