Antalyada tüp bebek

Antalya anadolu hastanesine gitmeyi dusunuyorum, bu tup bebek merkezi ile ilgili bilgisi olan var mi?
Merhaba yazalı epey olmuş sizin ama , ben Tonguç beyle görüşmeye gittim , muayene olmadım o gün hiç gerek yok adetinin 2. Günü gel demişti çok ilgiliydi ama nedense orayı secmemiştim şimdi 2. De bende araştırıyorum gittiniz mi nasıldı?

Ben tıp fakültesine gitmedim hiç. Direk ivf ye başladım. Memnumum şimdilik . İnşallah ekimde transferim olacak
Merhaba Sormaya korkuyorum ama sonucunuz nasıldı inşallah pozitiftir , bende 2. Ye Kemal özgüre gitmeyi düşünüyorum memnun kaldınız mı? Cumartesileri Kemal hoca çalışmıyormuş o beni korkutuyor sadece

Evet Tonguç bey, hemşire Gözde hanım çok ilgiliydi ama benim negatif oldu. Hiç embriyo da kalmadı. O yüzden tekrar gitmeyeceğim sanırım.

Ben ilkini Antalya tüp bebekte yaptırdım 2. Yi memorial da yaptırdım. Antalya tüp bebek merkezini kimseye tavsiye etmem onların tek derdi para çünkü bize sorun sende diyip tüp bebek yaptılar meğer sorun eşimdeymiş spermiyogram testleri de güvenilir değil

Merhaba Sormaya korkuyorum ama sonucunuz nasıldı inşallah pozitiftir , bende 2. Ye Kemal özgüre gitmeyi düşünüyorum memnun kaldınız mı? Cumartesileri Kemal hoca çalışmıyormuş o beni korkutuyor sadece
Ben memnun kaldım, Antalyanın en iyi labaratuvarı , embriyologları iyi, pozitif sayısı yüksek. Bence öncelikli bunu araştırmak gerekli merkezin kendine ait laboratuvarı var mı? Embriyologu var mı çoğu doktor dıları ile anlaşıyor. Bunun dışında doktor olarak Kemal bey sakin biri, kibar ,çok fazla strese sokmuyor, olabilecek her durumu konuşuyor Ücret olarakta diğer merkezlerle aynı. Hafta sonları nöbetçi doktor oluyor, toplamam hafta sonuydu, Hasan bey ilgilendi. Bekim ilk denememdi 16 haftalık hamileyim çok şükür. Allah nasip etti. Klinikten beklentiniz nasıl bilmiyorum, konuşmak gerekir süreci, benim yaşadığım tek sıkıntı randevu saatleri, çok yoğun bir merkez, gecikmeli olarak genelde muayene oluyordum.

Ya işte bu yüzden insanın aklı karışıyor ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız , aynı şeyi bende Memorial Murat hoca için söyleyebilirim , bi merkez için birisi çok memnunum derken başkası asla tavsiye etmem diyor, bende Memorial den hiç memnun kalmadım , Murat hocadan yemediğimiz azar kalmadı heleki ben bi anne adayıydım ama beni çok strese soktu Murat hoca sürekli sizi suçluyor , aynı şeyi benle bir giden 2 arkadaşım da düşünüyor yaklaşımı çok ters anneye , bende Kemal özgüre gideyim diyorum bu kez sizin gibi yorumlar görüyorum ne yapacağımı bilemiyorum ,

Oraya Kemal Özgür için gidiyorsam herseyi o yapsın istiyorum , Hasan hocayla ilgili çok olumsuz yorum okudum kadınlar klübünde

Ben Hasan bey e gtmiştim antalya tüp bebek merkezinde benimle hiç konuşmadı muhattab olmadı desem yeridir. Murat bey ama her sorumu yanıtladı dilediğimde özel telefonundan ulaşabildim çok ılımlıydı ve sürekli bana moral verdi, embriyologlardan da allah bin kere razı olsun eğer onlar bu kadar ilgili bilgilendirici konuşmasaydılar eşimin rahatsızlığını asla öğrenemeyecektik. Gel gelelim bu iş nasip kısmet işi allah isteyene değil istediğine veriyor. Allah en kısa zmaanda size de bana da isteyen herkese nasip etsin

Oraya Kemal Özgür için gidiyorsam herseyi o yapsın istiyorum , Hasan hocayla ilgili çok olumsuz yorum okudum kadınlar klübünde
Sakın hasan beye gitmeyin pişman olursunuz karşınızda bir insan değil robot oturuyor sanki diyeblirim. odasına girdim hiç konuşmadı bilgsayarı bana çevirdi mkroenjeksyonla ilgili bi animasyon açtı bişeyler söyledi ama asla konuştukları anlaşılmıyor adam bir merhaba demekten bile aciz söyledim ya bildiğiniz bir robot, ayrıca 12 yumurtamdan hiçbiri 3. güne bile gelemedi sebebini sordum neden olablir diye bilemeyiz dedi. Bi sürü sebebi olabliyormuş şu sebeplerden olablir bile demedi.

