Kekler - Pastalar Antepfıstıklı Meyve Şöleni Despacito Pasta

Konunun sonuna gelemedim bir türlü, yemelere değil , çekmelere doyamamışsın ,ne çok sunum fotoğrafı var çok güzel olmuş canım, tam bir görsel şölen, ellerine sağlık, başarılar dilerim

Konunun sonuna gelemedim bir türlü, yemelere değil , çekmelere doyamamışsın ,ne çok sunum fotoğrafı var çok güzel olmuş canım, tam bir görsel şölen, ellerine sağlık, başarılar dilerim
Sorma yaa nevoşun işini zorlaştırayım dedım ben secemedim o secsın diyee teşekkür ederimm pearlcim

İtalyan bacım, Brezilya toprağına geçmiş. ASSOSyal ile sen yanlış anlamışsın olayı, tatlı yapacaktınız tablo değil Ellerine sağlık canım, süper olmuş.
Deynepcaan bu ne guZel bı yorum severim seni teşekkür ederimm

Ellerine sağlık canım. Bu haftaki yarışma çok fena
Harika olmuş Yarışmada başarılar dilerim

Ellerine sağlık canım. Bu haftaki yarışma çok fena
Harika olmuş Yarışmada başarılar dilerim
Canocumm teşekkür ederim artık her hafta oyle değil mi zaten ben oylama zamanı fenasıyorum keske artık seyırcı olsam

Im from ayntep sakın sevmiyorum deme durduk yere ağzımızın tadı bozulmasın alirızabey
Sevmeme gibi bir lüksüm olamaz. Antep’e gelin geldim. Kayınbabam fıstıkçı asfshgdgjk.

Reactions: JES
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…