Antalyada tüp bebek

Inanın ben şu anda 10. Haftanın içindeyim. Asıl macera pozitiften sonra.benim beta değerim düzenli artmadı.acaba keseyi görecekmiyiz dedik gördük.kalp çok önemli dediler duyduk.simdi 12 hafta çıkmadan sevinme diyorlar sürekli yatıyorum.hep acabalar olacak ama olsun bunada şükürler olsun.insallah Allah herkesin isini kolaylaştırsın yüzünü güldürsün

Inanın ben şu anda 10. Haftanın içindeyim. Asıl macera pozitiften sonra.benim beta değerim düzenli artmadı.acaba keseyi görecekmiyiz dedik gördük.kalp çok önemli dediler duyduk.simdi 12 hafta çıkmadan sevinme diyorlar sürekli yatıyorum.hep acabalar olacak ama olsun bunada şükürler olsun.insallah Allah herkesin isini kolaylaştırsın yüzünü güldürsün
Amin canım. Hayırlısıyla sağlıcakla yavrinu kucağına alacaksın İnşallah 🙏🙏💕

Ben Antalya Ivf’den Murat berkkanoğlu’nda tedavi görüyorum. Öncesinde İstanbul’da Bahçeçi’de Cem Çelik’e ve Bülent Traş’ta tedavi gördüm. İkisinde de her işlem için dünya para istiyorlardı. Şu an Antalya Ivf’de 3 tane embriyom var, donduruldu. 2 tanesi ücretsizmiş. Üçüncü için 750 TL ödeyecekmiş. Eczane kapalıyken iğne yardımında da bulunuyorlar. Sonra sen alıp, borcunu ödüyorsun. Bu da hoşuma gitti. Bülent Traş’ta sabah 8 ismimi yazdırıp 2 saat beklediğimi hatırlıyorum. Bir de Allah razı olsun Murat hocam pazar günü bile bizzat kendi arar sonuçları söyler. İnşAllah bu sefer Allah yüzümü güldürür. İsteyen herkesin Allah kucağını doldursun 🙏🏻

Ben de Antalya ıvf de tedavi görüyorum ve cok memnunum daha önce memorial Murat özekincide tedavi olmustum 8 olgun yumurta çökmüştü 2 tane transfer oldum ikisi de negatif oldu, bu merkezde ilk defa 18 tane olgun yumurtam toplandı daha bugün toplama oldu 5.güne kac tanesi gider bilmem ama diğer merkezin nerdeyse iki katı ve gerçekten cok farklı yollar izliyorlar bu sefer cok umitliyim ve cok memnunum Kemal hoca benim doktorum bir kaç kez kontrolümü Hande hoca yaptı ama hasta sonu olmasına rağmen yumurta toplamama Kemal hoca kendisi girdi bu konuda şüpheniz olmasın 🙏🏽

Hande hanım gördüğüm en iyi empati kurabilen dr.O hastanenin olmazsa olması.O bana psikolojik olarak o kadar destek oldu ki onu çok seviyorum.Kemal hoca doktorumdu zaten. O da çok sakin mütevazı bir dr. Transferim cumartesiye denk gelmişti sadece transferim için gelip gitti.Murat hoca bir kez kontrol etmişti ama çok sevdim onuda .Murat bey için herkes çok beğeniyor ve çok başarılıymış.

Merhaba ben ilk tüp bebek denememi Memorial Antalya Murat özekincide yaptırdım, maalesef negatif, 2. İçin yeni yer araştırıyorum , tüp fakültesinde doktoru seçebiliyor musunuz? Şafak beyi duyuyorum ama orası özel bi kurum olmadığı için haftasonu çalışılmıyor önermiyorum dedi birisi gerçekten öyle mi ? Şimdi Antalya tüp bebek Kemal Özgür yada Anadolu hastanesi Tonguç beyi araştırıyorum gidenler varsa bize yardımcı olsun
Merhabalar bende aynı doktor ayni hastanede tedavi görüyorum kaçıncı deneyiminiz acaba sizin

merhaba kızlar bende kemal hocayla görüştüm allah nasip ederse bu adette başlıycaz tedaviye sizler ne durumdasanız benim daha önce tıp fakültesinde 2 tane negatif transfer yaşadım bir kere hamile kalmıştım ama 2.5 aylıkken kalbi durdu.

