Antalyada tüp bebek

Tsh sorunum var.tedaviye basladigim an tsh fırlıyor 7 veya 8 oluyor. Onu 2 güne kan vererek takip etmem gerekiyor.7 gün kan verirken tsh ve beta ikiside hormon testi olduğu için merakta istedim
Anladım canım. İnşallah pozitiftir yarın sonucun çok güzel çıkar🙏😊hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Benim 2. Transferimde kimyasal sonuçlandı.bu 3. Transferimde kimyasal olursa bor sorun olduğu bariz.bu son embryomdu

12 .gun değerim 66 oldu.2 gün daha devam dediler.boyle belirsizlik çok kotü

12 .gun değerim 66 oldu.2 gün daha devam dediler.boyle belirsizlik çok kotü
🙁ya kimyasal gebelik için yapılabilecek birşey yok galiba. Yumurta kaliten nasıldı? Ya da embriyonun kalitesi? Yumurta sayın normal mi? Kalitesiz olunca olabilir gibi geliyor bana. Ama tabi bir araştırılması gerekir yine de. Bir sebebi olmalı. Ben 6 sene önce normal yolla ilk kez gebe kaldığımda kimyasal gebelik olmuştu. Çok tuhaf bir duygu. Seni anlıyorum. Ama doktora sor bence. 3. Kez üst üste olması normal değil gibi. Çok geçmiş olsun canım. Allahtan ümit kesilmez ama olmazsa da üzülme. Yine denersin. Elbet olacak bir gün🙏

Amh 1.7 aslında kötü değil.ilki kimyasal değildi pgt li idi 5bb tutmadı. 2. Deneme 2bb 3.Deneme 2bb .Demekki 2bb kimyasal oluyor genelde diyebiliriz bence.aslinda bunun için en iyi yumurta ve en iyi sperm seçilerek ve pgt yapılarak olur bence.nbeyse bugün bahceci ile ön görüşmeyi yaptım. Hayırlısı

Merhabalar, ben de Antalya ivf ye Murat Beye başladım. Ekim de tedaviye başladık fakat 3 ay hep bir erteleme yaşadık. En sonunda 4 Şubat'ta opu yapıldı ve sonrasında 2 tane 5. Gün embriyomuz donduruldu. Şu an rahim dinlendirme aşamasındayım. Hayırlısıyla 11 Mart'ta transfer yapılacak.

merhabalar
Bende dün yani 18 martta antalya ıvf de opu işlemi yaptırdım
Bugün 24 döllenmii m2 yumurtanın 22 si kalmış
Dr Hasan Bey 😊 ben adam bi bana böyle agrasif davranıyor diye 2 gündür çok üzülmüştüm ama sanırım duruşu tavırları o şekilde imiş ☺️ Allah nasip ederse inşallah sağlıklı embriyolar elde edersek 10 Mayısta transfer olucak , dualarım bu yolda gebe kalmayı bekleyen herkes için 🤲 inşallah gebelik haberlerimizi paylaşırız hep birlikte

Back
X