Antalyada tüp bebek

Canım 5.güne 9 tane embriyomuz kaldı cok şükür 🙏🏽 2 tane transfer oldu pozitif sonuç aldık hamileyim ❤️ Allah sana da nasip etsin ben cok memnun kaldım Kemal hocadan , daha önce 2 negatifim vardı memorialde ☺️
aa canım sen antalyadamıydın diğer grupta görüyodum seni bende kemal hocanın hastasıyım bu ay sonu transfer olucam kaç haftalıksın sağlıkla kucagına al🙏💐

aa canım sen antalyadamıydın diğer grupta görüyodum seni bende kemal hocanın hastasıyım bu ay sonu transfer olucam kaç haftalıksın sağlıkla kucagına al🙏💐
Aminn canım teşekkür ederim 🙏🏽🥰 insallah sen de güzel sonuçlar alırsın 🙏🏽 Pazartesi kese görmeye gidicez insallah tam bilmiyorum ama sanırım 5 haftalık olduk☺️

inşallah canım 2 tane embriyomu konuldu kalitelerini biliyormusun
Evet canım iki tane konuldu 2bb ve 3bbydi kaliteye hiiiç takılma benim tutmayan embriyolarım 5aa ve 4aaydı

Evet canım iki tane konuldu 2bb ve 3bbydi kaliteye hiiiç takılma benim tutmayan embriyolarım 5aa ve 4aaydı
bana da kaliteleri ilgili birşey söylemediler bende takılmadım ya benimde aynı şekilde 1 tane en iyi kalite embriyom tutmadı başka transferde de tutmuştu ama kalbi durdu malesef tıpda denemiştim daha önce bakalım hayırlısı olsun ay sonu transfer olucam inşallah . kan değerlerin nasıl cıktı

bana da kaliteleri ilgili birşey söylemediler bende takılmadım ya benimde aynı şekilde 1 tane en iyi kalite embriyom tutmadı başka transferde de tutmuştu ama kalbi durdu malesef tıpda denemiştim daha önce bakalım hayırlısı olsun ay sonu transfer olucam inşallah . kan değerlerin nasıl cıktı
Transfer günü kagıt vericekler zaten orda yazıyor kaliteleri canım :) 8.gün 155 10.gün 419 çıktı

Back
X