Benim nefes aldığım yer diye demiyorum, hiç sıkılmazsınız merak etmeyin! Her gün, her an bir atraksiyon delikafadulden Daha önce de gelip gitmişsinizdir kesin ama uzun süre yaşayınca trafikte yaşanan sorunlara bile farklı gözle bakmaya başlayacaksınız.
CADIARZU Aaa karşı tarafa sadece 65 dakikada geçtik :hooray: Oysa ki geçen hafta 125 dakikada geçmiştik :roflol: Ya da aaa bu kaldırım taşları yeni değişmedi miydi? Eee bu yol çift yöndü, ne zaman tek yön olmuş ki bütün arabalar bana korna çalıyor, insan bir tabela koyar yahu kaydirigubbakcemile3
Amacım sizi soğutmak değil, biraz güldürmekti. Hatam olduysa affola. Benim için ıstanbul'dan ayrılmayı düşünmek bile işkence gibi, ama ıstanbul olduğu için değil doğduğumdan beri nefes alıp verdiğim yer olduğu için. :asigim:
Mesleğiniz var gördüğüm kadarıyla. Part-time da olsa çalışmanızı öneririm. Çünkü en uygun arkadaş edinme ortamı da çalışma ortamı bence Komşularınızla kafa yapınızın, ortak zevklerinizin uyma ihtimali de var tabii ama iş arkadaşlarınızdan daha düşük olsa gerek. sengözlerimebaksanab
Dilerim, taşındıktan sonra bu topic'e tekrar gelip, "kızlaar, ay hiç vaktim yok kusura bakmayın fazla giremiyorum kk'ya" diye yazarsınız. :Saruboceq: