Antalyada zayıflamak isteyenlerr

Konuyu açıyorum arkadaşlar diyet sıralarımızı menülerimizi yaptığımız sporları burda paylaşalım ne dersinizz?

Kızlaarr menüm geliyooo

Sabah 12:00
1 dilim tam tahıllı ekmk
4 ince dilim hindi salam
1 dilim peynir
5 zeytin
1 salatalık
1 şişe narlı soda

Ara 1 şersiz kahve 20gr bitter
1 elma
3 4 çatal makarna
4 kuru kayısı yarım kase yoğurt içinde

Akşam
1 buyuk kase unsuz sadece mercımek sogan ve baharatlı corba
2 tam tahıllı ekmek yarım kase yoğurt
Yarım soğan yarım salatalık

Şimdi 5 otlu çay ve 9 da spor bı saat sonra 1 top dondurmaa.
(Bugunku menum cok boş dimi kızlarr bi üşenne var bende eşimin makarnası vardı corba vardı bende bıısı yapmadım sebze yemıyo benım kı tek yemek yıo ))

Spor walk at home 2 mil / twist 50 /

günaydın şekercim topiğin hayırlı olsun
bende antalya da yaşıyorum iki aydır bu siteye takılıyorum mahzen ile zayıflama günllüğündeyim

ben karatay diyeti yapmaya çalışıyorum

önceden 13 ay gibi bir sürede 10-12 kg kadar verdim şimdi 5 kg vermek istiyorum ama o 5 kg gitmiyor sankı yapıştı üstüme bakalım acele etmede kendi sıkmadan 6-7 ayda versem o da yeter

Cok iyi kilolar vermişsin bi 5 kiloyu da cok rahat verırsın spor olarak ne yapıosun ttlım

geçen yıl spor olarak hergün yürüyordum ve birde evde hafta 3 gün 1 er saat kondisyon bisikleti ceviriyordum

bu yıl ise en az hafta üç gün anca yürüyebiliyorum

Şu an antalyada yurumek mumkun deıl pazara gıttım geldım geberdim resmen burda anca gece 4 5 yuruyebılırsın

Varya o beş kilo beni çok uğraştırıyor birde bırakırsan hemen artılar da olacağım

bıktım bu kilolardan

Sabah kahvaltımla başlayım

1 dilim tam tahıl ekmeği
1 dilim peynir
4 ince dilim salam
1 domates
1 tk bal

Ara için 1 kase vişne

şu an antalyada yurumek mumkun deıl pazara gıttım geldım geberdim resmen burda anca gece 4 5 yuruyebılırsın

ben genelde akşam saat 20,00 den sonra yürüdüm anca o zaman vakit buluyordum

şu an dışarı berbat değil mi ben çalıştığım için ortam klımalı olduğu için burası serin ama saat 17,00den sonra eve giderken zorlanıyorum oruç olmasan sıkıntı yok

Şuan felaket bı sıcak var 42 nin üstunde bence

sabah kahvaltımla başlayım

1 dilim tam tahıl ekmeği
1 dilim peynir
4 ince dilim salam
1 domates
1 tk bal

ara için 1 kase vişne

kahvaltın ve ara öğün güzel fakat bal ve salam bir müddet yeme onlar kalori bakımdan pek zenginler onların yerine yumurta ye çok tok tutar

şu an dukan diyetini arastırıyoum hiç yatınmı yakınlarında yapan oldumu

valla ben kitabını aldım okudum protein bakımdan zengin bir diyet ama o diyet gerçetken ağır bir diyet bu diyeti yaparken mutlaka spor şart

karatay diyetini araştır hem çok sağlıklı hemde hiç aç kalmıyorsun

Bugunkü menüm
Sabah 1 avuç lor (midem bulanıyodu)bu kadar

Ara 1 şekerli kahve

Öğle 100gr tavuk doner
Ikı dılım tam buğday ekmgı
1 kase süzme yoğurt

Ara 1 şeftali

Akşam
1 buyuk kase haslanmış tavuklu salata
1 dilim tm bugdy ekmeği

Ara 1 şeftali 1.5 kasık yulaf kepeği ıkı kaşık yoğurt tarçın karışımı

Yarın tartı günümmmm çok heyecnlıyım kılo verdıgımı hıssedıyorum hatta arada kacamak yapıp tartıldım vermısım ama tam net yarın sabah aç karnına tartılcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…