- 28 Kasım 2010
- 42.523
- 141.249
- 798
- Konu Sahibi Yepyenihayat
Sen ne geziyon bakiim ombre topiklerindeNo'yu aldı tabi beni kim sallar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne geziyon bakiim ombre topiklerindeNo'yu aldı tabi beni kim sallar![]()
Abo pahaliymis yaSordum sadece ombre 200 diyor. Alt boyası olursa 300-350(((( off yaa
Antep'in değil Urfa'nın antepe yakın ilçesindeyim :) çok yakın antepe 60 km yaklaşıkBen de bi ilçesindeyim :) kaç km antepe
:) ayy canımm olur mu öyle şey yaaNo'yu aldı tabi beni kim sallar![]()
Yaa görmemişim hemen bakıyorumSen ne geziyon bakiim ombre topiklerindegel de bi el at bana Allah rizasi icin bdvye konu actim senin uzmanlik alaninda
![]()
Öyle mi diyonAbo pahaliymis ya
Anama yaptiydi en son muhtesem olduydu ama
Masallah ev kirasi gibi fiyat amaÖyle mi diyonaç mı kalsam bu ay :)
Antep'in değil Urfa'nın antepe yakın ilçesindeyim :) çok yakın antepe 60 km yaklaşıkanladın sen onu
Anladım yaaa :))) hahaaaa tesadüfe bakBana da 15 km yakınsın sen de anladın onu sen![]()
Anladım yaaa :))) hahaaaa tesadüfe bak
Olur tanHiç sorma yagel bi gün tanış olalım :) hem neden burda yapmıyorsun ombre yi
Canımm orda neresi varHiç sorma yagel bi gün tanış olalım :) hem neden burda yapmıyorsun ombre yi
Olur tan
Canımm orda neresi var![]()
Ayna güzellik salonu Nasıl senceBurda da belli başlı yerler var lakin gercekten ombre usta ellerden çıkmayınca facia oluyor onun için yer öneremem, tedirgin oluyorummemur - öğrenci kesimin genelde hgittiği özen diye bi kuaför var ne kadar iyi yapıyor bilmiyorum ama
Ayna güzellik salonu Nasıl sence