Antepgelini'nin 2017 ye çeyiz hazırlığı :)

TE="yesmceyhn, post: 38745512, member: 607714"]annem de tabak çanak zevkim değişir diye ev tekstiline yönlendirdi beni, nevresimdi yorgandı yastıktı havluydu falan :) 2017 çok tuhaf bir şekilde hem yakın hem uzak geliyor bana da :KK48: şafak 211, ağustos 2015 de bitecek inşallah.. askerlik engeli var mı sizin ?
söz nişan derken belki anlamayız nasıl gelmiş 2017 :KK23:[/QUOTE]
Canim Merhaba. Benimdeayni sevgilim askerde. Aileler tanıştı soz nisan askerden gelince olacak. Sevgilmin gelmesine 169 gün kaldı agustos basi gelecek. 2017 de evlilik düşünüyoruz. Ama ben bişey e başlamadım daha :)

mrb cnm topiğin hayırlı olsun öncelikle. aldıkalrının hepside ayrı bi güzel allah ii gnlerde kullanmak nasip etsinn güle güle kullan cnm. bende antepliyim antepde yaşıyorum :)

Bende bunu alacaktım ama markayı tanımadığım için ve yakından görme şansım olmadığı için vazgeçtim... Ama içimde kaldı!! :KK51: Sen dokundun , gördün mü? Nasıl kalitesi? Deco Bianca markasını tanıyor musun?
İyi günlerde aşkla kullan canım :KK60:
teşekkür ederim tatlım:) aslında bizim orda çok kalıteli eşyalar satan bıyerden rastgele aldım markasını fılan duymuşluğum yoktu anlık bişey oldu..karacanın satenınden daha kalıtelı geldi bana ve hala beğenmeye devam ettiklerinden ;)

mrb cnm topiğin hayırlı olsun öncelikle. aldıkalrının hepside ayrı bi güzel allah ii gnlerde kullanmak nasip etsinn güle güle kullan cnm. bende antepliyim antepde yaşıyorum :)
ayyy teşekkür ederim sağolun :) biran heycanlandım :) ben aslında sakaryalıyım ama tam bır antep fanatiği oldun diyebilirm :) sizinde fikirlerinizi almak isterim:)

aa şaka gibi:) peki siz biliyor musunuz yengeniz için antepte yaşamak zor oluyor mu onun için? mesafeler yuzunden ve aslında çoğu şey farklı yemek kültürü insanları filan ?

]aa şaka gibi:) peki siz biliyor musunuz yengeniz için antepte yaşamak zor oluyor mu onun için? mesafeler yuzunden ve aslında çoğu şey farklı yemek kültürü insanları filan ?

TE="yesmceyhn, post: 38745512, member: 607714"]annem de tabak çanak zevkim değişir diye ev tekstiline yönlendirdi beni, nevresimdi yorgandı yastıktı havluydu falan :) 2017 çok tuhaf bir şekilde hem yakın hem uzak geliyor bana da :KK48: şafak 211, ağustos 2015 de bitecek inşallah.. askerlik engeli var mı sizin ?
söz nişan derken belki anlamayız nasıl gelmiş 2017 :KK23:
Canim Merhaba. Benimdeayni sevgilim askerde. Aileler tanıştı soz nisan askerden gelince olacak. Sevgilmin gelmesine 169 gün kaldı agustos basi gelecek. 2017 de evlilik düşünüyoruz. Ama ben bişey e başlamadım daha :)[/QUOTE]

merhaba canımmm, alıntı bildirimi gelmediği için yeni görüyorum kusuruma bakma :)) şuan şafak 144 oldu sanırım sizin de hemen hemen aynı :)) ben de ara verdim olmayan çeyizime, sevdiceği bekliyorum birlikte alalımmış herşeyi :))

Canim Merhaba. Benimdeayni sevgilim askerde. Aileler tanıştı soz nisan askerden gelince olacak. Sevgilmin gelmesine 169 gün kaldı agustos basi gelecek. 2017 de evlilik düşünüyoruz. Ama ben bişey e başlamadım daha :)

merhaba canımmm, alıntı bildirimi gelmediği için yeni görüyorum kusuruma bakma :)) şuan şafak 144 oldu sanırım sizin de hemen hemen aynı :)) ben de ara verdim olmayan çeyizime, sevdiceği bekliyorum birlikte alalımmış herşeyi :))[/QUOTE]
evet bi çeşit karmaşa olmuş sanırım :) bende ara vermeye karar vermiştim ama yine dayanamadım :)inşAllah herşey iştediğiniz gibi olur kızlar :)

bunlarda madame coco ya öylesine bakma gezisinden
FO,16663,24,espalion-160x220-60x80-180x240-cm.webp
FO,16500,24,crest-200x220-2x60x80-240x260-cm.webp

merhaba canımmm, alıntı bildirimi gelmediği için yeni görüyorum kusuruma bakma :)) şuan şafak 144 oldu sanırım sizin de hemen hemen aynı :)) ben de ara verdim olmayan çeyizime, sevdiceği bekliyorum birlikte alalımmış herşeyi :))
evet bi çeşit karmaşa olmuş sanırım :) bende ara vermeye karar vermiştim ama yine dayanamadım :)inşAllah herşey iştediğiniz gibi olur kızlar :)[/QUOTE]

inşallah tatlımmm çok teşekkür ederim, cümlemizin :)) nasıl gidiyor söz tarihi falan belirlendi mi

Ilk sayfadaki beyaz nevresim Takımı'na bayıldım. Bunu özellikle Söylemek istedim çünkü normalde sevmiceğim modeldir ama sizinki çookk şık :KK51: herşeyiniz harika olmuş, çok zevkli olduğunuz her halinizden belli, inşaallah huzurla aşkla kullanmak nasip olur :KK68:

Ilk sayfadaki beyaz nevresim Takımı'na bayıldım. Bunu özellikle Söylemek istedim çünkü normalde sevmiceğim modeldir ama sizinki çookk şık :KK51: herşeyiniz harika olmuş, çok zevkli olduğunuz her halinizden belli, inşaallah huzurla aşkla kullanmak nasip olur :KK68:
teşekkür ederim çok sağolun :)

Back
X