Antep yemekleri sahiden çok güzel oluyor.Bir dönem ablamlar yaşıyordu benimde sıkça gitme fırsatım olmuştu. Yemeklerine bayilmistim. Nohut durumu ilk orada tattim çok begenmistim. Antep tava ise en iyisiydi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antep yemekleri sahiden çok güzel oluyor.Bir dönem ablamlar yaşıyordu benimde sıkça gitme fırsatım olmuştu. Yemeklerine bayilmistim. Nohut durumu ilk orada tattim çok begenmistim. Antep tava ise en iyisiydi![]()
Of Antep ve Hatay yemekleri her zaman favorimdirBir dönem ablamlar yaşıyordu benimde sıkça gitme fırsatım olmuştu. Yemeklerine bayilmistim. Nohut durumu ilk orada tattim çok begenmistim. Antep tava ise en iyisiydi![]()
Iyi ki antep dışında bir yerde kilo vermeye çalışıyorumAntep yemekleri sahiden çok güzel oluyor.![]()
Ah ah o kuru biber patlıcan dolması ,incik kebabı ,kaburga dolması,Ali nazik bir tek yuvalamayı sevmiyorum oda Antepli arkadaş bir anısı anlattı o yüzden
Ben o zaman kafamı duvarlara vurayım
Anıyı merak ettimAh ah o kuru biber patlıcan dolması ,incik kebabı ,kaburga dolması,Ali nazik bir tek yuvalamayı sevmiyorum oda Antepli arkadaş bir anısı anlattı o yüzden
Yiyip yiyip kilo almayanlardansiniz bence ya da fotoyu icsellestirdimBen o zaman kafamı duvarlara vurayımÇok şanslısınız
![]()
Tv de bir gurme vardı dolaşıyordu adını unuttum adamın :)) lezzetten damaginiz catlayacak diyorduYeşil soğan , maydanoz , sarımsak , biber salçası , kaşar .... ve makarna .
Lezzetler kervanı olmuş yahu
Eline emeğine sağlık , başarılar dilerim .
Yani çok kilolu değilimYiyip yiyip kilo almayanlardansiniz bence ya da fotoyu icsellestirdim![]()
Harika o halde bütün makarna tarifleri denenip yenebilirYani çok kilolu değilim![]()
Börek tarifi benim zatenHarika o halde bütün makarna tarifleri denenip yenebilirözellikle börek olan
![]()
Biliyorum kiBörek tarifi benim zatenBizzat denedim
Herşeyden az yiyerek kilo korunabilir
![]()
Allah kolaylık versinBiliyorum kiespiri yapmıştım
Bende o şekilde uygulamaya çalışıyorum bakalım
Teşekkür ederimEline saglık , başarılar dilerim .
Makarna olsun taşdan olsun yenir yani![]()
Teşekkür ederimElinize sağlık.Daha önce hiç görmediğim bir tarif.Başarılar dilerim.