Antalyada tüp bebek

Inşallah düşünüyorum tecrübeli işini güzel yapan bir hastane olursa Antalyada inşallah fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

İnsan hayalleri yıkılınca korkuyor aynı şeyleri yaşamaktan kaç defa niyetlendim sonra vazgeçtim ama istiyorum tekrar tedavi olmak

İnsan hayalleri yıkılınca korkuyor aynı şeyleri yaşamaktan kaç defa niyetlendim sonra vazgeçtim ama istiyorum tekrar tedavi olmak
öyle çok zor ama bi şekilde devam etmeliyiz artık daha bilgilisindir iyi seçersin merkezini yaşın kaç

antalyada pozitif en çok duydugum ıvf tüp bebek merkezi var canım
Ben tavsiye ediyorum merkezden çok memnunum. Antalyadaki hastanelerin tüp bebek labaratuvarları çoğunda yok. Mesela vitalenin de lab ı yok ivf yi kullanıyorlar. Ben bu yüzden embriyologu ve labaratuvarı olan ivfyi tercih ettim.inşallah nasip olur.

Antalyada nerde tüp bebek yaptırdınız tecrübenize ihtiyacım var 3 defa Antalya tıp fakültesi nde yaptırdım ama malesef sonuç alamadım
Bu hafta Ali Fuat’la görüşeceğim bende eğer tamam derse yapacağım orada. Kemal beyle aynı merkezden yapıyorlar zaten

Kızlar sizinle bir tecrübemi paylaşmak istiyorum 3 defa tüp bebek yaptırdım sonuç negatif oldu ama embriyoların kalitesi farklıydı beslenmeme dikkat ettiğim tedavide emriyo kalitesi iyiydi dikkat etmediyim tedavide emriyo kalitesi düşüktü beslenmenin etkisi var

Mesela neler yiyip içtiniz ? Biz normalde de dikkat ediyoruz Eşimle aburcubur sigara alkol kızartma beyaz un tüketmiyoruz. Şekerli içecek içmiyorum yıllardır. et balık sebze meyve kuruyemiş tüketimine dikkat ediyoruz. Hazır yememeye dikakt ediyoruz. Şeker konusunda arada dondurma ve Bitter Yiyorum. bunlar dışında nelere dikkat etmiştiniz

Ben çörek otu yağı kullandım fındık badem kabak çekirdeği meyve sebze bol yedim

Onları Çok tüketiyorum yoğurt süt çiğ kuruyemiş Kilo yapmasa keşke çok Çörek otu yağına başlayayım bende . Bitki çayı çay kahve tüketiyor musun. Ben kahvaltıda yeşil akşam siyah çay içiyorum . Arada kiraz sapı kayısı falan. Kabızlık oluyor ilaçlardan sonra ama zararlı olur mu bilmiyorum

Kahveyi içmedim bitki çayı kullanmadım

Antalyada nerde tüp bebek yaptırdınız tecrübenize ihtiyacım var 3 defa Antalya tıp fakültesi nde yaptırdım ama malesef sonuç alamadım
Merhaba ben ilk tüp bebek denememi Memorial Antalya Murat özekincide yaptırdım, maalesef negatif, 2. İçin yeni yer araştırıyorum , tüp fakültesinde doktoru seçebiliyor musunuz? Şafak beyi duyuyorum ama orası özel bi kurum olmadığı için haftasonu çalışılmıyor önermiyorum dedi birisi gerçekten öyle mi ? Şimdi Antalya tüp bebek Kemal Özgür yada Anadolu hastanesi Tonguç beyi araştırıyorum gidenler varsa bize yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…