• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Antalya'da saç ve makyaj için otele gelebilecek bir kuaför var mı?

rosant

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
19
3
38
Antalya
Merhaba,

Antalya'da saç ve makyajımızı otelde hazırlık odasında yaptırmak istiyoruz. Otele gelen kuaför biliyor musunuz? (düğün merkezde olacak)

Biz cix kuaförle anlaştık. Daha önce yaptıkları saç modellerini gösterdiler. Beğendiğim için 2. bi yere bakma gereği bile duymadım. Fakat otele gidiyorlar mı onu bilmiyorum.

Biz cix kuaförle anlaştık. Daha önce yaptıkları saç modellerini gösterdiler. Beğendiğim için 2. bi yere bakma gereği bile duymadım. Fakat otele gidiyorlar mı onu bilmiyorum.

canım ne kadara anlaştın bide paketin içinde neler var

teşekkür ederim çok fazla ama sadece saç için

Rica ederim canım. Makyaj da dahil bu fiyata onu demeyi unutmuşum. Ben yine de buna rağmen fazla olduğunu düşünüyorum ama söz konusu gelin saçı olunca kuaförlerin gözü açılıyor. Ben de dış mekan çekimi ve video için fotoğrafçı arıyorum yani netten araştırıyorum. Senin bildiğin iyi bi yer var mı?

Rica ederim canım. Makyaj da dahil bu fiyata onu demeyi unutmuşum. Ben yine de buna rağmen fazla olduğunu düşünüyorum ama söz konusu gelin saçı olunca kuaförlerin gözü açılıyor. Ben de dış mekan çekimi ve video için fotoğrafçı arıyorum yani netten araştırıyorum. Senin bildiğin iyi bi yer var mı?

gelin saçı için bile olsa çok ya resmen insanları sömürüyolar biliyolar çünkü öyle yada böyle veriliyo paralar valla o işi daha bizde halledemedik canım bu ay içinde halldicez inşallah

Aynen enayi yerine konmayı kabulleniyoruz meburen.

Dış mekan düşünüyosan daha hiç araştırma da yapmadıysan sana bi tavsiye duyacakların karşısında şok olma hazırlıklı ol :130:
Yanlış hatırlamıyosam (2.5 ay oldu ben soralı ) bi yer 3750 demişti. 3 binden sonrasını ben şoktan algılayamamışım daha sonra eşim söyledi. Ha bu arada o da en son inebileceği rakammışşş

Aynen enayi yerine konmayı kabulleniyoruz meburen.

Dış mekan düşünüyosan daha hiç araştırma da yapmadıysan sana bi tavsiye duyacakların karşısında şok olma hazırlıklı ol :130:
Yanlış hatırlamıyosam (2.5 ay oldu ben soralı ) bi yer 3750 demişti. 3 binden sonrasını ben şoktan algılayamamışım daha sonra eşim söyledi. Ha bu arada o da en son inebileceği rakammışşş

araştırdım biraz canım aslında ama o neymiş ya mübarek fotoyu çekmek yerine içine bizimi koycakmış tövbe ya bide en son ineceği rakam ha valla pes ne insanlar var ya:20:

Canım makyaj antalya var larada,ben nişanım için makyajımı ve saçımı yaptırdım çoook beğendim herkes bayılmıştı:16: istersen otelede geliyorlar fotoğraf hizmetleride var hepsini bir yerden hallediyorsun ayrı ayrı uğraşmak hem zor hemde pahalıya geliyor düğünüm içinde randevu aldım bile provada yapılıyor saç ve makyaj için kafan rahat ediyor,kuaförde yapılan makyaja pek güvenmiyorum ben özel bi gün için profeyonel bi makyaj olmalı bence :54:

gelin saçı için bile olsa çok ya resmen insanları sömürüyolar biliyolar çünkü öyle yada böyle veriliyo paralar valla o işi daha bizde halledemedik canım bu ay içinde halldicez inşallah

merhaba makyaj ve fotografcı işini ne yaptın canım ben de makyaj sa ve fotografcı ıcın yer arıyorum

merhaba makyaj ve fotografcı işini ne yaptın canım ben de makyaj sa ve fotografcı ıcın yer arıyorum

canım doğu garajında sevcan kuaför var orayla anlaştım ben manikür pedikür gelinbaşı kına saçı ikisininde makyajı 300tl fotoyu daha bende halledemedim:18:

Back
X