Memorial hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz Murat Özekinci de tedavi olan var mı
Ben oldum şu an hamileyim. Çok memnundum. Laboratuvarları da çok iyi. İlk iki Antalya ivf de yaptırdık. Hiç tavsiye etmem. Hep aynı tedaviyi yapıp herkese aynı tedaviyi uyguluyorlar makine gibi. Olmama sebebini bile araştırmıyorlar. Sadece 5. Gün embriyosu için uğraşıyorlar. Ama ben şu an 3. Gün embriyosuyla oğluma hamileyim. Farklı ve kişisel tedavi uyguluyor Murat hoca bilgili ve her detaya dikkat ediyor. Her sorumuza içtenlikle yanıt verdi. Ve olumlu sonuçla beklemedeyiz. Darısı isteyen herkesin başına.

Ben oldum şu an hamileyim. Çok memnundum. Laboratuvarları da çok iyi. İlk iki Antalya ivf de yaptırdık. Hiç tavsiye etmem. Hep aynı tedaviyi yapıp herkese aynı tedaviyi uyguluyorlar makine gibi. Olmama sebebini bile araştırmıyorlar. Sadece 5. Gün embriyosu için uğraşıyorlar. Ama ben şu an 3. Gün embriyosuyla oğluma hamileyim. Farklı ve kişisel tedavi uyguluyor Murat hoca bilgili ve her detaya dikkat ediyor. Her sorumuza içtenlikle yanıt verdi. Ve olumlu sonuçla beklemedeyiz. Darısı isteyen herkesin başına.
Tebrik ederim. İnşallah oğlunu kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın🤲

Merhabalar, ben de Antalya ivf ye Murat Beye başladım. Ekim de tedaviye başladık fakat 3 ay hep bir erteleme yaşadık. En sonunda 4 Şubat'ta opu yapıldı ve sonrasında 2 tane 5. Gün embriyomuz donduruldu. Şu an rahim dinlendirme aşamasındayım. Hayırlısıyla 11 Mart'ta transfer yapılacak.
Merhaba kaç yumurtayla başlamıştınız acaba 5.güne kadar değişimi nasıl oldu

Ben de Antalya ıvf de tedavi görüyorum ve cok memnunum daha önce memorial Murat özekincide tedavi olmustum 8 olgun yumurta çökmüştü 2 tane transfer oldum ikisi de negatif oldu, bu merkezde ilk defa 18 tane olgun yumurtam toplandı daha bugün toplama oldu 5.güne kac tanesi gider bilmem ama diğer merkezin nerdeyse iki katı ve gerçekten cok farklı yollar izliyorlar bu sefer cok umitliyim ve cok memnunum Kemal hoca benim doktorum bir kaç kez kontrolümü Hande hoca yaptı ama hasta sonu olmasına rağmen yumurta toplamama Kemal hoca kendisi girdi bu konuda şüpheniz olma

Ben de Antalya ıvf de tedavi görüyorum ve cok memnunum daha önce memorial Murat özekincide tedavi olmustum 8 olgun yumurta çökmüştü 2 tane transfer oldum ikisi de negatif oldu, bu merkezde ilk defa 18 tane olgun yumurtam toplandı daha bugün toplama oldu 5.güne kac tanesi gider bilmem ama diğer merkezin nerdeyse iki katı ve gerçekten cok farklı yollar izliyorlar bu sefer cok umitliyim ve cok memnunum Kemal hoca benim doktorum bir kaç kez kontrolümü Hande hoca yaptı ama hasta sonu olmasına rağmen yumurta toplamama Kemal hoca kendisi girdi bu konuda şüpheniz olmasın 🙏🏽
Merhaba! 5. Gün kaç embriyonuz vardı .transferiniz oldu mu sonuçlar nasıl merak ettim.bende Kemal hocanın hastasıyım da.

Yeni üyeyim sorum gitmemiş sanırım 😊 5. Güne kaç embriyonuz vardı bölünme yavaş olanlar var mıydı onu merak etmiştim

Merhaba! 5. Gün kaç embriyonuz vardı .transferiniz oldu mu sonuçlar nasıl merak ettim.bende Kemal hocanın hastasıyım da.
Canım 5.güne 9 tane embriyomuz kaldı cok şükür 🙏🏽 2 tane transfer oldu pozitif sonuç aldık hamileyim ❤️ Allah sana da nasip etsin ben cok memnun kaldım Kemal hocadan , daha önce 2 negatifim vardı memorialde ☺️

Canım 5.güne 9 tane embriyomuz kaldı cok şükür 🙏🏽 2 tane transfer oldu pozitif sonuç aldık hamileyim ❤️ Allah sana da nasip etsin ben cok memnun kaldım Kemal hocadan , daha önce 2 negatifim vardı memorialde ☺️
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş💙 benim ilk denemem inş son olur

Back
X