Arkadaslar Anadolu hastanesi Tonguç beye giden yokmuş hiç keşke herkes tecrübelerini paylaşsa daha fazla bilgilensek

Aradım tekrar işlemler haftasonuna gelirse ne olacak dedim illa Kemal Hoca olsun derseniz geliyor hoca işlem için dediler doğru mudur acaba

Aradım tekrar işlemler haftasonuna gelirse ne olacak dedim illa Kemal Hoca olsun derseniz geliyor hoca işlem için dediler doğru mudur acaba
net olarak bir şey söyleyeemem ama çok da güvenmeyin derim o an geldiğinde hoca izinli deseler ne yapacaksınız mecbur kim gelirse kabul edeceksiniz

Kemal hocamın hastasıyım yarın transferim var çok şükür bütün kontrollerim onla oldu. Mükemmel bir adam bukadar toplarız bukadar döllenir dedi her şey dediği gibi oldu. Ama hafta sonuna denk gelirseniz Hande hocama kontrol ettirtiyor o da çok önemli değil aynı işlem. Ama toplama transfer Kemal beyden olsun derseniz zaten onu bir şekilde yapıyorlar. Her yerde mutlaka para düşüncesi var normal olarak. Müşteri gibi bir şeysin sonuçta.

2 kez deneme yaptık ikiside negatif.Kemal hoca hastasiyim. Dr çok iyi ama olmayınca gözden bir şey mi kaçırıyorlar diyorum.

Merhaba arkadaşlar ben de kemal hocanın hastasıyım. Benim kemal hocayla geçen sene ilk denemem negatif sonuçlandı malesef. Bu sene de pooling yapmaya karar verdik. İki kez yumurta toplandı donduruldu. Şu an miyom ameliyatı olucam. Sonra transfer planlayacağız. Ben yazılanları okuyunca kemal hocayla ilgili yazmak istedim. Çok naif bi insan. Anlayışlı da bence. Merkezde her zaman olmuyo malesef ama yum toplama transfer gibi şeylerde kendisi mutlaka bulunuyo. Ben de çalıştığım için çoğunlukla haftasonuna denk geliyorum hamde hoca ilgileniyo. Bence o da çok tatlı bi insan. Ayrıca kemal hocadan bağımsız bir şey yapmıyor. Herşeyi ona bildiriyo ona göre hareket ediyo. Benim yumurta rezervim az şimdiye kadar hiç bu merkezdeki kadar yumurta görülmedi ve toplanıp 5. Güne gitmedi. Hep tek yumurta oluyordu ya da erken transfer ediliyordu. Merkez bence başarılı o konuda. Parayla ilgili yazılanlar da zaten diğer yerlerden çok farklı değil ücretleri ayırca testleri istediğiniz yerde yaptırabiliyorsunuz. Devletin karşıladığı şeyleri size söylüyorlar. İsterseniz devlette de yaptırabiliyorsunuz. Mesela ben ameliyatı kemal hoca yapar diye planlıyordum kendisi beni tıp fak ne yönlendirdi istersen dedi yani. Bence para için yapmıyorlar. Elbette para alıyorlar ama bazı şeyleri para için yapmak da başka bişey yani. İsteseler yaparlar. Anlattıklarımdan da anlamışsınızdır ben gayet memnunumbu arada sigarayı da bıraktırmak için kemal hoca baya uğraştı benimle. Allah razı olsun şimdi bıraktım çok şükür. Olumlu ya da olumsuz sonuçlanabilir ama ellerinden geleni yapıyorlar bence.

Ah hasan bulut muydu onunla ilgili yazmayı unuttum. Kendisini tanımıyorum ama bi kez pandemiden dolayı ona muayene olmak zorunda kaldım. Muayene 5 sn konuşma da 10 sn falan sürdü herhalde o da eşimin soru sormasıyla sürdü o kadarkesin pazar pazar sabahın köründe yasaklarda hastaneye geldi diye surat yapıyo diyodum ama burda yazanları okuyunca normal haliymişkemal hocanın olmadığı zamanlarda genelde hande hoca ilgilieniyo. İki senede ilk kez hasana denk geldim. Bence kemal hoca murat hoca ve hasan kendi hastalarını alıyo onları destekleyen doktor da hande hoca gibi geldi bana. Yani hasana ilk başta gitmezseniz karşılaşmazsınız diye düşünüyorum. Bu arada illa kemal hoca görsün derseniz girişte söylersiniz ona göre planlarlar diye düşünüyorum. Öyle ısrarcı olan hastalar vardı ben gittiğimde. Sorun yapmazlar herhalde.

Yas kaç sizin 36 yaşındayım kardes istiyoruz.insallah olur son embriyom kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…