Evet cikolata kistim vardı patladı yumurtam alındıyumurtanıda mı aldılar kist mi vardı canım
cok geçmiş olsun eğer maddi imkanın varsa özel bir hastaneylede görüşEvet cikolata kistim vardı patladı yumurtam alındı
antalyada pozitif en çok duydugum ıvf tüp bebek merkezi var canımInşallah düşünüyorum tecrübeli işini güzel yapan bir hastane olursa Antalyada inşallah fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
öyle çok zor ama bi şekilde devam etmeliyiz artık daha bilgilisindir iyi seçersin merkezini yaşın kaçİnsan hayalleri yıkılınca korkuyor aynı şeyleri yaşamaktan kaç defa niyetlendim sonra vazgeçtim ama istiyorum tekrar tedavi olmak
Ben tavsiye ediyorum merkezden çok memnunum. Antalyadaki hastanelerin tüp bebek labaratuvarları çoğunda yok. Mesela vitalenin de lab ı yok ivf yi kullanıyorlar. Ben bu yüzden embriyologu ve labaratuvarı olan ivfyi tercih ettim.inşallah nasip olur.antalyada pozitif en çok duydugum ıvf tüp bebek merkezi var canım
Bu hafta Ali Fuat’la görüşeceğim bende eğer tamam derse yapacağım orada. Kemal beyle aynı merkezden yapıyorlar zatenAntalyada nerde tüp bebek yaptırdınız tecrübenize ihtiyacım var 3 defa Antalya tıp fakültesi nde yaptırdım ama malesef sonuç alamadım
Dilerim senin için hayırlı olur bebişlerine kavuşmak nasip olsunBu hafta Ali Fuat’la görüşeceğim bende eğer tamam derse yapacağım orada. Kemal beyle aynı merkezden yapıyorlar zaten
Amin canımmm isteyen herkese kısmet olsunDilerim senin için hayırlı olur bebişlerine kavuşmak nasip olsun
Kahveyi içmedim bitki çayı kullanmadımOnları Çok tüketiyorum yoğurt süt çiğ kuruyemiş ☺Kilo yapmasa keşkeçok Çörek otu yağına başlayayım bende . Bitki çayı çay kahve tüketiyor musun. Ben kahvaltıda yeşil akşam siyah çay içiyorum . Arada kiraz sapı kayısı falan. Kabızlık oluyor ilaçlardan sonra ama zararlı olur mu bilmiyorum
ben yeni başladım memorial murat bey de tedaviye şimdilik gayet memnunumMemorial hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz Murat Özekinci de tedavi olan var mı
Merhaba ben ilk tüp bebek denememi Memorial Antalya Murat özekincide yaptırdım, maalesef negatif, 2. İçin yeni yer araştırıyorum , tüp fakültesinde doktoru seçebiliyor musunuz? Şafak beyi duyuyorum ama orası özel bi kurum olmadığı için haftasonu çalışılmıyor önermiyorum dedi birisi gerçekten öyle mi ? Şimdi Antalya tüp bebek Kemal Özgür yada Anadolu hastanesi Tonguç beyi araştırıyorum gidenler varsa bize yardımcı olsunAntalyada nerde tüp bebek yaptırdınız tecrübenize ihtiyacım var 3 defa Antalya tıp fakültesi nde yaptırdım ama malesef sonuç alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?